forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Izbor za najneomiljenijeg forumasa 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 11/12/2011 : 18:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by acestroke

Sumnjam da ce previse ljudi da budu bas ovoliko 'iskreni', wele.
Ljudi jednostavno nece htjet da upadaju u svadje s drugima s ovakvim izjavama, iako imaju neke neomiljene forumase na umu.

Ipak, evo moje tri nominacije:

mpavin
Cheece
Curunir

Sinko, ostav se mene.

Ovo odozgo su moju izbori za ovu godinu.
Ali za tri sedmice nam je nova godina, imacemo priliku za novi pocetak, pa da onda od prvog Januara ja nista o tebi, a ni ti o meni. Moze?
Nadam se da krajem 2012 necu imati nikakvog razloga da ikog spominjem u ovom topicu.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17041 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/12/2011 : 18:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Loki...

paro je sve objasnio, nije mi jasno šta takav lik radi na forumu gdje su tema stripovi.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/12/2011 : 18:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by paro
bjelolasice o čem ti opet trabunjaš??
Evo ako ti baš toliko znači
i
bjelolasica

Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala ti!!!!!!!!!!!!!!!

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 11/12/2011 : 18:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Wow, na forumu sam tek dva mjeseca, nisam pretjerano ni aktivan, a već sam nominiran. Ovo mu dođe kao neka Zlatna malina (Razzie Award) u Hollywoodu, pa što će tek biti dogodine. Hvala, hvala...

Leteći start.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/12/2011 : 19:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
@ wele

Hvala još jednom! Još da si mi znao točno napisati nick bilo bi izvrsno, ali i ovako može proći. Za ubuduće, ja sam Johnny a ne Jonny Difool!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/12/2011 : 19:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

@ wele

Hvala još jednom! Još da si mi znao točno napisati nick bilo bi izvrsno, ali i ovako može proći. Za ubuduće, ja sam Johnny a ne Jonny Difool!

Pa nije mislio na tebe nego na Jonnya Difoola.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 11/12/2011 : 19:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

@ wele

Isti qrac.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/12/2011 : 20:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
@ wele & Johnny Difool

Da je meni znat oko čega ste se vas dvojica zakačili...

Ok, istina je da je Johnny onako stao u Millerovu obranu, al to nije razloga za svađu

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/12/2011 : 20:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Sumnjam da ce previse ljudi da budu bas ovoliko 'iskreni', wele.
Ljudi jednostavno nece htjet da upadaju u svadje s drugima s ovakvim izjavama, iako imaju neke neomiljene forumase na umu.

Ipak, evo moje tri nominacije:

mpavin
Cheece
Curunir

Sinko, ostav se mene.

Ovo odozgo su moju izbori za ovu godinu.
Ali za tri sedmice nam je nova godina, imacemo priliku za novi pocetak, pa da onda od prvog Januara ja nista o tebi, a ni ti o meni. Moze?
Nadam se da krajem 2012 necu imati nikakvog razloga da ikog spominjem u ovom topicu.

mozda ovaj topic na kraju izrodi i nesto dobro.
mozda se stara neprijateljstva napokon ugase i podje se novim putevima.
ovo izmedju acea i mpavina mi mirise na dobro.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19047 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/12/2011 : 20:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
teller, dosada bonellijeva!!!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8275 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 11/12/2011 : 20:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by teller

nemoj mi dirat tellera

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 11/12/2011 : 20:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by paro

@ wele & Johnny Difool

Da je meni znat oko čega ste se vas dvojica zakačili...

Ok, istina je da je Johnny onako stao u Millerovu obranu, al to nije razloga za svađu

Pa i nismo,jednostavno mi idu na živce svi njegovi postovi.Ništa lično,nisam ga opsovao pa da trza.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/12/2011 : 20:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by teller

+1

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/12/2011 : 21:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
@ paro

Molim da se uzme u obzir da se ni sa kim ne svađam, daleko bilo. Štoviše, drago mi je da nakon samo dva mjeseca sudjelovanja na forumu moji postovi već izazivaju reakciju. Računam da se za dobrim konjem prašina diže, a i kako bih se mogao svađati s nekim za koga do večeras nisam ni znao. Samo napominjem, kad me se već nominira za nagradu, da mi se barem pismeno napiše nick, jer ovako je otprilike kao da ja recimo kažem da je Oscara dobio Nicholas a ne Nicolas Cage. A kolegi zahvaljujem još jednom, uz obećanje da ću sljedeće godine biti još žešći!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/12/2011 : 21:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Ne vidim nesto pametno u topicima poput ovog ali vronski (2, 3, 4, 5, etc.) je zbilja nesto retko vidljivo.

Gdje da uplatim za njegovu one way ticket to Pluto?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/12/2011 : 21:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Ne vidim nesto pametno u topicima poput ovog ali vronski (2, 3, 4, 5, etc.) je zbilja nesto retko vidljivo.

Gdje da uplatim za njegovu one way ticket to Pluto?

Ako si voljan uplaćivati bilo što, evo ja ti dam broj mog žiro računa u PBZ-u

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 11/12/2011 21:14:59
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/12/2011 : 21:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
To ces ga rucno katapultirati?

Mozda nam padne u Jadran... samo onda ce sve ribe emigrirati.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/12/2011 : 21:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
@ paro

P.S. Tamo nisam branio Millera, jer se ni najmanje ne slažem s njegovim stavovima o prosvjedima, upravo suprotno, već sam kritizirao Mooreovo bespotrebno i promašeno uvlačenje Millerovih stripova u čitavu priču.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/12/2011 : 21:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

To ces ga rucno katapultirati?

Mozda nam padne u Jadran... samo onda ce sve ribe emigrirati.

Ma iman ja svoje načine kako ću to napravit
Plus što profesionalci nikad ne pitaju kakva je meta (dobar ili loš)

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 11/12/2011 21:24:40
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 11/12/2011 : 21:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

@ paro

Molim da se uzme u obzir da se ni sa kim ne svađam, daleko bilo. Štoviše, drago mi je da nakon samo dva mjeseca sudjelovanja na forumu moji postovi već izazivaju reakciju. Računam da se za dobrim konjem prašina diže, a i kako bih se mogao svađati s nekim za koga do večeras nisam ni znao. Samo napominjem, kad me se već nominira za nagradu, da mi se barem pismeno napiše nick, jer ovako je otprilike kao da ja recimo kažem da je Oscara dobio Nicholas a ne Nicolas Cage. A kolegi zahvaljujem još jednom, uz obećanje da ću sljedeće godine biti još žešći!

...i evo zašto mi je na listi.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 11/12/2011 : 21:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
wele
dosada
docA

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17041 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/12/2011 : 23:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Zaboravio sam staviti lika vronski2, čak i da je u pravu za sve što je pričao, prenaporan je, ne volim to...
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/12/2011 : 00:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Snake Plissken
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
707 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 12/12/2011 : 01:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message
Ja nominiram sebe. Ne pridonosim nikakvim diskusijama, javljam se 3-4 puta mjesečno, moji komentari su često nerelevantni, i pretenciozno koristim svoje znanje engleskog jezika u svojim postovima.

Ako pobijedim, htio bih onaj doček Nove godine koje je paro spominjao, ili večeru s Jadrankom Kosor kao utješnu nagradu.

Thank you.

My username was a mistake.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/12/2011 : 01:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

Snake Plissken

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000