Nabudzio sam na prvoj stranici statistiku i tabele za I i II ligu.. Kada se zavrsi poslednja utakmica u Jadranskoj i to cu pa okacim sve kao i obicno, zajedno sa najavom za sledece kolo..
Pa nije. Trebam da imam 69 ako je uracunato Pravi skor od proslog puta mi je bio 64 iako je pisalo 63. Ti si opet dodao novih pet golova na ovih 63 umesto na 64. Znaci treba 69:56,gol razlika +13.
quote:Originally posted by dubac Pa nije. Trebam da imam 69 ako je uracunato Pravi skor od proslog puta mi je bio 64 iako je pisalo 63. Ti si opet dodao novih pet golova na ovih 63 umesto na 64. Znaci treba 69:56,gol razlika +13.
Smederevo - Hajduk 1:0 BSK - Javor 1 Borac - Spartak 1 Crvena Zvezda - Vojvodina 1 Radnicki - Rad X Metalac - Partizan 0:2 Novi Pazar - Jagodina X Sloboda - OFK Beograd X
Evo jebenog rasporeda vec 2 sezone.. Kada igram kuci nema nista sigurno, a kada igram u gostima tada sve kecevi realni... Moram da igram 3 X-a kao domacin... Jezivo...
Crvena Zvezda - Vojvodina x Borac - Spartak 1:0 BSK - Javor 0:0 Novi Pazar - Jagodina 1 Cirih - Sion x Lozana - Grashopers 1 Ksamaks - Bazel x Tun - Jang Bojs 1