Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29295 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40208 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/12/2011 : 17:06:30
|
:)) A stvarno, mislim da bi bilo dosta interesantnih topica kada bi se dozvolila istorija, ratovi itd... Samo da izuzmemo Balkan od 1900. pa na ovamo... II svetski rat ima bas dosta tema za razglabati... A i kontradiktorno je da mogu stripovi sa odredjenom tematikom a ostalo ne... |
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 13/12/2011 17:07:45 |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8578 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 13/12/2011 : 17:58:09
|
Da se započne tema o II. svj. ratu, već na 3. str. bi se počelo o Židovima, Cionistima blablabla. Čovjek otvori temu o tamo nekakvom paragvajsko-bolivijskom ratu i nađe se tuljan koji ga na 3. strani zaspina na Tita. Nema smisla, jedino da moderatori automatski izbacuju provokatore, pa da se dosegnu neki novi rekordi u baniranju. Al onda bi opet bilo: A zašto je tajitaj izbačen? Pa to uopće nije fer. Pa samo još veće sranje.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 13/12/2011 : 18:02:46
|
quote: Originally posted by paro
Da se započne tema o II. svj. ratu, već na 3. str. bi se počelo o Židovima, Cionistima blablabla. Čovjek otvori temu o tamo nekakvom paragvajsko-bolivijskom ratu i nađe se tuljan koji ga na 3. strani zaspina na Tita. Nema smisla, jedino da moderatori automatski izbacuju provokatore, pa da se dosegnu neki novi rekordi u baniranju. Al onda bi opet bilo: A zašto je tajitaj izbačen? Pa to uopće nije fer. Pa samo još veće sranje..
tako je Odma' ce neka avetinja da pomene komuniste/cetnike na sto ce da se javi njih 5-6 da mu odgovori i ode topic u nepovrat. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 13/12/2011 : 18:18:11
|
Da se započne tema o II. svj. ratu, već na 3. str. bi se počelo o Židovima, Cionistima blablabla. Čovjek otvori temu o tamo nekakvom paragvajsko-bolivijskom ratu i nađe se tuljan koji ga na 3. strani zaspina na Tita. Nema smisla, jedino da moderatori automatski izbacuju provokatore, pa da se dosegnu neki novi rekordi u baniranju. Al onda bi opet bilo: A zašto je tajitaj izbačen? Pa to uopće nije fer. Pa samo još veće sranje..
slazem se. nazalost to se vec puno puta pokazalo. sto ne bismo malo za promjenu pricali o stripovima:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8578 Posts
Posted - 13/12/2011 : 18:30:53
|
quote: Originally posted by bjelolasica
A da se samo taj tip banira i njegovi postovi obrišu pa da mi ostali možemo živjeti u miru.
http://www.youtube.com/watch?v=CmALA8miQY8 |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 13/12/2011 : 18:39:18
|
Pa mene Ultras izbacio jer sam rekao da je Antić budala ili tako nešto I šta sad, problem je ako neko izleti jer provocira? A ti što se bune, pa to može da se okači mačku o rep. Lepo navedite u prvom postu da ko god se dohvati jevreja, ustaša, četnika, čega li već u bilo kom kontekstu, leti bez upozorenja. I nema diskusije jel u pravu ili ne.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40208 Posts
Posted - 13/12/2011 : 19:29:30
|
Apsolutno.. Zbog tih par tuljana, budala ili kako vec ne mozemo svi mi da diskutujemo o necemu sto nas interesuje... |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/12/2011 : 21:23:57
|
quote: Originally posted by Imrahil
Pa mene Ultras izbacio jer sam rekao da je Antić budala ili tako nešto I šta sad, problem je ako neko izleti jer provocira? A ti što se bune, pa to može da se okači mačku o rep. Lepo navedite u prvom postu da ko god se dohvati jevreja, ustaša, četnika, čega li već u bilo kom kontekstu, leti bez upozorenja. I nema diskusije jel u pravu ili ne.
Zar nije bilo zbog Lukica |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/12/2011 : 22:22:49
|
quote: Originally posted by Imrahil
Za Lukića su mi samo obrisali onu temu, ban nisam dobio
Neko je sigurno bio izbacen zbog Lukica,ubedjen samMozda Elfak?Mislio sam da si ti ali zeznuo sam se. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 13/12/2011 : 22:36:40
|
quote: Originally posted by okiboki Zar nije bilo zbog Lukica
Čoveče, tebi se Lukić priviđa i u Punisheru
Inače, ono za Pantelu (kada je izbačen Sale) treba da se okači na fejs kao primer kako se štiti голгетер класе расан
U vezi Antare takođe Pljuvali ste Antaru i prizvali Žonpija Trebalo je banovati sve koji su reč rekli protiv Antare Umesto da ga u guzicu ljubimo što je pristao da vodi one naše dripce mi ga oterasmo...
Mislim, poznato je koliko se u fudbalskom miljeu čita PDF Sport na stripovi.com
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40208 Posts
Posted - 14/12/2011 : 15:26:38
|
To sto si me tada izbacio je bilo najgluplje izbacivanje u istoriji svih foruma sveta... Zato sto sam rekao da cu ubiti Pantelica... |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25245 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/12/2011 : 15:56:53
|
Još uvek ima ljudi koji misle da se može diskutovati o politici???
Do sada samo više puta dozvoljavali rasprave ne takve i slične teme i NIJEDNOM se nije završilo bez svađa i izbacivanja članova.
II svetski rat??? Možete početi i od Pacifičkih borbi, ma možete početi i od naseljavanja Zemlje, ali mislim da ne bismo došli ni do treće stranice a već bi se brojale žrtve u Jasenovcu, posećivale jame u Lici, stavljale šubare sa kokardama i peglale braon/crne košulje...
I svetski rat? Manje-više isto, samo bi se spomenuo neki kralj Osvajač, Princip, ko je od koga uzeo jezik i pravopis i sl.
Balkanski ratovi? Buahahahahahah. Samo ime vam kaže.
Srednji vek? Hmmmm. Tu bismo imali i momenat Crkve, koja je ispravnija, ko je čiji kralj u stvari bio, da li je granica neke države završavala na ovom ili onom potoku, zašto su Srbi prisvojili orla,a Hrvati lasicu kao endemsku vrstu, blablabla.
Naseljavanje Slovena na Balkan? E sad, prvo moramo da se dogovorimo da li smo došli zajedno ili ne. Ako smo došli odvojeno, mora se utvrditi ko je PRVI došao i kojim se putem kretao. Da li su jedni Persijanci a drugi arijevski Indijci. Ili smo ipak Sloveni koji su osvojili Hazare?
Za sve druge teme, koje nemaju veze sa Balkanom (antički period, na primer, svetske imperije i sl.) uvek možemo da napravimo poređenje sa današnjim stanjem, pa ćemo preko USA, porobljavanja sveta stići do Rusije, a onda od Staljina do Tita i vratiti se na gore navedene teme.
I tako...
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40208 Posts
Posted - 14/12/2011 : 16:18:59
|
Jesmo li o pederima raspravljali i bilo ostrine ali nije bilo sranja.. Sve se moze... Par usijanih glava ionako nije vise na sajtu... A banuj nekoga ako pretera... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 14/12/2011 : 16:42:02
|
obnovimo topik o bolivijsko-paragvajskom ratu:) dosadniju temu nisam mogao naci i opet prc milojko:) pa bar ima foruma gdje se o tim stvarima moze raspravljati. pa mi se ovdje na forumu ne mozemo sloziti koji broj papuce nosi blek a kamo li cemo o ovakvim temama:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47094 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/12/2011 : 20:59:30
|
quote: Originally posted by mamlaz
obnovimo topik o bolivijsko-paragvajskom ratu:) dosadniju temu nisam mogao naci i opet prc milojko:) pa bar ima foruma gdje se o tim stvarima moze raspravljati. pa mi se ovdje na forumu ne mozemo sloziti koji broj papuce nosi blek a kamo li cemo o ovakvim temama:)
a zašto bi se i složili uopče? valjda je ovo skup različitih ljudi s različitim pogledima na svit .
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8578 Posts
Posted - 14/12/2011 : 21:20:35
|
quote: Originally posted by lwood
obnovimo topik o bolivijsko-paragvajskom ratu:) dosadniju temu nisam mogao naci i opet prc milojko:) pa bar ima foruma gdje se o tim stvarima moze raspravljati. pa mi se ovdje na forumu ne mozemo sloziti koji broj papuce nosi blek a kamo li cemo o ovakvim temama:)
a zašto bi se i složili uopče? valjda je ovo skup različitih ljudi s različitim pogledima na svit .
Pa u tome je i problem... |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47094 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/12/2011 : 21:44:30
|
Pa u tome je i problem...
ok,al čemu onda ne provodit pravila striktno? po čemu je bolje nekog slat u pm u nekom sportskom topicu nego u političkom? uostalom ako baš očeš više ima veze povijest i politika sa stripom nego sport. osim ako čitaš jedino Nipera? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 14/12/2011 : 21:46:06
|
quote: Originally posted by sawitch
Jesmo li o pederima raspravljali i bilo ostrine ali nije bilo sranja.. Sve se moze... Par usijanih glava ionako nije vise na sajtu... A banuj nekoga ako pretera...
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8578 Posts
Posted - 15/12/2011 : 03:58:49
|
ok,al čemu onda ne provodit pravila striktno? po čemu je bolje nekog slat u pm u nekom sportskom topicu nego u političkom? uostalom ako baš očeš više ima veze povijest i politika sa stripom nego sport. osim ako čitaš jedino Nipera?
Pa ja sam reko 100 puta i ponovit ću sad i u ovom topiku... Pdf Sport treba ugasit!!!! |
|
Edited by - paro on 15/12/2011 04:01:02 |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4504 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/12/2011 : 10:20:15
|
predlažem radikalnu metodu čišćenja foruma od bolesnog tkiva. Uvedite temu WW2, da vidimo tko je tko i da se napokon rješimo ekstremista. Ostat će samo normalni s kojima će se onda moći raspravljati o svim temama. |
|
|
Topic |
|