Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 18/12/2011 : 20:57:53
|
Jos ako je tip koji nije poslao lovu treba ga staviti na crnu listu i refreshati listu i dignut je na topiku da se vidi na stup srama!!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 18/12/2011 : 23:10:57
|
Ja sam dosta puta slao novac u stripu,pogotovo u Hrvatskoj,uvjek je prodavac dobijao novac. Novac su mi jednom ukrali kad sam slao za Makedoniju,otvorili i maznuli,i jednom se izgubio strip sa lovom kad sam slao u Srbiji ali posto nije stiglo prodavcu nista,znaci nisu imali njegov potpis(saljem uvijek preporucenom postom kad saljem novac) dobio sam novac nazad nakon 2-3 meseca. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 19/12/2011 : 00:57:24
|
quote: Originally posted by Cromwell
quote: Originally posted by zlatan bihac
''pa uzeli bi i te 3,5 km što da njih ostave za ukras. nema veze vidim ja da od toga nema ništa čim nisi htjeo poslati po uzeću paketa iz pošte .ćao'' ovo mu je bila zadnja poruka...ovo za pouzeće,nisam htio slati tako,jer sam poslao bio jednom paket tako i kupac nije htio mjesec dana da ga digne sa pošte i meni se vratio,a samo bio potrošio 7-8 KM bezveze...
Pa poslije ove posluke koju ti je porao može se zaključit da te htio dobit na blef. Nema opravdanja za to što nije htio uplatiti u banci jer je već sami njegov stav o preuzimanju pouzećem pokazao da ili nema povjerenja u tebe kao trgovca ili uopće ne želi kupiti. Taj sitniš u pismu je vjerojatno poslao samo tak da te otpili s rukavicama a i dalje ostane ''gospodin''.
Yup, upravo se posle te recenice i meni tako cini. |
|
|
Topic |
|