forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 PRIMERA DIVISION 2011/12
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/11/2011 : 10:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Rezultati:

Valencia 3 - 1 Getafe
Villarreal 2 - 0 Rayo Vallecano
Barcelona 5 - 0 Mallorca
Real Sociedad 0 - 1 Real Madrid
Sporting Gijón 1 - 1 Athletic Club
Osasuna 2 - 0 Levante
Racing Santander 1 - 0 Real Betis
Atlético Madrid 3 - 1 Real Zaragoza
Málaga 2 - 1 Espanyol
Sevilla 1 - 2 Granada

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/11/2011 : 10:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Barca jedina neporažena momčad :)
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/11/2011 : 10:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Barca jedina neporažena momčad :)

Real prvi na tabeli :)

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/11/2011 : 11:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Barca prvak
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/11/2011 : 11:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Rezultati:

Mallorca 0 - 0 Sevilla
Real Betis 0 - 0 Málaga
Levante 0 - 2 Valencia
Real Madrid 7 - 1 Osasuna
Granada 0 - 0 Racing Santande
Real Zaragoza 2 - 2 Sporting Gijón
Rayo Vallecano 4 - 0 Real Sociedad
Espanyol 0 - 0 Villarreal
Athletic Club 2 - 2 Barcelona
Getafe 3 - 2 Atlético Madrid

Počela Barsa da zaostaje. I to se sinoć u nadoknadi spasila poraza.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31454 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 07/11/2011 : 11:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Opet golman Seville skinuo penal!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/11/2011 : 11:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Realov let preko Valensije

Real je do posljednjeg sekunda drhtao u Valensiji, ali je Žoze Murinjo nakon meča mogao da odahne - njegov tim je sačuvao tri boda prednosti na vrhu i sada je po kladionicama jednak favorit za osvajanje titule kao Barselona!

Prije početka sezone tako nešto bilo je nezamislivo, posebno nakon finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda kada su mnogi proglasili Barselonu najboljim timom u istoriji fudbala.

Ali, Murinjo je poželio da bude bolji i od najboljeg, i za sada mu dobro ide. Ako se ne dogode iznenađenja, Real će 10. decembra dočekati Barselonu na "Santjago Bernabeuu" sa tri boda prednosti, jer ga do tada čekaju gradski derbi sa Atletikom kod kuće i gostovanje Sportingu u Hihonu.

Večerašnji meč na "Mestalji" bio je za Real neuporedivo teži nego što će biti predstojeća dva, ali su Ronaldo i drugovi opet pokazali da su izgrađeni od čvrstog materijala. Benzema i Serhio Ramos donijeli su gostima laganu prednost, ali se Valensija nije dala, prvo je Soldado smanjio na 2:1, a potom i na 3:2 nakon što je Ronaldo vješto izigrao golmana Dijega Alveša i dao treći gol za Real.

Već je bila istekla sudijska nadoknada kada je Valensiji poništen gol za 3:3, kada su domaći fudbaleri pogodili prečku, te kada je jedan igrač Reala rukom ili ramenom zaustavio loptu na gol liniji. Gosti su, ipak, preživjeli pakao i sa rukama podignutim u vis pobjegli u svlačionicu...

Prije Reala, Barselona je lagano odradila posao protiv Saragise na "Nou Kampu". Za golove su ravnomjerno bili zaduženi defanzivci i napadači: Pujol i Pike, odnosno Mesi i Vilja, podarili su navijačima još jedan ugodnu noć koju je nešto kasnije malo pokvario Real Madrid.

Zanimljivo da je Barselona čak tri od četiri gola dala nakon prekida, što je neuobičajeno za ovaj tim.

"Nekad je dobro i kada tako probijete defanzivno orjentisanog protivnika", prokometarisao je Pike.

Viljareal je u trećem meču dana savladao Betis sa 1:0.

Rezultati:

Valensija - Real Madrid 2:3 (0:1)

Soldado 75m, 83 - Benzema 20, Ramos 72, Ronaldo 79

Barselona - Saragosa 4:0 (2:0)

Pike 19, Mesi 43, Pujol 54, Vilja 75

Viljareal - Betis 1:0 (0:0)

Valero 21

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2011 : 11:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Barsa izgubila, Real poletio na plus šest

Za Barselonu se sezona odjednom pretvorila u košmar, stvari u Primeri joj potpuno izmiču iz ruku.

Katalonci su izgubili od Hetafea (1:0), Real je nešto ranije počistio Atletiko u madridskom derbiju (4:1), pa je situacija u vrhu potpuno jasna - tim Žozea Murinja ima šest bodova više i leti ka tituli...

Barsa definitivno u eri Pepa Gvardiole nije bila u težem položaju, pogotovo ako se uzme u obzir da Real igra ubitačan fudbal, da je do sada po svim parametrima u sezoni bio bolji od „blaugrane“ i da je u seriji od 13 pobjeda zaredom u svim takmičenjima.

A ako bi 10. decembra Real i savladao Barselonu u međusobnom duelu na „Santjago Bernabeu” u Madridu bi već mogli da hlade šampanjac...

"Moj tim je odradio ono što je trebalo. Vidjeli ste, na utakmici je bilo svega, ča i previše provokacija. Međutim, čuvali smo vođstvo bez problema", rekao je Murinjo, prije nego što je pored TV ekrana mogao da proslavi i neuspjeh velikog rivala.

Barsi je u predgrađu Madrida presudio Valera golom u 67. minutu, dok je Real sa dva gola Kristijana Ronalda (oba iz penala), te Anhela di Marije i Gonzala Iguaina lako izbrisao minus sa starta meča protiv „kolčonerosa” koji su poveli preko Adrijana.

Međutim, Atletiko nije mogao više, jer je do kraja imao i dva igrača manje na terenu - direktne crvene kartone su dobili golman Kurtoa i defanzivac Godin.

Valensija je slavila protiv Raja Valjekana sa 2:1 golovima Žonasa i Tina Koste.

Rezultati

Hetafe - Barselona 1:0 (Valera 67)

Real - Atletiko 4:1 (Ronaldo (penal) 24, 82 (penal), Di Marija 49, Iguain 49 - Adrijan 15)

Rajo - Valensija 1:2 (Tamudo 84 - Žonas 21, Kosta 57).

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/11/2011 : 10:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Rezultati:

Rayo Vallecano 1 - 2 Valencia
Real Madrid 4 - 1 Atlético Madrid
Getafe 1 - 0 Barcelona
Real Betis 2 - 3 Real Sociedad
Levante 4 - 0 Sporting Gijón
Mallorca 2 - 1 Racing Santander
Espanyol 1 - 2 Osasuna
Athletic Club 0 - 1 Granada
Real Zaragoza 0 - 1 Sevilla
Málaga 2 - 1 Villarreal

Počela Barsa da zaostaje. Ako izgubi u El klasiku, već bi tada mogla da se pozdravi s titulom.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31454 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/11/2011 : 10:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Mourinho će izgleda opet napraviti rezultat i s Realom! Barca neprepoznatljiva na gostovanjima!

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/12/2011 : 10:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Juče 3 pobjede favorita i nastavak posrtanja Viljareala.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40576 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/12/2011 : 11:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by tex2

Mourinho će izgleda opet napraviti rezultat i s Realom! Barca neprepoznatljiva na gostovanjima!

Jesi li ocekivao nesto drugo? Kada je pravio rezultate sa svima a pogotovo sa onim raspalim Interom, ovo ce biti macji kasalj..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/12/2011 : 11:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Vala baš. Da se svi ostali treneri izređaju u Interu, kapiram da bi mogli da sanjaju da se ponovi ono što je Murinjo uradio.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/12/2011 : 10:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Rezultati:

Sporting Gijón 0 - 3 Real Madrid
Racing Santander 1 - 0 Villarreal
Barcelona 5 - 0 Levante
Valencia 2 - 1 Espanyol
Atlético Madrid 3 - 1 Rayo Vallecano
Real Sociedad 3 - 2 Málaga
Osasuna 2 - 1 Real Betis
Mallorca 1 - 1 Athletic Club
Granada 1 - 0 Real Zaragoza
Sevilla 3 - 0 Getafe

Slijedi El klasiko u subotu u 22:00

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31454 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/12/2011 : 10:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by tex2

Jesi li ocekivao nesto drugo? Kada je pravio rezultate sa svima a pogotovo sa onim raspalim Interom, ovo ce biti macji kasalj..

nisam, za mene je Mou No.1!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31454 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/12/2011 : 10:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Jedva čekam subotu, kako će biti napaljeni Realovci, bit će spektakl!!!

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/12/2011 : 17:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Po meni, i pored bolje forme Real nije favorit.
Rekao bih 50/50

Edited by - Beren on 06/12/2011 17:19:15
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40576 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/12/2011 : 20:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Prenosi li neko u Srbiji to?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/12/2011 : 22:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
http://www.mondo.rs/s226548/Sport/Fudbal/Andres_Inijesta_kupio_bivsi_klub.html

Svaka cast.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/12/2011 : 11:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
SUDAR TITANA

Večeras, u 22 sata, na stadionu Real Madrida (Santjago Bernabeu), igra se trenutno najveći svjetski fudbalski derbi. Real Madrid i Barselona ukrstiće koplja po 247. put. Barselona već nekoliko godina dominira na evropskoj fudbalskoj sceni, a Real sve te godine pokušava da preuzme tron.

Pred svaki "El Klasiko“ se priča kako je najvažniji do sada, ali i pored velike pažnje koju privlači predstojeći može se označiti kao najvažniji u novijoj istoriji. Real je uradio mnogo, znatno je napredovao i približio se po kvalitetu Barseloni.

Uostalom, rezultati su pravi dokaz. Real je tri boda ispred Barselone u Primeri i sa mečom manje. Murinjo je igru Reala doveo do savršenstva i vidjelo se u mečevima Superkupa da je mnogo radio na taktici. Ipak, prva prava provjera je večeras. Ukoliko pobijedi Barselonu priznanje će biti veće.

Sa druge strane nije se mnogo toga promijenilo. Stigli su tokom ljeta neki novi igrači, ali stil igre je ostao u potpunosti isti. Barsa pleše na terenu, dominira, diktira tempo i ne treba ništa drugo ni očekivati večeras. Mesi predvodi ekipu i biće najvažniji Barsin igrač u 247. "El Klasiku“.

Puno se priča o "El Klasiku“, mnogi fudbalski stručnjaci daju izjave povodom velikog derbija, ali od Murinja i Gvardiole ništa značajno nijesmo čuli. Murinjo je izbjegao konferenciju, dok je iz Barselone stigla poruka od Johana Krojfa da taj tim ide na pobjedu.

Ovoga puta su izostali verbalni dueli, nadamo se da će svu snagu i energiju akteri večerašnjeg meča usmjeriti u pozitivnom smjeru na fudbalskom terenu.

Evo malo statistike:

Ukupno odigranih mečeva: 246
Pobjede Reala: 90
Pobjede Barselone: 102
Neriješeno: 54
Ukupno golova Real: 393
Ukupno golova Barselona: 425

Što se tiče ligaških duela Real je uspješniji:

Ukupno: 163
Real: 69
Barselona: 63
Neriješeno: 31
Ukupno golova Real: 267
Ukupno golova Barselona: 252

Rezultati prošlih pet duela:

Kup kralja: Barselona – Real Madrid 0:1
Liga šampiona: Real Madrid – Barselona 0:2
Liga šampiona: Barselona – Real Madrid 1:1
Superkup Španije: Real Madrid – Barselona 2:2
Superkup Španije: Barselona – Real Madrid 3:2

Da li ste znali:

- Real je pobijedio u samo jednom meču protiv Barselone u njihovih posljednjih 11 duela (sedam poraza i tri remija).
- Real je slavio u šest od osam posljednjih mečeva sa Barselonom kada su se ta dva kluba sastajala u decembru.
- Lionel Mesi je bio strijelac na posljednjih pet gostovanja Real Madridu.
- Barselona je ove sezone u Primeri tim sa najviše postignutih golova u prvih 15 minuta (11), dok je Real najuspješniji u posljednjih 15 minuta (10).
- Realov tim vrijedi 531 miliona eura, a Barselonin 606,1 miliona.
- Najskuplji igrač u Realu je Ronaldo (90 miliona), a u Barsi Mesi (100 miliona).

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/12/2011 : 11:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Najavljeno je da će se utakmica moći gledati na ovim linkovima, pa probajte.

http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro1.html

http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro2.html

http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro3.html

http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro4.html

http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro7.html

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/12/2011 : 10:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Barsa bez pardona prema Realu, prvenstvo je opet živo

Barselona se vratila u trku za titulu nakon što je u velikom stilu, na stadionu najvećeg rivala, slavila sa 3:1 i bodovno se izjednačila sa Realom tabeli.

Real, doduše, ima utakmicu manje, vjerovatno će uskoro opet pobjeći na tri boda, ali je utisak da je Murinjov tim propustio veliku šansu. Borba za titulu opet će biti grčevita.

Real je poveo već u 27. sekundi utakmice nakon velike greške golmana Valdesa i realizacije Benzeme poslije karambola u šesnastercu. Mislilo se tada da "merengesi" putuju ka tituli, ali je Barselona kada je bilo najpotrebnije pokazala koliko je moćna.

"Real je mnogo bolje ušao u utakmicu, poveo već u prvom minutu, ali su moji fudbaleri pokazali reakciju. Titula? Sve je otvoreno, pred nama je još puno utakmica, čeka nas još jedan derbi u Barseloni", rekao je Gvardiola, a na pitanje da li će ovaj poraz psihološki ubiti Real, odgovorio:

"Ne, mislim da ćemo i dalje imati velikog rivala, kao što smo ga imali večeras i prije ove utakmice".

Negdje od 20. minuta utamice počela je katalonska tika-taka igra, Mesi je opet bio nezadrživ (veliku šansu odbranio mu je Kasiljas) i izjednačenje je visilo u vazduhu. Ipak, zicer za 2:0 imao je Real - indisponirani Kristijano Ronaldo mogao je da doda Di Mariji, odlučio se da šutira jer je i on bio u dobroj poziciji, ali lopta završila nekoliko metara pored gola.

Kazna je bila ekspresna - Mesi je u 30. minutu prošao trojicu fudbalera i spojio sa golom Sančesa, koji nije pogriješio - 1:1.

"Tužan sam, ali miran. Znali smo da nam ni pobjeda ne garantuje titulu, a da poraz ne bi bio tragedija. Moramo da zadržimo mir", rekao je Žoze Murinjo.

Realu je odgovarao i bod, ali se Barsa nije zadovoljila. Drugo poluvrijeme ličilo je na igru mačke i miša, mada je Barselona srećno povela 2:1, što joj je omogućilo da se izigra na širini Realovog stadiona.

Ćavi je, naime, u 53. minutu uhvatio volej sa 20 metara, Marselo je nespretno zakačio loptu koju Kasiljas na klizavom terenu nije mogao da stigne, iako se činilo da je ima na vrhovima prstiju. Na kraju je ispao autogol, a Real skliznuo u ponor...

Injesta i Ćavi su nakon 2:1 imali svu slobodu ovog svijeta da pokažu kakvi su majstori, Barselona je bez problema čuvala loptu i mjerkala treći gol, ali je morala još jednom da drhti.

Kristijano Ronaldo je u 65. minutu ostao sam na petercu nakon centaršuta Ćavija Alonsa, ali je ponovo promašio nemoguće!

Krenula je kontra, Dani Alveš je centrirao, a Fabregas na drugoj stativi zakucao loptu u mrežu za konačno slavlje Katalonaca u srcu Kastilje.

"Ronaldo je oprostio, Fabregas nije", tužno je napisao madridski "As", privržen Realu.

U Kataloniji je, s druge strane, počelo slavlje.

"Opet pokazali da su najbolji", naslov je portala katalonskog "Mundo Deportiva".

Barselona je zaista opet pokazala da je najbolja, iako je Real odigrao "bez najboljeg igrača" (Ronaldo kao da nije ni bio večeras u Madridu), u dva navrata nije imao sreće, a nakon oba zicera Barsi je trebao samo minut da postigne po gol.

"Ne, nismo bili perfektni, trebali smo bolje da se krećemo, da imamo bolji protok igre. Ipak, ne žalimo, odigrali smo vrlo dobru utakmicu", zaključio je Gvardiola.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/12/2011 : 10:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Sinoć streaming začudo nije pravio probleme. Ja odgledao na onom drugom linku što sam postavio cijelu utakmicu bez ikakvih problema i sa veoma dobrom slikom.

Valensija nevjerovatno (sa dva primljena gola u poslednjim trenucima utakmice) ispustila šansu da se primakne vodećima. Levante nastavio sa dobrim rezultatima.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/12/2011 : 12:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

Valensija nevjerovatno (sa dva primljena gola u poslednjim trenucima utakmice) ispustila šansu da se primakne vodećima. Levante nastavio sa dobrim rezultatima.

ova utakmica bila prije clasica, pa sam i nju pogledao
valencia primila golove u 91. i 94. minuti susreta, od istog igrača
domaćo navijači se raspametili
odlična završnica (za one koje vole nogomet)
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/12/2011 : 10:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Rezultati:

Levante 1 - 0 Sevilla
Real Betis 2 - 1 Valencia
Real Madrid 1 - 3 Barcelona
Rayo Vallecano 1 - 3 Sporting Gijón
Getafe 1 - 0 Granada
Villarreal 1 - 1 Real Sociedad
Real Zaragoza 0 - 1 Mallorca
Málaga 1 - 1 Osasuna
Athletic Club 1 - 1 Racing Santander
Espanyol 4 - 2 Atlético Madrid

Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000