forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hladna Kao Led, Nina Bunjevac
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 14:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Lord Vader89

sta se bre desilo sa quoteom!??!!? :(
:D

Dok se vi svađate, ja sam nešto radio:)
Ne prikazuje ti se kako treba ili što? Daj skrinšot na Prijedlozi/komentari/kritike. Ti si linuxaš, vjerojatno je problem kombinacija browsera i os-a

hihihih, ma jok bre :D
gde ja linuxas, jedva znam i kompjuter da ukljucim :D

nego navika, jbg :( :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu
quote:
Originally posted by sawitch
Zito i kukolj mozes primeniti svuda...

Mozes, itekako, ali tamo svuda se taj kukolj hapsi i lezi robiju, a kod nas dobija bele andjele.

Gde to "tamo" ?
Vama sa B92 je uvek rađe reći "tamo" ... gde "tamo" ?
U Belgiji

Ili u Norveškoj gde će onaj koji je pobio onoliko ljudi neće ni ležati robiju?

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

I kakve to sada ima veze sa ovim anti-srpskim pamfletom od stripa ?

Jel to ima ljudi ovde koji hoće reći da žive u Srbiji koja je fašistička država ?

Pa daj bre, reci nemoj da uvijaš...

Baš me zanima koja ćeš prava prva navesti da su ti ugrožena.

Idemo ...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pa tamo, shumadinac, imas google. Ili treba na cirilici da ti napisem ? Npr.,

NOVO ! EDITOVANO ! SPECIJALNO ZA SUMADIJSKI KLUB MRZITELJA GOOGLEA !

u Chileu : http://www.opinionist.net/2011/05/pedophile-priest-arrested-in-chile.html

Italiji : http://www.zenit.org/article-32644?l=english

Njujorku : http://www.topix.com/forum/world/china/THVCEUJUOB7PJ0RBD

Nemackoj : http://thenewcivilrightsmovement.com/germany-priest-arrested-on-267-counts-of-child-sexual-abuse/news/2011/11/02/29528

Irskoj : http://www.lodinews.com/news/article_b5377df5-cb06-5c5b-93a4-c4a4af74a8ae.html

Ma ima kol'ko oces, rekao bih ja. No, mislim da samo u Srbiji vrh drzave lobira da se dobri covek oslobodi. Valjda se sapleo i slucajno zabo patkom u malo dete, to je poznat simptom kod svestenih lica, duge mantije jbg.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej

Edited by - Mairosu on 04/12/2011 15:33:06
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

Pa tamo, shumadinac, imas google. Ili treba na cirilici da ti napisem ? Npr.,

u Chileu : www.presstv.ir%2Fdetail%2F179800.html&ei=jIDbTsGEJYrJhAee7IjhDg&usg=AFQjCNFARzBVFPRfRiLHaEpnK3IJZ4ZAYg" target="_blank">http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=pedophile%20priest%20arrested&source=web&cd=2&ved=0CCUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.presstv.ir%2Fdetail%2F179800.html&ei=jIDbTsGEJYrJhAee7IjhDg&usg=AFQjCNFARzBVFPRfRiLHaEpnK3IJZ4ZAYg

Italiji : www.time.com%2Ftime%2Fworld%2Farticle%2F0%2C8599%2C2072613%2C00.html&ei=jIDbTsGEJYrJhAee7IjhDg&usg=AFQjCNG34Dfzds5yhVd8d0eyWioe28YxWA" target="_blank">http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=pedophile%20priest%20arrested&source=web&cd=7&ved=0CEIQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.time.com%2Ftime%2Fworld%2Farticle%2F0%2C8599%2C2072613%2C00.html&ei=jIDbTsGEJYrJhAee7IjhDg&usg=AFQjCNG34Dfzds5yhVd8d0eyWioe28YxWA

Njujorku : www.topix.com%2Fforum%2Fworld%2Fchina%2FTHVCEUJUOB7PJ0RBD&ei=jIDbTsGEJYrJhAee7IjhDg&usg=AFQjCNG4PpbkdvYHtEpz5n_tVH-f-dpyIA" target="_blank">http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=pedophile%20priest%20arrested&source=web&cd=10&ved=0CFMQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.topix.com%2Fforum%2Fworld%2Fchina%2FTHVCEUJUOB7PJ0RBD&ei=jIDbTsGEJYrJhAee7IjhDg&usg=AFQjCNG4PpbkdvYHtEpz5n_tVH-f-dpyIA

Irskoj : www.lodinews.com%2Fnews%2Farticle_b5377df5-cb06-5c5b-93a4-c4a4af74a8ae.html&ei=04DbTsWPHtOJhQfisPDfBQ&usg=AFQjCNG_xIdTv_BWI8e1nICAruTn9CPMZw" target="_blank">http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=pedophile%20priest%20arrested%20ireland&source=web&cd=7&ved=0CEkQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.lodinews.com%2Fnews%2Farticle_b5377df5-cb06-5c5b-93a4-c4a4af74a8ae.html&ei=04DbTsWPHtOJhQfisPDfBQ&usg=AFQjCNG_xIdTv_BWI8e1nICAruTn9CPMZw

Ma ima kol'ko oces, rekao bih ja. No, mislim da samo u Srbiji vrh drzave lobira da se dobri covek oslobodi. Valjda se sapleo i slucajno zabo patkom u malo dete, to je poznat simptom kod svestenih lica, duge mantije jbg.

Sve link do linka Kliknuo na prva dva ne rade, odustao sam
Kod Verana izgleda nije bila škola o linkovanju tema Dobijali ste vesti na ruke

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pa kad klikces na neparsirane linkove, druze urednice. Mrzi me sad da ti editujem, evo ti google, kucaj "pedophile priest arrested", pa's vidis zbornik po zemljama sveta.

Pocinjem da osecam blago uvredljivi ton u tvojim postovima, a i ne vidim nesto da ti dopirem do mozga, tako da, slobodno me iskljuci iz dalje konverzacije.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
A otkad su SAD,Čile.Italija i Irska pravoslavne zemlje?

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Pocinjem da osecam blago uvredljivi ton u tvojim postovima, a i ne vidim nesto da ti dopirem do mozga, tako da, slobodno me iskljuci iz dalje konverzacije.

Uh što si me nasekirao
Ne, ja sigurno nisam osetio uvredljive tonove u tvojim postovima.

Kada je došlo do toga da se izjasniš da li živiš u fašističkoj zemlji onda podvaljuješ neke isprazne linkove.

quote:
Originally posted by anto

A otkad su SAD,Čile.Italija i Irska pravoslavne zemlje?

Mlati bez veze...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Aha, ocemo i teze da menjamo. Zadnje sto cuh je da sluze istom bogu. Ajte vi lepo na bogosluzenje, ja cu mojim putem, pa ce svi da budu srecni. Vise ne odgovaram na ove poruke, jasno je svima gde stojimo.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 15:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Kada je došlo do toga da se izjasniš da li živiš u fašističkoj zemlji onda podvaljuješ neke isprazne linkove.

A, rekao sam da zivim u fasistickoj zemlji ?

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 15:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

„Ne treba nikad izgubiti iz vida vječnu simboliku Sodome i Gomore: ovi gradovi i ljudi u njima su uništeni, sagorijevši u sumporu i ognju, upravo zato što su pretvorili prirodno upotrebljavanje muškog i ženskog u nastrano i neprirodno” -- Amfilohije, again.

"Ево, јуче смо гледали какав је смрад отровао и загадио престони град Београд, највећи смрад содомски који је ова савремена цивилизација уздигла на пиједестал божанства. Тај смрад је јуче загадио Београд, град Пресвете Богородице. Београд је био њен кроз вјекове, ње чедне и цјеломудрене и то је његов смисао. Град оне која је Христа Бога родила, град хришћански. И ето, у име некаквих такозваних људских права, јуче је загађен." -- Amfilohije, andjeo tolerancije.

http://www.youtube.com/watch?v=WTqGh2DgGiY&feature=player_embedded episkop Nikanor osudjuje mirotvorce koji mire Srbe i Hrvate, "vjekovne neprijatelje".

"Novembra 1991, u punom jeku ratne histerije, Amfilohije je uz gusle, odlomcima iz epske pjesme Mojkovačka bitka, hrabrio rezerviste podgoričke brigade „Veljko Vlahović“ na dubrovačko–hercegovačkom ratištu. Na Petrovdan 1991. specijalni gost cetinjskog manastira bio je Željko Ražnatović Arkan, vođa srpske paramilitarne jedinice „Tigrovi“, koji je, sa svojim strojem, pušten da uđe u manastir pod punim naoružanjem, vjerovatno vjerujući da „boj bije svijetlo oružje“, suprotno onoj narodnoj izreci. Mitropolit je, kroz prigodan govor, s bocom domaće lozovače u ruci i uz zvuke levora i dinamita, poželio Arkanu dobrodošlicu i mnogaja ljeta. Već pred sledeći Božić, usled paljenja dvojnog Badnjaka, uz optužbe na račun indipendentista da pale „logorske vatre“, potpalio je kapislu trvenja koja se završila u međusobnoj razmjeni kamenica pred Cetinjskim manastirom. Arkanova posjeta obilježila je i sledeću godinu, u kojoj je, između ostalog, pod Amfilohijevim patronatom, izvršeno masovno krštenje oko četiri stotine izbjeglica iz Albanije, sve u cilju planske nacionalne homogenizacije. Sudbina „krvavih Badnjih večeri“ ponoviće se i ispred crkve Sv. Đorđa u Podgorici kada je svjetina, opijena mržnjom, uzvikivala krvoločne pjesme poput one „Ko će drugi ja ću prvi da pijemo turske krvi / Od Mostara do Jordana neće biti muslimana“." -- http://www.e-novine.com/srbija/srbija-licnosti/32577-Zvijer-bezdana.html

Moderatori oprostite.

"crnogorska je nacija produkt ljudskih sujeta i slabosti, a generalno tvorac crnogorske nacije zapravo đavo" -- svestenik Nikodim za radio Svetigora

Drago mi je da si izneo svoje stavove i to cenim. A sada malo objasnjenje:

U dogmaticke rasprve sa tobom ne bih ulazio i u tumacenja pravoslavlja jer tu temu ocito ne poznajes. Sa ateistima je bilo uvek i uvek ce biti rasprava i tu nikada nece pobediti ni jedna ni druga strana. Za vernike je to stvar vere a vera se ne moze nikome dokazati ili verujes ili ne.
Ima starih ateistickih fraza koje same po sebi dokazuju nevere ateista i to mi je sasvim uredu tipa:"Ako je bog svemoguc da li moze da stvori kamen koji ni sam ne moze da podigne", i tu vec dolazimo do filozofije sto je mlacenje prazne slame.

A propo svestenika:

Sta ti mislis da su svestenici, duhovna bica, andjeli iz visih svera, koji nisu skloni porocima kao i svi ljudi, koji nemogu da zastrane i skrenu u mracnu stranu ili ih savladaju bolesti mentalne prirode?

A ucenje Srpske pravoslavne crkve je ucenje ljubavi i tolerancije i postovanje svih drugih vera i naroda. I na to sam misli kada sam rekao da mi argumentujes, jer ni u jednom izvestaju, izjavi ili bilo kom javnom skupu SPC nije zagovarala nasilje.

A sada propo tebe i kvazi moralista jedno pitanje:
Da ti zivot visi o koncu i da ti jedini spas lezi u rukama izvrsnog hirurga i pritom pedofila, cisto sumnjam da bi iz ideoloskih raloga odbio operaciu i prepusto se smrti, koja je za ateistu i poslednja stanica zivota?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/12/2011 : 16:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Mairosu nije ateist, on je samo liberalni deist.

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 16:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Zito i kukolj mozes primeniti svuda...

Mozes, itekako, ali tamo svuda se taj kukolj hapsi i lezi robiju, a kod nas dobija bele andjele.

Problem u tvojim izjavama je i sledece prirode:
Glumis levicu a iskazujes totalitaristicke i fasisticke stavove, i na osnovu pojedinaca izgrednika osudjujes i generalizujes i sve trpas u isti kos.
Na gej paradi bilo je pedera koji su javno vredjali monahinje i monahe i sirili govor mrznje. A da li ja njih generalizujem i kazem da su pederi zlo, pa ne. I medju njima ima normalnih i dobrih ljudi kao i ekstremista.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 04/12/2011 : 16:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Jebote, ovo je marketing!!!!

Kupujem 2 komada!!!!!

Potpisujem (ne ovo s dva komada, al da je marketing je)

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 04/12/2011 : 16:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Vidim da se stvar zahuktala dok me nije bilo.

Kao prvo, Mairosu, znaš da nisam govorio o ekonomiji, već o katastrofalnoj politici koju sadašnja Srbija, predvođena, zašto ne reći, gomilom nesposobnih budala, vodi i vodi, a koja će dovesti do još većih nacionalnih katastrofa dok veliki dio Srbijanaca pokušava da bude "evropejski" i "moderan", te se praktično odriče svojih sunarodnika van Srbije, a ne vidim da je i u samoj zemlji mnogo bolje - naprotiv. Takav stav, koji opažam i kod tebe, je samoubistvena staza, slažem se sa Savićem.

Kao drugo, meni je nacionalni identitet puno bitniji od vjerskog, ali napadi na SPC su često degutantni. Kao prvo, da, svakako nije bezgriješna i ne treba da ima autoritet kakav je imala u danima nepostojanja države, no ne može se kriviti što ostaje vjerna svojim principima i u moderno doba. Šta je Amfilohije, koji sebe shvata čuvarom tradicionalnog morala, trebao da uradi - da čestita održavanje devijante povorke? Osim toga, naša crkva je oduvijek bila ne samo vjerska, već i nacionalna ustanova. Tako da, ako su sveštenici bili pokretači mnogih akcija srpskog naroda u prošlosti i borili su se za njegov boljitak, zar su trebali da u ponavljanju situacije ostanu neutralni i "tolerantni"? Možda bi bilo bolje da jesu, ali onda bi iznevjerili i svoje viđenje njihove istorijske misije i lična uvjerenja. Amfilohije često zna, istina, da pretjera, ali je intelektualac, patriota i autoritet, što devedeset devet odsto naših jadnih političara može da dostigne jedino u snovima...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 16:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
posto je rasprava uzela civilni tok, mogu da se ukljucim nazad. Sem ako ne uleti onaj :P

quote:
U dogmaticke rasprve sa tobom ne bih ulazio i u tumacenja pravoslavlja jer tu temu ocito ne poznajes. Sa ateistima je bilo uvek i uvek ce biti rasprava i tu nikada nece pobediti ni jedna ni druga strana. Za vernike je to stvar vere a vera se ne moze nikome dokazati ili verujes ili ne.
Ima starih ateistickih fraza koje same po sebi dokazuju nevere ateista i to mi je sasvim uredu tipa:"Ako je bog svemoguc da li moze da stvori kamen koji ni sam ne moze da podigne", i tu vec dolazimo do filozofije sto je mlacenje prazne slame.

Bojim se da nisam nigde rekao da sam ateista. To sto otvoreno kritikujem SPC ne znaci da ne verujem u boga, buduci da je u mojim knjigama bog jedno a organizovana religija drugo. Ipak izjava je OK. Sto se tice stvaranja kamena koji ne moze da podigne, to je argument koji se siri u nedogled.

quote:
Sta ti mislis da su svestenici, duhovna bica, andjeli iz visih svera, koji nisu skloni porocima kao i svi ljudi, koji nemogu da zastrane i skrenu u mracnu stranu ili ih savladaju bolesti mentalne prirode?

A ucenje Srpske pravoslavne crkve je ucenje ljubavi i tolerancije i postovanje svih drugih vera i naroda. I na to sam misli kada sam rekao da mi argumentujes, jer ni u jednom izvestaju, izjavi ili bilo kom javnom skupu SPC nije zagovarala nasilje.

Svestenici su skloni porocima ali to je slab izgovor. Ukoliko dodje do ovakvog grubog krsenja, sve sto trazim je da se doticni izvede pred lice pravde, sto u ovom slucaju nije uradjeno - on je cak pomilovan na liniji politike. Ja sam za malo veci razlaz na relaciji crkva i drzava, dok kod nas oni funkcionisu malo prisnije bojim se.

Sto se generalizacije tice, ukoliko crkva kao institucija ne osudi postupak jednog Filareta ili Amfilohija ili Pahomija, vec samo proba da zataska to da se sacuva dobro ime institucije (poznata praksa istorijski od strane vise religioznih frakcija), ne mogu da ne generalizujem, jer ako precutis tako nesto - ti si saucesnik. Moje vidjenje.

Moralna dilema uopste nije moralna, zar moram da ti odgovaram ? I ti bi pristao da te operise Nina Bunjevac, verovatno.

A za pedere, nista manje ne osudjujem njih, domaci LBGT lobi je jednako ruzan kao i ovo sto ja osudjujem. Al jos nismo stigli dotle :P

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 16:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Kao prvo, Mairosu, znaš da nisam govorio o ekonomiji, već o katastrofalnoj politici koju sadašnja Srbija, predvođena, zašto ne reći, gomilom nesposobnih budala, vodi i vodi, a koja će dovesti do još većih nacionalnih katastrofa dok veliki dio Srbijanaca pokušava da bude "evropejski" i "moderan", te se praktično odriče svojih sunarodnika van Srbije, a ne vidim da je i u samoj zemlji mnogo bolje - naprotiv. Takav stav, koji opažam i kod tebe, je samoubistvena staza, slažem se sa Savićem.

U tom slucaju, zamolicu te da me blazeno pustis da idem niz moju samoubistvenu stazu. Tebi zelim puno srece u odrzavanju cojstva & junastva u juznom komsiluku. Tvoje spocitavanje mi, onako, uopste ne treba.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/12/2011 : 16:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Vidim da se stvar zahuktala dok me nije bilo.

Daj malo elaboriraj ovo, da se spasemo te samoubistvene staze dok je jos vreme.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 16:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
Mairosu:

Razvodnji ti topik i odvede ga u pravcu u kom si zeleo, te ima skinheda te nema, te su ti izjave liberalne te totalitaristicke, te si ateista pa onda vernik, te moralista, te je srbija fasiticka te nije....i na kraju dodjosmo o raspravi o veri sto i nije tema ovog topika. Pitanje crkve je samo mala sitnica u celom stripu a ti si je na kraju prkazao kao najvecu. Mnogo vaznija i strasnija stvar je na koji nacin su srbi predstavljeni.

Dakle ukratko stojim iza svake svoje reci:
Strip "Hladna kao led" je strip koji vrsi negativnu propagandu protiv srba. Fasizmom se bori protiv fasizma i govorom mrznje iskazuje mrznju." A kao takav predstavlja daleko od demokratije za koju se kvazi zalaze.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 16:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
Jos ovo sto sam okacio na Darkvudu i zavrsavam:

Zapravo ima manje vise kako u kojoj prici. Pored toga tu su i depresivne price o emigrantima.

I prica: pruza se prilika, govori o srpkoj emigrantkinji i njenom nastranom ujaku u Americi koji onanise tako sto mirise njene gace dok ona spava. (bas lepa prica o srpskom emigrantu)

III prica Namestaljka, govori o emigrantkinji koja pritom porocna i sjebana licnost i njenoj kritici svoje setre i prikazuje srpsku porodicu na krajnje podrugljiv nacin... I od kada je to sin kreten ako je zaljubljen u fudbal, da li bi trebalo da se igra sa barbikama i oblaci suknjice.

Dosta sa spojlerima sve je vise manje u tom fazonu.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/12/2011 : 17:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Mislim da bi Nini bilo mnogo bolje da se mane pisanja, a da se posveti crtanju.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 04/12/2011 : 17:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Lwoode,svještenici koji vode CPC su postavljeni od strane vlasti,pritom raspiruju mržnju i nacionalizam+vodja CPC je ranije razriješen svih svešteničkih dužnosti.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/12/2011 : 17:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by lwood
nisan te ovde skužia? ali svaka država di su pravoslavci nema pravo na vlastitu nacionalnu crkvu?

koliko ja to shvatam, ne. recimo crnogorska želi samostalnost, ali je srpska i ostale ne priznaju. nešto slično je i sa makedonskom
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/12/2011 : 17:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
http://en.wikipedia.org/wiki/Eastern_Orthodox_Church#Eastern_Orthodox_churches_in_communion
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000