Pozdrav , davno sam prestao kupovati Hellboya ,ali zanima me kod ovih trejdova ,to je vise prica u jednoj svesci? Jel imaju mozda unutra korice tih epizoda u boji ,ili tako nesto?
Zavisi, kod nekih trejdova je skup vise kratkih prica, a kod nekih je kompletna prica. Crv osvajac je kompletna prica. Imaju unutra naslovnice pojedinacnih svescica, ali c/b.
Receno mi je da sledeci HB trejd izlazi u januaru/februaru. Nakon toga bi ga trebalo ocekivati u nekom redovnijem ritmu izlazenja. Tj. dovoljno da ide trejd na svakih pola godine, pa ispada kao da izlazi svescica mesecno. BPRD takodje krece. Zaboravih tacno kada, ali se moze ocekivati. Ovo uzeti sa rezervom, da me ne shvatite kao nekog portparola Systema. Ponavljam tako mi je receno, pa rekoh da napisem ovde da ljudi imaju neke informacije, ili barem necemu da se nadaju. A kako vidim po ovome sto su izbacili za Sajam, System ide polako ali ne posustaje.
ovo su jako jako dobre vijesti. zanimljivo da između dvije priče slijedećeg trejda može se praktično smjetit prva 4 trejda BPRD-a. Po kontinuitetu naravno.