grant su po 10,ali ovi iznad 500,a oni ispod su siurno po 5-6,sto zaci da ce biti jos vise knjige za plastificiranje.
Pa to ti i kažem, ako su ovi do 500 po 5 komada, računaj u obe serije ti je to samo 200 knjiga! Plus ovo ostalo, 110 knjiga ako je po 10 komada, pa Marti I Dilan, biće tu oko 350 knjiga po mojoj proceni.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Mozes da odradis omot kao sto je Cika Bane predlozio,a mozes i da odradis neki kvalitetan samolepljiv papir,i da to ne bude kao omo,vec nesto kao naslovna.Vidjao sam to,ali ne znam kako to odrade i koliko kosta.
I ja planiram koriciti ,fali mi 10tak Kena,tri Talicna i par strip artova Corta i odoh u stampariju
Imam ja dosta ukoričenih stripova, naravno da ih ne možeš raskoričiti, a da se ne ošteti hrbat. Te knjige čuvam, iako su mi duplikati, jer da ih prodam, ne bih mogao dobiti neke pare za njih, pa je bolje da stoje, ne traže ni hleba ni vode! Evo ova dva primerka.
Je li moze tvoj zakleti forumski neprijatelj da ti se javi na pm ,zbog ovih koricenih stripova..?
Nema,nema niko tako lepe dragane.
Edited by - radulovic marko on 06/12/2011 22:38:23
Nisi ti moj neprijatelj(daleko bilo), međutim, ove stripove ne prodajem, jer sam emocionalno vezan za njih(razumećeš me, jer i sam znaš da neke stvari nisu za prodaju). A svratiću prvom prilikom u "Pevac" kad budem dolazio u BG!
Nisi ti moj neprijatelj(daleko bilo), međutim, ove stripove ne prodajem, jer sam emocionalno vezan za njih(razumećeš me, jer i sam znaš da neke stvari nisu za prodaju). A svratiću prvom prilikom u "Pevac" kad budem dolazio u BG!
Meni je to nesto najbolje sto postoji ,,ukoriciti stripove je meni bas dobro...Jesi ih ti koricio u Vrscu ili si nosio u Novi Sad kod onog Coveka u centru grada sto je bio poznat 80-ih po koricenju stripova.
Nema,nema niko tako lepe dragane.
Edited by - radulovic marko on 06/12/2011 23:35:44
Meni je to nesto najbolje sto postoji ,,ukoriciti stripove je meni bas dobro...Jesi ih ti koricio u Vrscu ili si nosio u Novi Sad kod onog Coveka u centru grada sto je bio poznat 80-ih po koricenju stripova.
Ne, ja ih nisam koričio, ali sam ih dobio u razmeni još kao klinac i otada ih čuvam, jer znam da sam tada u razmeni dao jako puno Zagora za te knjige. Tada smo svi bili napaljeni na Bleka, eh, detinjstvo...
Ako su uvezani koncem mozda i uspijes da ih odvojis sa minimalnim ostecenjem ,ali ako su ljepljeni pisi propalo to niko ne otkorici,ja imam ukoricenog mirka i slavka iz 1974,ukoriceni su koncem u knjigu sa debelim koricama i 70 % ih se moze odkoriciti bez ostecenja,ali slazem se sa svima koji kazu,neka ti tip posalje slike ukoricenosti ,pa ces znat vrijede li truda.
Meni se sviđaju dobro ukoričeni stripovi. Čim na aukcijama primjetim nešto odmah mi se kupuje, trebalo ne trebalo . Koričenje LMS i ZS može biti dobro ako su upitanju lošije očuvani stripovi. Samo to treba da uradi neki profesionalac. Kada se uvežu i otkinu nekolika milimetra sa svake strane to izgleda baš dobro. Tako sam spasio neke stripove koji su bili za bacanje. Bez korica i slično. Samo koričenje me je koštalo 2.5 evra. Glancere nebih dirao. Nije mi digitalac tu pa nažalost ne mogu pokazati kako to izgleda.