Meni Sedioli uopste nije toliko los, a posebno kad je Zagor u pitanju, bolji mi je od mnogih (da ih ne nabrajam). Jasno je da je i gori od mnogih (da ni njih ne nabrajam)
Meni Sedioli uopste nije toliko los, a posebno kad je Zagor u pitanju, bolji mi je od mnogih (da ih ne nabrajam). Jasno je da je i gori od mnogih (da ni njih ne nabrajam)
slažem se zlatna sredina,stvarno ne razumijem zašto ga neki toliko ne vole...pored braće casaro,laurentija,magniatinija,chiarole,d angela...
nije los kada se potrudi, ali ponekad je tako brzoplet da je crtez jad i bijeda.
bojim se da ti početni potezi kistom Sediolija izgledaju bolje od konačnog uradka... ovo je solidno, pejsaži i nisu problem kod Sediolija, problem su ljudi....i Zagor i Čiko...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Torricelli je toliko dobar crtač, a ipak mi se čini malo podcijenjen, koliko je njemu godina trebalo da dobije crtati nešto kao što je gigant povodom 50.godišnjice... S druge strane, bezveznjak Verni crta slijedeći gigant... Gdje su Bisi, Rubini, Prisco? Sto put su bolji od Vernija!
Torricelli je toliko dobar crtač, a ipak mi se čini malo podcijenjen, koliko je njemu godina trebalo da dobije crtati nešto kao što je gigant povodom 50.godišnjice... S druge strane, bezveznjak Verni crta slijedeći gigant... Gdje su Bisi, Rubini, Prisco? Sto put su bolji od Vernija!
Ali zato Torricelli crta naslovnicu. A nama neprijaaatno
Jel' stvarno Toricelli crta naslovnu stranu za naredni gigant? To ce biti prva naslovna koju niije radio Ferri... Odlican je Toricelli, ali Ferri je i dalje Ferri, nema Toricellijev crtez tu zivost kojom odise svaki Ferrijev crtez
Nije Verni tako loš, sin mi čitao Povratak Rendala i mislio da je to Ferri, baš se začudio kad je vidio da je to Verni... Ili crta svojim stilom ili kopira meni nije važno, volim da Zagor sliči onom Ferrijevom a ne Tarzanu...uz Nucia je Verni najsličniji velikom maestru i ja u tu dvojicu polažem velike nade...istina da su Prisco, Rubini i Biso bolji od Vernija ali nisu nikako i nikada bolji Laurenti,Cassaro,D,arcagnelo,Sedioli,Mangiantini... Verni če vas još iznenadit, budite sigurni.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jel' stvarno Toricelli crta naslovnu stranu za naredni gigant? To ce biti prva naslovna koju niije radio Ferri... Odlican je Toricelli, ali Ferri je i dalje Ferri, nema Toricellijev crtez tu zivost kojom odise svaki Ferrijev crtez
Koliko ja znam, preuzeo je Gigante kao crtac naslovnica.
Majko mila, ko ovo uradi?!? Zagor izgleda veca zvijer od zvijeri na kojoj lezi! Ustvari podsjeca me na Stallonea u faci, ali ima vece misice nego sto je Sly ikad imao, vise je kao moj bivsi guverner, Arni!