forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 (opet) (placeni) ubica
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 10/12/2011 : 15:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20156

Nakon sto su napravili integral, nastavili su sa slijedecim epizodama.

Procitao sam osmu epizodu. Svidja mi se kako crta pejzaze i zgrade, ocito je da koristi i fotografije koje interesantno obradjuje. Ide mi na zivce kako crta glavnog junaka. nekako je previse stilizovan, kao da je zalutaio u ostatak stripa. Osim toga, odvratan je, kao pacov (a uvijek u drustvu lijepih zena). Svidja mi se kako kritikuje svjetski poredak, globalizaciju, odnos bogatih i siromasnih, bez previse moralisanja.

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/12/2011 : 15:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Citao sam ovo u Fibrinom izdanju i prilicno mi se svidelo. Glavni "catch" ovog stripa je karakterizacija glavnog lika, koji je u sustini totalno odvratan, dok ne shvatis da on u stvari radi sve svesno i sa jasnim ciljem...pun mi kurac prica o nekakvim burned-out hitmanima, ubica iz ovog stripa je svesni govnar koga ne muci griza savesti i tome sl. On samo radi svoj posao.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21274 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/12/2011 : 16:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
još jedan album i markos se baca na drugi integral!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 10/12/2011 : 16:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam prva 2 broja prosle godine u biblioteci. Ne mogu da se setim ko je od izdavaca iz Srbije ovo objavio i koliko je brojeva objavljeno, jel moze neko da mi pomogne? Inace sve preporuke za ovaj strip (barem na osnovu prva 2 broja)
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 10/12/2011 : 18:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mavra

Procitao sam prva 2 broja prosle godine u biblioteci. Ne mogu da se setim ko je od izdavaca iz Srbije ovo objavio i koliko je brojeva objavljeno, jel moze neko da mi pomogne? Inace sve preporuke za ovaj strip (barem na osnovu prva 2 broja)

Mislim da si malo pomijesao?
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 10/12/2011 : 20:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Mislim da nisam, znam da sam ovo procitao i da nije bilo hrvatsko izdanje. U ponedeljak idem u biblioteku, pogledacu pa cu ti reci
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 10/12/2011 : 23:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da nisam, znam da sam ovo procitao i da nije bilo hrvatsko izdanje. U ponedeljak idem u biblioteku, pogledacu pa cu ti reci

Obavezno
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 11/12/2011 : 01:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Ubojica Integral 2 = poslastica!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/12/2011 : 12:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ako bude barem upola dobar kao prvi integral, bit će izvrsno!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 12/12/2011 : 17:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

quote:

Mislim da si malo pomijesao?

Jbg, bio si u pravu, ispao sam glup u drustvu. Ubicu sam citao skeniranog, a u biblioteci sam citao Ubice kao ti i ja, pa sam pomesao. U svakom slucaju Ubica je sjajan strip, sigurno cu ga uzeti u fibrinom izdanju, ako se ne rasproda dok ne skupim lovu
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 13/12/2011 : 11:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Nemoj to vise da radis, mislio sam da ce srcka da me udari.
Ubica na srpskom a ja ne znam da je izaslo

Salim se sve OK, idemo dalje!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000