forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 nema novca u koverti!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 18/12/2011 : 20:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Jos ako je tip koji nije poslao lovu treba ga staviti na crnu listu i refreshati listu i dignut je na topiku da se vidi na stup srama!!!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 18/12/2011 : 23:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Ja sam dosta puta slao novac u stripu,pogotovo u Hrvatskoj,uvjek je prodavac dobijao novac.
Novac su mi jednom ukrali kad sam slao za Makedoniju,otvorili i maznuli,i jednom se izgubio strip sa lovom kad sam slao u Srbiji ali posto nije stiglo prodavcu nista,znaci nisu imali njegov potpis(saljem uvijek preporucenom postom kad saljem novac) dobio sam novac nazad nakon 2-3 meseca.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 19/12/2011 : 00:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Originally posted by zlatan bihac

''pa uzeli bi i te 3,5 km što da njih ostave za ukras. nema veze vidim ja da od toga nema ništa čim nisi htjeo poslati po uzeću paketa iz pošte .ćao''
ovo mu je bila zadnja poruka...ovo za pouzeće,nisam htio slati tako,jer sam poslao bio jednom paket tako i kupac nije htio mjesec dana da ga digne sa pošte i meni se vratio,a samo bio potrošio 7-8 KM bezveze...

Pa poslije ove posluke koju ti je porao može se zaključit da te htio dobit na blef. Nema opravdanja za to što nije htio uplatiti u banci jer je već sami njegov stav o preuzimanju pouzećem pokazao da ili nema povjerenja u tebe kao trgovca ili uopće ne želi kupiti. Taj sitniš u pismu je vjerojatno poslao samo tak da te otpili s rukavicama a i dalje ostane ''gospodin''.

Yup, upravo se posle te recenice i meni tako cini.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000