forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1090

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/12/2011 : 00:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

> A ova ideja o nižoj cijeni stripova da bi se dokazalo da neće biti puno veća prodaja je naravno pogresna

Zar to nije već Ratman dokazao?

Mislim, poznato je da još samo Jaki čita stripove (i Mord, u knjižnici). Za druge je to statusni simbol poput automobila pa kad se troši onda se kupuje najskuplji, a ne neki Lavirinti, Mentori, Ratmani i sl.

mcn

Vidim da ce uskoro i la bete noire u knjiznicu.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2011 : 01:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Prozvan sam jer insinuiras da radim HC jer mi je isplativiji. Drugim riječima, najvažniji je novac. To me strašno, strašno vrijeđa.
Pogotovo u situaciji u kojoj se trenutno nalazim.

Tako si shvatio moje rijeći?
Ja znam da radiš takva izdanja zbog toga šta voliš takvo kvalitetna izdanja a šta ćeš više uložit i više zaradit ili eventualno izgubit...
Nisam te ima namjeru prozvat gramzivim.
Samo bih želio što jeftinija izdanja stripova.
Normalno,ti ćeš dalje radit po svom a ja po svom i oba zadovoljna.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 18/12/2011 : 15:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by ponki

Jaki, debelo grijesis i vidi se da sigurno ne radis nista vezano za ekonomiju

Trebam li biti ekonomist da izračunam da mi jeftinije platiti sc od npr.65 kuna ili hc od 80 kuna,bez obzira šta izdavač ima istu zaradu ili isti gubitak u postotcima?
[/quote]

Jeftinije je platiti 55 kuna HC,
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/12/2011 : 20:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pitanje u vezi Trgovine:
Markose, rekao si da je Loazelov plan da se sa sedmim albumom završi serija,osim ako ne bude neke potrebe da se ide i dalje.Vidim da je sedma epizoda objavljena, ali serija još nije završena.Da nemaš neke nove informacije oko serijala, kad bi trebalo da se završi, da li sa osmim brojem ili ni tu nije kraj ?
I još jedno - Bilo jednom u Francuskoj je plan da se izda još jedan album u Francuskoj(sad ih je pet) i ti tu uskačeš da odradiš to u dva integrala,tako nešto?

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2011 : 20:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
8. album Trgovine je zadnji, kao i 6. album Bilo jednom u Frnacuskoj (izaći će u jednom integralu svih 6).

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/12/2011 : 22:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

8. album Trgovine je zadnji, kao i 6. album Bilo jednom u Frnacuskoj (izaći će u jednom integralu svih 6).

Edit:da pojasnim smajlije - narednih 12 meseci, trebali bi da se pojave albumi kojim se zaokružuju određene celine, a koje će Fibra objaviti u svojim integralima ili albumima.
zadnji (peti) album Leovog Antaresa, 10 broj Ubojice, šesti album Bilo jednom u Francuskoj,osmi broj Trgovine,treći Blasta.
Od svih ovih stvari očekujem jako dobre uradke, a nadam se da će ih Fibra objaviti u narednih par godina.

Odbrojavanje: još 28 dana

Edited by - anto on 19/12/2011 11:47:59
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 19/12/2011 : 12:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

[quote]

Priznaj sad svima da kupujes samo HC
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 19/12/2011 : 19:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Marko sto je bilo sa Ratmanom, kad bi on trebao izac?

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/12/2011 : 19:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A svakog dana, čekam da mi jave iz tiskare kad će konačno izaći.

Trouble will find me
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 19/12/2011 : 20:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]

Priznaj sad svima da kupujes samo HC

Nemam sta da priznam, kupujem SC rado a HC nerado.
Doduse 90 % svega sto kupim je HC
ALI NIJE DO MENE VEĆ DO IZDAVAČA
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 19/12/2011 : 20:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaci kupit' ces ove LL od BG SC

I ne kupujes Tinove HC Modesty

Lazovcino
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 19/12/2011 : 20:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znaci kupit' ces ove LL od BG SC

I ne kupujes Tinove HC Modesty

Lazovcino

Oni spadaju u "neradu" kupovinu. Kao sto sam već i napisao nije do mene već do izdavača. Traba ljudi da rade samo SC i gotovo!
Ovako zbunjuju ljude
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 23/12/2011 : 22:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Markos,ima li vijesti iz tiskare?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/12/2011 : 22:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sutra bi trebao ići Rat-man na kioske, a albume sam rekao da ne žure, nego da ih naprave nakon praznika, tako da će izaći tamo negdje 15.1.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 23/12/2011 : 23:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Rat-Man za Božić
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/12/2011 : 12:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja mislin da bi bilo najbolje da od Markosa za Božić svi mi dobijemo jedan preview Daredevila, ili ako ništa, bar par naslovnica

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/12/2011 : 12:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ja mislin da bi bilo najbolje da od Markosa za Božić svi mi dobijemo jedan preview Daredevila, ili ako ništa, bar par naslovnica

bilo bi lipo za Daredevila..a ja bi volia kad bi se pocelo razmisljati i o Mooreovom Swampiju..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 25/12/2011 : 14:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/12/2011 : 14:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni
a ja bi volia kad bi se pocelo razmisljati i o Mooreovom Swampiju..

Mislis da bi se to prodavalo?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/12/2011 : 15:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:
a ja bi volia kad bi se pocelo razmisljati i o Mooreovom Swampiju..

Mislis da bi se to prodavalo?

a slusaj..Alan Moore je veliko ime i iskreno mislim da bi se jako dobro prodavalo..nisam bas upucen ali vjerujem da Watchmen, From Hell, Balada o Halo Jones, Batman: The Killing Joke (ono sta je u izdanju bilo hrv. ili srpskih izdavackih kuca) imaju odlicnu prodaju..ako nije tako neka me netko ispravi..a znamo da ti stripovi nisu bas jeftini..ljudi su svjesni kakav kvalitet dobivaju sa Mooreom pa cak i oni koji imaju ogromne predrasude prema americkom stripu (evo npr. Zlotvor )..Markos ti si na potezu..

Edited by - brni on 25/12/2011 15:02:38
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/12/2011 : 15:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

a slusaj..Alan Moore je veliko ime i iskreno mislim da bi se jako dobro prodavalo..nisam bas upucen ali vjerujem da Watchmen, From Hell, Balada o Halo Jones, Batman: The Killing Joke (ono sta je u izdanju bilo hrv. ili srpskih izdavackih kuca) imaju odlicnu prodaju..ako nije tako neka me netko ispravi..a znamo da ti stripovi nisu bas jeftini..ljudi su svjesni kakav kvalitet dobivaju sa Mooreom pa cak i oni koji imaju ogromne predrasude prema americkom stripu (evo npr. Zlotvor )..Markos ti si na potezu..

Ti ja dan Zlotvora po zubima, panceto vodička!
Čisto da znaš, čita san ja From Hell ali nisan tvog milog Lampiona
Watchmen nisan uspijeva naći po knjižnicama I da, čita san i neke amričke stripove stoga - ne brabonjaj!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/12/2011 : 15:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Ti ja dan Zlotvora po zubima, panceto vodička!
Čisto da znaš, čita san ja From Hell ali nisan tvog milog Lampiona
Watchmen nisan uspijeva naći po knjižnicama I da, čita san i neke amričke stripove stoga - ne brabonjaj!

pa kad ga nisi cita sta lupetas bzvz..to je bas zlotvorski od tebe..
ok uvjeria si me..tvoje poznavanje americkog stripa je zaista enormno veliko..

Edited by - brni on 25/12/2011 15:25:15
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/12/2011 : 15:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pancetaru, budi dobar

Gle, nisan čita masu stvari (a tia bi) mada to ne znači da u budućnosti neću. Ja san liberalan po pitanju stripa - iako je Bonelli No1, stvarno dajen šansu svima. Pa na Tonkinom topicu san napisa da mi je Hellboy dobar, a i Hellblazer mi je isto super Ne kažen da san neki poznavaoc, ali da san stvarno čita svašta. Jedino nikad nisan ima priliku čitat mange, a ni to neće na tome ostat. Zato ne brabonjaj, nego skači na sport i idemo pljuvat po Monstrumu iz Maksimira

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/12/2011 : 15:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Pancetaru, budi dobar

Gle, nisan čita masu stvari (a tia bi) mada to ne znači da u budućnosti neću. Ja san liberalan po pitanju stripa - iako je Bonelli No1, stvarno dajen šansu svima. Pa na Tonkinom topicu san napisa da mi je Hellboy dobar, a i Hellblazer mi je isto super Ne kažen da san neki poznavaoc, ali da san stvarno čita svašta. Jedino nikad nisan ima priliku čitat mange, a ni to neće na tome ostat. Zato ne brabonjaj, nego skači na sport i idemo pljuvat po Monstrumu iz Maksimira

to sam i ja mislia prije 5-6 godina..polako ima vrimena..
evo sta se tice mangi odma preporuka: Death Note..ja iman englesko izdanje (12 vol.) ali mislim da je algoritam krenia nedavno tako da to vec mozes vatati..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/12/2011 : 15:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

to sam i ja mislia prije 5-6 godina..polako ima vrimena..
evo sta se tice mangi odma preporuka: Death Note..ja iman englesko izdanje (12 vol.) ali mislim da je algoritam krenia nedavno tako da to vec mozes vatati..

Ako ima veze s onim crtićem što san gleda prije dosta vrimena, moglo bi biti dobro

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 1090 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.65 seconds. Snitz Forums 2000