forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/12/2011 : 16:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Пешић: Честитам Партизану!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Београд Светислав Пешић рекао је да ће његов тим против Макабија имати одличну прилику да види где се налази у односу на најбоље европске екипе.

Стратег црвено-белих казао је и да ће шампион Израела бити додатно мотивисан, јер ће покушати да поправи утисак након пораза од Партизана у четвртак у Евролиги.

– Очекује нас дуел са Макабијем који је сада као рањени лав. Знали смо да ће овај меч бити тежак, али сад се то повећава, зато што тимови нивоа Макабија не праштају пораз. Зато нам ова утакмица на известан начин долази у не баш најбоље време. Међутим, управо на таквим мечевима могу да се виде могућности наших младих играча – рекао је Пешић за сајт клуба.

Тренер београдског тима додао је да Макаби има квалитетније играче, али да ће црвено-бели играти храбро и ангажовано.

Он је честитао „вечитом” ривалу на победи против Макабија и оценио да је у том мечу могло да се види да српска кошарка има будућност.

– Та утакмица је била још једна потврда да су неистините приче да нема квалитетних, младих српских играча. Ако нико други, онда су то Милан Мачван и Владимир Лучић најбоље демантовали, али и не само они – додао је Пешић.

Утакмица 10. кола Јадранске лиге Црвена звезда – Макаби игра се у суботу од 18 сати у хали Пионир.

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 02/12/2011 16:37:07
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/12/2011 : 18:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Ne ali jedan od utisaka mi je za vaseg Morisona.Covic kaze kako je ovaj iskoristio klauzulu u ugovoru da moze da ode kad se zavrsi lok aut a Tegeltija mu cita izjavu Morisonovog agenta koji kaze da ta klauzula uopste nije postojala i da je ovaj otisao zbog sukoba sa trenerom i kako je vec kontaktirao neke domace(srpske ili aba) klubove.Koje?Nadajte se
Inace Covic je potvrdio da je Pesic dva tri puta imao sukob sa Morisonom

Eto, imao si dobru informaciju, dok sam ja za promenu resio da slusam mainstream medije.

Kao i obicno, bio sam u krivu, jer ko slusa srpske medije, uglavnom ispadne magarac. Tako da, u pravu si.

No, ne mogu a da se ne osvrnem. Kad sam ja pricao da se Kamari ne izmiruju obaveze, napao me svako, da bi sutra u novinama izaslo da mu se ne izmiruju obaveze. Kad sam pricao retroaktivno da je Moreira folirao povredu zbog ugovornih obaveza, i tu mi se prebacivalo. Izgleda malo partizanski (engleska rec : partisanship, nema veze sa SD Partizan) pratimo vesti svi mi ;)

Inace, vidim da se lozis na Tegija. Gde je bio Tegi istinozborac kad se Partizan cenjkao sa Liscem i GY oko para za ulaz, a u javnosti govorio da nema nameru da udje ? Gde je bio kad je Partizan potpisao jedno, a onda dizao dreku i zvao sud u Strasbourgu jer ga je GY navodno "ucenila" ? A kad je Divac mitom hteo da kupi Knjaz Milos i Novosti, a Vujosevic vodio kosarkase pred palatu pravde da drzi "cas patriotizma" i brani druga predsednika ? Sto je "istina" tada izostala ? Ili je "istina" samo kad se napada onaj drugi klub ? Kad se gospodin eminentni novinar sa SOSa (da je imalo eminentan i ugledan ne bi bio na SOSu, za pocetak) pokaze kao sposoban da nadje manu i drugoj strani konflikta, mozda moze da se uzme kao merodavan. Ovako, Tegi Partizanu je k'o Ann Coulter GOPu, a SOS kanal svojevrsni FOX News. Ko razume, shvatice.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 03/12/2011 : 04:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Zlatorog-Hemofarm 76:68

Bar Partizan vise nije jedini klub koji je izgubio od Zlatoroga...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/12/2011 : 14:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.sportske.net/vest/kosarka/nikolic-aba-liga-nije-regularna-59456.html Jos jedan vizionar i spasilac sporta na balkanu...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/12/2011 : 14:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Iskakio se pošteno
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40654 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/12/2011 : 17:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakav je ono raspad u Olimpiji?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/12/2011 : 18:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kakav je ono raspad u Olimpiji?

Valjda otisao glavni finansijer i sad nema para pa beze igraci.Za nas ovo nije lose posto nam je Olimpija bila glavni konkurent za to drugo mesto.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40654 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/12/2011 : 19:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
To je lose generalno za sve.. Otisla im vec 4 igraca, dvojica povredjeni, a ostali imaju otvorena vrata kad god hoce da izadju... Strasno..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/12/2011 : 00:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Svetislav Pešić, trener Crvene zvezde Beograd očekuje da njegovi izabranici pruže dobru partiju u 11. kolu ABA lige protiv Cibone u Zagrebu.

Još jedna teška utakmica je pred košarkašima Crvene zvezde Beograd. Crveno-beli u petak u okviru 11. kola ABA lige gostuju Ciboni u Zagrebu.

''Cibona je veoma isklusna ekipa, sa proverenim igračima i čak trojicom Amerikanca. Ipak, njihovo najveće pojačanaje je dolazak Davora Kusa koji je jedan od najboljih igrača Evriope na toj poziciji.

Nikako tu ne smemo da zaboravimo Andriju Žižića, koji je prva centraska opcija u napadu, kao i veoma iskusnog Marina Rozića na pozicija krila. To su sve hrvatski reprezentativci koji imaju bogato internacionalno iskustvo'', hvali Pešić narednog protivnika svoje ekipe.

Trener crveno-belih ističe da je njegova ekipa u usponu forme, što je pokazao duel sa Makabijem u prethodnom kolu.

''Mi smo na dobrom putu, određene stvari se popravljaju. Nemamo povređenih igrača, ove nedelje smo dobro radili, i nastavljamo da popravljamo našu igri u svim segmentima.

Ja sam sa te strane veoma zadovoljan, a fali nam samo neka pobeda da bi nam se podiglo raspoloženje i timski'', zaključio je Pešić. Koliko kenja PIROCANAC ceo grad prica kako hoce da ide ,kako jedva ceka poziv od nemaca .Kako mu je Morison lupio samar...Kako bih otisao samo da nije uzeo Cokiju lovu ,,,JAOOO ALA KENJA....Sta se bre popravlja ...Gola borba da ne ispadnu,,,,,a on je zadovoljan...JAOOO PIROCANAC !!!!

Edited by - radulovic marko on 09/12/2011 00:13:45
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/12/2011 : 00:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa boli njega paja.Uzeo pola miliona,bio prvi ili ispao.Nije lud da podnosi ostavku pa da ne dobije nista,sto kazes Pirocanac.Inace ja mislim da covek u karijeri svojoj nije imao gore rezultate,ako jeste neka me neko ispravi.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5496 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/12/2011 : 09:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa boli njega paja.Uzeo pola miliona,bio prvi ili ispao.Nije lud da podnosi ostavku pa da ne dobije nista,sto kazes Pirocanac.Inace ja mislim da covek u karijeri svojoj nije imao gore rezultate,ako jeste neka me neko ispravi.

Kakva su vremena dosla kad se vi grobari brinete za Zvezdu...volim i ja vas
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/12/2011 : 09:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

-Iskreno obozavam da gledam vase propadanje u svim sportovima,ali sa druge strane sto se kosarke tice vise nije zanimljivo ali uopste...Zaboravih derbi gde su sevale varnice ,gde prsti od tenzije, sve se svelo na poslepodnevni trenig Partizana.Pa cak i one godine kada je Pesic bio prvi put ,meni nije bilo zanimljivo jer sam znao da Dule ne gubi to finale..Bez patetike i laznog moralisanja voleo bih jaku Zvezdu u basketu ,smorio sam se od pisanja po svima na ovim prostorima.Cibonu ili neki drugi klub i ne dozivljaam kao neki derbi ,tako da bih voleo bas zategnute derbije sa vama.Sto se tice evro lige i tu sam se zasitio ,mogli bih vi da nas malo odmenite,ne znam kako cete to uspeti da uredite ali valjda ce se napraviti neki sistem bodovanja koji vama odgovara .Jer je menjano sto puta i ne pomaze ,ali Coki je covek od reci pa hajde da mu verujemo.

Edited by - radulovic marko on 09/12/2011 10:02:41
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/12/2011 : 10:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5496 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/12/2011 : 11:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

-Iskreno obozavam da gledam vase propadanje u svim sportovima,ali sa druge strane sto se kosarke tice vise nije zanimljivo ali uopste...Zaboravih derbi gde su sevale varnice ,gde prsti od tenzije, sve se svelo na poslepodnevni trenig Partizana.Pa cak i one godine kada je Pesic bio prvi put ,meni nije bilo zanimljivo jer sam znao da Dule ne gubi to finale..Bez patetike i laznog moralisanja voleo bih jaku Zvezdu u basketu ,smorio sam se od pisanja po svima na ovim prostorima.Cibonu ili neki drugi klub i ne dozivljaam kao neki derbi ,tako da bih voleo bas zategnute derbije sa vama.Sto se tice evro lige i tu sam se zasitio ,mogli bih vi da nas malo odmenite,ne znam kako cete to uspeti da uredite ali valjda ce se napraviti neki sistem bodovanja koji vama odgovara .Jer je menjano sto puta i ne pomaze ,ali Coki je covek od reci pa hajde da mu verujemo.

Ma slazem se sa svim,draz derbija vise ne postoji u kosarci...nema vise Cibone,Splita,Olimpije,Zadra...jebi ga,i ja bi volio da Zvezda bude opet konkurentna Partizanu ali daleko smo od toga.Kada bi ostali timovi bili barem blizu Partizanu sigurno bi i on bio bolji u Evroligi,a ne kao sinoc da izgubi od nekog Spirua od kojeg je sigurno kvalitetniji.Jbg. i zajebavanje po forumu bi onda bilo daleko zanimljivije i sa vise duha
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16529 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/12/2011 : 13:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Звезда вечерас са Цибоном. Још један пораз у најави, али ме не би зачудило да вечерас буде један од оних мечева у којима је рањени лав најопаснији.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 09/12/2011 : 15:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ce biti neizvesna utakmica. Ako Zvezda ponovi igru kao protiv Makabija, ko zna... mozda i pobede...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16529 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/12/2011 : 21:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ужасно игра Звезда.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/12/2011 : 22:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ужасно игра Звезда.

Uzasno igra i Cibona.Ne znas koji su gori.

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 10/12/2011 : 00:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Ocekivao sam od Zvezde da pruzi jaci otpor. Cibona je previse lako izasla na kraj sa njima. Budu li ovako nastavili, uz Helios i Zlatorog bice glavni kandidati za ispadanje iz lige.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16529 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/12/2011 : 00:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Изгледа да ће тако и бити. Ни Раднички не сија, а Хемофарм се некако држи. Иде нам клупска кошарка доле...

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 10/12/2011 : 01:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Trenutni sastavi nasih timova su prilicno slabi, jednostavno "nema leba" od oslanjanja na domace snage... u proteklih par godina najbolji/najperspektivniji domaci igraci su Milosavljevic, Nedovic, Cakarevic, Lucic itd a oni jednostavno nisu kalibar za veca dostignuca.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5496 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 12/12/2011 : 11:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Trenutni sastavi nasih timova su prilicno slabi, jednostavno "nema leba" od oslanjanja na domace snage... u proteklih par godina najbolji/najperspektivniji domaci igraci su Milosavljevic, Nedovic, Cakarevic, Lucic itd a oni jednostavno nisu kalibar za veca dostignuca.

tako nesto je i Paspalj juce rekao u blicu...jednostavno,nemamo vise talentovanih mladih igraca
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 12/12/2011 : 13:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Radnicki trenutno ima skor 5:6 znaci 4 uzastopne pobede.Pri tome u sledecih 6 utakmica je 5 puta domacin.Plus se tek ocekuje povratak na parket Pavkovica i Bircevica koji zbog povreda ne igraju vec mesec dana.Radnicki ce biti veoma jak u narednom periodu i svoju krizu sa pocetka sezone je prebrodio.Mnoge stvari im nisu isle u korist na pocetku sezone.Kasno je kompletirana ekipa jer su naknadno dosli Stiven Markovic,Bakic,Skot,Bratic koji su sada nosioci igre uz Sajmona.Plus se povredio prvi plej i najbolji asistent lige Pavkovic sto u tom trenutku nije moglo da se nadoknadi.Utakmica sa Cedevitom je samo zbog toga izgubljena.Jednostavno pri vodjstvu Radnickog od sest,sedam poena sredinom poslednje cetvrtine Markovic dobija petu licnu i pleja onda igra sedamnestogodisnji junior Milosavljevic i naravno Cedevita dobija.Na sve to i raspred uopste nije isao na ruku.U prvih 5 utakmica cak 4 gostovanja ali dobro sada se taj raspored vraca Radnickom u korist.Mislim da ce se sa povratkom Pavkovica boriti za Evropu.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/12/2011 : 14:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Zvezda nece ispasti sa jadrana, neke su tekme izgubili na jednu loptu, sigurno su kvalitetniji od Zlatoroga i Heliosa. Problem je sto cemo zbog koeficijenta verovatno, sledece sezone imati tri predstavnika u ligi, pa ce domace prvenstvo ponovo biti zanimljivo i zbog hvatanja mesta za jadran.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/12/2011 : 19:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Zvezda nece ispasti sa jadrana, neke su tekme izgubili na jednu loptu, sigurno su kvalitetniji od Zlatoroga i Heliosa. Problem je sto cemo zbog koeficijenta verovatno, sledece sezone imati tri predstavnika u ligi, pa ce domace prvenstvo ponovo biti zanimljivo i zbog hvatanja mesta za jadran.

Cekaj ja ako sam dobro shvatio mi 99% gubimo jedno mesto na jadranu i prema tome poslednji tim od nasa cetiri tima ispada iz ABA lige.Kako sada stvari stoje Zvezda BGD je tome najbliza a s obzirom na tim koji imaju ne mogu ni ocekivati nesto vise.
Jel sam ja dobro razumeo to da poslednji nas tim ne ucestvuje sledece godine u ABA ligi,tj ispada.
Najveca Cokijeva odvala je to da FMP nije ispao iz NLB lige nego je izgubio mesto kao poslednji nas timOk moze i tako.

Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000