forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Izbor za najneomiljenijeg forumasa 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/12/2011 : 17:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Iznenađen sam (neugodno) vokabularom nekih prema 1euru? Šta je previše, previše je.
Inače za nominaciju ima kandidata, ima masu antipatičnih tipova ode, pogotovo među moderatorima, al ruku na srce, svi pridonose sajtu 100 puta više od mene pa ko sam ja da glasam?
A i nervira me šta tu i tamo se pojave neki forumaši iz osnovne škole pa pričaju pizadrije ode. Ok, razumim ja da u tom dobu teško i mogu pametnije, al po meni bi za nji trebalo kreirat neki mini-forum odjeljak, pa neka je i diskriminacija. A isto i za one koji stalno pričaju pizadarije.
Opet kažem, ja ne pridonosim forumu s ničim, al volim pročitati kvalitetne stvari o stripu, a toga je sve manje, sve više cirkus.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47344 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2011 : 17:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a šta se tiče wele-a mislin da nije triba bit izbačen jer se on i vronski stalno podjebaju,i ovde i na darkwoodu.
uostalom ime topica je: "izbor za NAJNEOMILJENIJEG forumaša"

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/12/2011 : 17:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by lwood
ne postoji nikakvo pravilo koje bi branilo brisat postove.

Lwood, jedanput izbrišeš post i ulove te i odmah si obilježen za cijeli život!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47344 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2011 : 17:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by lwood
ne postoji nikakvo pravilo koje bi branilo brisat postove.

Lwood, jedanput izbrišeš post i ulove te i odmah si obilježen za cijeli život!

ma da.imaš broj Zvijeri na čelu posli toga.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 15/12/2011 : 17:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Zaista nisam želeo da se petljam u ovakve teme, ali eto ipak moram i ja nekoga nominovati.

Poli definitivno.
Zašto?
Evo zbog ovoga što je napisao nedavno.

quote:
Originally posted by Poli

Tek danas sam malo pogledao par postova u tom zakljucanom topicu... i to je vec bilo par postova previse. Mislim stvarno, kojih sve ljudi ima ovdje.

Neki stvarno imaju problema i tesko im je ista u vezi "svojih" shvatiti i prihvatiti. Katarza drustva i nacije jos jim je daleko.
A kad je to Svaba mogao... nebeski narod izgleda ne moze.

I onda treba samo pricekati ko ce se prvi javiti.

Zanimljivo je da zbog ovoga nije čak ni opomenut, a napravio je nešto najružnije na ovom forumu generališući i praveći blago rečeno neumesna poređenja uz stavljanje etiketa, da ne kažem i nešto gore.Da ne pričam o tome koliko je pravila pritom prekršio, ali eto, očigledno da moderaciji to ne smeta.

Edited by - tumen on 15/12/2011 17:56:49
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25577 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/12/2011 : 17:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Preteruješ. Kritika i uvreda nisu isto.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 15/12/2011 : 18:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Nisam ja ni spomenuo uvredu, mada ovo njegovo poređenje itekako može da se shvati kao uvreda za ceo jedan narod.
A ako je želeo da iskritikuje pojedince za njihovo pisanje ovde, imao je gomilu drugih načina da to uradi, a ne da spominje Nemce (i to zna se na koji je period mislio) , nebeski narod i katarzu nacije.
Možda čak i delim njegovo neslaganja sa onim što je izneo vezano za taj topik u kojem se svašta pisalo, ali ovo što je on napisao je po meni gore od toga.
Nema to nikakve veze sa konstruktivnom kritikom, a pogotovo sa tematikom ovog foruma.

Edited by - tumen on 15/12/2011 18:05:51
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/12/2011 : 18:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Po meni su najgori desnicari i bogomoljci..ovo sve ostalo je prva klasa

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 15/12/2011 : 18:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

zaboravio si ljevičare i antibogomoljce

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/12/2011 : 18:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by zlikovski

quote:

Dakle moj kandidat je zlikovski

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 15/12/2011 : 18:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

quote:

quote:

hvala mr.m

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/12/2011 : 18:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

hvala mr.m

Budi kompa pa i ti mene kandidiraj..svidaju mi se glavne nagrade

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 15/12/2011 : 19:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Bravo za Manhuntera, krajnje je vreme da se zna neki red na ovom forumu i da se neke klinačke usijane glave ohlade tokom bana!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/12/2011 : 19:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
posto sam ja dao zeleno svjetlo za ovaj topic, vrijeme je da ga i zaustavim, s obzirom da se sire tenzije i ide u pogresnom pravcu.

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by wele

Smije li se otvoriti izbor za najneomiljenijeg forumasa?

pa, ako vec hoces, zasto da ne. vazno je da se ljudi zabave i da ne dodje do svadja

Edited by - King Warrior on 15/12/2011 19:26:33
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000