forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 EX YU TIPOVANJE - NOVE NAGRADE, poslednja strana
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 144

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/12/2011 : 23:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by osmo

Kandraks me zamolio da tipujem za njega jer je u bolnici pa evo njegovih parova :

JADRANSKA LIGA

Crvena Zvezda - Vojvodina 1
Borac - Spartak x ( 1:1 )
BSK - Javor 1
Novi Pazar - Jagodina 1
Cirih - Sion 1
Lozana - Grashopers 2
Ksamaks - Bazel 2
Tun - Jang Bojs 2 ( 0:2 )

Borac - Spartak x
BSK - Javor 1
Novi Pazar - Jagodina 1
Cirih - Sion X
Lozana - Grashopers 2
Ksamaks - Bazel X
Tun - Jang Bojs 1
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 10/12/2011 : 00:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Smederevo - Hajduk 1
BSK - Javor 1
Borac - Spartak x
Radnicki - Rad 1
Metalac - Partizan 2
Novi Pazar - Jagodina 1
Sloboda - OFK Beograd 1

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 10/12/2011 : 01:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Smederevo - Hajduk 1
BSK - Javor X
Borac - Spartak x
Radnicki - Rad 1
Metalac - Partizan 2
Novi Pazar - Jagodina 1
Sloboda - OFK Beograd 1
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 10/12/2011 : 02:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
II liga:

Smederevo - Hajduk X
BSK - Javor 1
Borac - Spartak X
Radnicki - Rad 1
Metalac - Partizan 2
Novi Pazar - Jagodina X
Sloboda - OFK Beograd 1

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 10/12/2011 : 03:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Smederevo - Hajduk X
BSK - Javor 0:0
Borac - Spartak 1
Radnicki - Rad 1
Metalac - Partizan 0:2
Novi Pazar - Jagodina X
Sloboda - OFK Beograd 1

Smederevo - Hajduk 2
BSK - Javor 2
Borac - Spartak 1
Radnicki - Rad X
Metalac - Partizan 2
Novi Pazar - Jagodina 2
Sloboda - OFK Beograd X

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

celicni i mracni
New Member

Serbia
160 Posts

Member since 19/04/2008

Posted - 10/12/2011 : 08:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send celicni i mracni a Private Message  Reply with Quote
I LIGA

Smederevo - Hajduk 1
BSK - Javor 1
Borac - Spartak X
Radnički - Rad 1
Metalac - Partizan 2
Novi Pazar - Jagodina 1
Sloboda - OFK Beograd X

Zvezda je život, ostalo su sitnice!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/12/2011 : 08:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Smederevo - Hajduk 1
BSK - Javor x
Borac - Spartak 1:0
Radnicki - Rad 1:0
Metalac - Partizan 2
Novi Pazar - Jagodina 1
Sloboda - OFK Beograd 1

Tex zvani ziheraš, koji je bukvalno odigra identično kako sam ja želeo.

Smederevo - Hajduk 1
BSK - Javor 1
Borac - Spartak x
Crvena Zvezda - Vojvodina x
Radnicki - Rad 1
Metalac - Partizan 2
Novi Pazar - Jagodina x
Sloboda - OFK Beograd 1

nek ide život
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/12/2011 : 12:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Smederevo - Hajduk x
BSK - Javor x
Borac - Spartak 2
Crvena Zvezda - Vojvodina 2:3
Radnicki - Rad 2
Metalac - Partizan 2
Novi Pazar - Jagodina 1:0
Sloboda - OFK Beograd x

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/12/2011 : 12:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nisu tipovali jos:

I LIGA:
Domacin: Svi tipovali
Gost: Svi tipovali

II LIGA:
Domacin: Srleb
Gost: Srdjandj

JADRANSKA LIGA:
Domacin: Svi tipovali
Gost: Svi tipovali

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/12/2011 : 13:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Gotovo s tipovanjem, na žalost, ovaj put nisu svi tipovali.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/12/2011 : 13:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
'ajde za Srleta i da razumem, nije redovan na forumu ali Srdjandj je tu non-stop... Nedeljno 30 sekundi vremena da ne moze da se odvoji...

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/12/2011 : 13:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Imam jedan predlog za ubuduće, mada može retroaktivno da se primijeni i na ovu sezonu jer nema premnogo slučajeva netipovanja.

Kad neko ne tipuje protivnik taj meč automatski dobija 3:0.
S obzirom da se takmičimo i u ukupnom broju pogođenih rezultata, nije pravedno da mene ili bilo koga drugog koji je tipovao ograničite na ta 3 pogotka, iako ću možda pogoditi i više rezultata. Zato u takvim slučajevima treba konačan rezultat da bude:
broj pogodaka takmičara koji je tipovao : 0

Mislim da je tako pošteno.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/12/2011 : 13:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ja se slažem, ali da čujemo i komesara.
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 10/12/2011 : 14:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

'ajde za Srleta i da razumem, nije redovan na forumu ali Srdjandj je tu non-stop... Nedeljno 30 sekundi vremena da ne moze da se odvoji...

...totalno sam zaboravio!

izvinjavam se!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/12/2011 : 14:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ja se slažem, ali da čujemo i komesara.

A sta cemo ako ne pogodi ni jedan? Onda 0:0? Ne, ovo nije dobro... Dobijes 3 boda i 3 razlike.. Dosta je... Da protivnik tipuje ne bi mozda ni pobedio, mozda ni 3 razlike, mozda ni X ne bi imao a mozda ni 3 pogotka uopste... Mislim da je ovo dovoljno...

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/12/2011 : 14:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Mala je vjerovatnoća da se to desi, a i ako se desi staviš rezultat 1:0.

Složio bi se s tobom Saviću da je broj pogodaka nebitan, ali kad jeste, ovakav način je prosto nepravedan.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/12/2011 : 14:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Boze mili.. Kakvi su ovo rezultati sa dvojkama.. Izgleda da me Ponki razmontirao... Strasno... Ovog ne mogu pobediti nikako... Dvojka Jagodina, Dvojka OFK, strasno...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/12/2011 : 14:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Mala je vjerovatnoća da se to desi, a i ako se desi staviš rezultat 1:0.

Složio bi se s tobom Saviću da je broj pogodaka nebitan, ali kad jeste, ovakav način je prosto nepravedan.

Pa broj pogodaka je bitan svuda.. Negde se titule odlucuju sa gol razlikom... Pa je pobeda za "zelenim stolom" svuda 3:0...

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/12/2011 : 14:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ali ovo je igra i ne moraš da se slijepo držiš pravila koja važe u pravom fudbalu, pogotovo kad nisu baš najsrećnije rešenje za ovo naše takmičenje.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/12/2011 : 14:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Cim predlog ima rupu poput one da je moguce da bude 0:0, to je meni neprihvatljivo... Stavi predlog na glasanje... Ja sam protiv ali neodlucujem ja sam...

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/12/2011 : 14:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Cim predlog ima rupu poput one da je moguce da bude 0:0, to je meni neprihvatljivo... Stavi predlog na glasanje... Ja sam protiv ali neodlucujem ja sam...

Već sam ti dao rešenje za tu rupu. U tom slučaju staviš službeni rezultat 1:0 i kraj priče.
Kako da ga stavim na glasanje? Promijenj ti naslov topika pa pitaj ljude šta misle. Ja bi rekao da je ovo više nego fer predlog, imajući u vidu važnost broja pogođenih rezultata. Imrahil se već složio, vjerujem da će i drugi jer prihvatanjem ovog predloga niko ne gubi.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33511 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/12/2011 : 14:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ja bi uveo pravilo kako domaćin mora odigrati najkasnije u četvrtak?!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/12/2011 : 14:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Beren
Odradicu kasnije... Ili kada se zavrsi ovo kolo..

@Tex2
To nije fer jer se mozda desi nesto u medjuvremenu, kolaps kluba, povredjen najbolji igrac itd... Ovo resenje sto smo doneli je verovatno najbolje.. Manhunter predlozio cini mi se...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33511 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/12/2011 : 15:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
ok, ali ako domaćin tipuje poslije gosta, onda on po meni ima višestruku prednost!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/12/2011 : 15:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Da obrazložim moje.

Ja sam da se računa kao pobeda, ali da se zbog gol razlike upiše onoliko pogodaka koliko si imao tačnih. Jer mi nekako nije fer ako neko pogodi 7 razultata npr, da mu se računa samo 3 ili ako pogodi 1, da mu se pišu 3.

Čisto ako imamo nagrade za najboljeg strelca
Go to Top of Page
Page: of 144 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000