Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 10/12/2011 : 12:18:11
|
To su jahacke noge! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38062 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 10/12/2011 : 16:18:40
|
ono ispred je ljeva noga, ne bi mu pistolj tako stao da je to desna... a i na desni se vidi ona "crta" sa strane
sad kada smo rjesili bitna pitanja, kakav je nastavak price? |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 10/12/2011 : 18:55:43
|
Poznato mi je ime ovaj Ned Overend, a ne da mi se sad prebirati po epizodama... Gdje se dosad pojavljivao, zna li netko?? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 10/12/2011 : 19:19:22
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by selanne
Poznato mi je ime ovaj Ned Overend, a ne da mi se sad prebirati po epizodama... Gdje se dosad pojavljivao, zna li netko??
http://en.wikipedia.org/wiki/Ned_Overend
Nije ovaj, čini mi se da je onaj imao bradu... Šalu na stranu, mislim da je epizodu također crtao Civitelli, ali nisam 100% siguran. Ako se tkogod sjeti, molim ga da objavi. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
tosha
Average Member
Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 08:41:40
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by tosha
nema slike za iduću epizodu
Valjda to ništa ne znači. Ova bi trebala bit sljedeća: http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/tex-willer-tx-sr-477-sfida-selvaggia/1331/1/
baš mi se dopao taj zadnji mix HC/SC Texa Čovjek koji........ strip sa tim krutim koricama djeluje moćno i za sva vremena...štata što takve tvrde nisu slučaj sa svim stripovima Ludensa...ja bi te kartonce i dalje...Civiteli i dalje raztura i jedva čekam treći dio DIVLJU BORBU na Tex način SEDME RUNDE od Zagora...Slobodna je taj broj otisnula perfektno, bijela je bijela a crna crna ko mrak...nije mi jasno kako ljudi kupuju 5 reprint Zagora,i ja među njima a ne kupuje te nikad objavljene Texe sa dosta puta klasu boljim pričama??? da nije tako, Texa bi imali mjesečno što bi bio bingo...pogotovo sad kad VČ sa Texom (u oba izdanja) malo posustaje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4808 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 07/01/2012 : 08:49:01
|
ja sam prekjuce kupio u darkwoodu ovoga se reke... ajd sto se primam na civitellija maximalno ali korica je i mene dotukla... kartonac kakav zasluzuje svako izdanje... to me je totalno odusevilo... takva izdanja mogu dugo da ostanu netaknuta i ocuvana... epizoda vrlo dobra... a tek sledi ludilo... ludens ulazi u pobednicku seriju... prava konkurencija slobodnoj... |
sangue navajo |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Posted - 07/01/2012 : 08:59:16
|
quote: Originally posted by Combatrock
ja sam prekjuce kupio u darkwoodu ovoga se reke... ajd sto se primam na civitellija maximalno ali korica je i mene dotukla... kartonac kakav zasluzuje svako izdanje... to me je totalno odusevilo... takva izdanja mogu dugo da ostanu netaknuta i ocuvana... epizoda vrlo dobra... a tek sledi ludilo... ludens ulazi u pobednicku seriju... prava konkurencija slobodnoj...
trica bi trebala oko za mjesec dana ako Ludens ne zajebe...a u zadnje vrijeme sa Texom je dosta redovan...da ga bar pomaknu na 50 dana, ja bi bio sretan ko dijete. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4808 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 07/01/2012 : 09:07:12
|
ne pitaj me nista... pre dve godine je bilo super... vc sa 12 komada ludnes sa 6 dva maxija... plus sta zakacis od libellusa... |
sangue navajo |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/01/2012 : 10:07:57
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Combatrock
ja sam prekjuce kupio u darkwoodu ovoga se reke... ajd sto se primam na civitellija maximalno ali korica je i mene dotukla... kartonac kakav zasluzuje svako izdanje... to me je totalno odusevilo... takva izdanja mogu dugo da ostanu netaknuta i ocuvana... epizoda vrlo dobra... a tek sledi ludilo... ludens ulazi u pobednicku seriju... prava konkurencija slobodnoj...
trica bi trebala oko za mjesec dana ako Ludens ne zajebe...a u zadnje vrijeme sa Texom je dosta redovan...da ga bar pomaknu na 50 dana, ja bi bio sretan ko dijete.
Naravno da je redovan kad ima 2 mjeseca. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 07/01/2012 : 19:13:48
|
..evo i meni ovaj primjerak danas došao u ruke i na prvi dodir osjetiš da su korice drugačije...malo sam ga malo prelistao i pucketa sve po njemu i pucketa. Hoće li se raspast nakon čitanja? |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 19:21:04
|
quote: Originally posted by Oki
..evo i meni ovaj primjerak danas došao u ruke i na prvi dodir osjetiš da su korice drugačije...malo sam ga malo prelistao i pucketa sve po njemu i pucketa. Hoće li se raspast nakon čitanja?
najverovatnije cim pucketa. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Posted - 08/01/2012 : 08:20:33
|
quote: Originally posted by Oki
..evo i meni ovaj primjerak danas došao u ruke i na prvi dodir osjetiš da su korice drugačije...malo sam ga malo prelistao i pucketa sve po njemu i pucketa. Hoće li se raspast nakon čitanja?
pa ja se nadam da se ti neče...napravi mali prelom korica na mjestu koje je zato namijenjeno,strip je odlično zaljepljen i što se mene tiče odkad je tisak preuzela Slobodna,sve štima...ja sam svoga pročitao dva puta(zbog Civitellija)i nema ni traga da nije glanc. |
|
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4528 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Topic |
|