forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 774

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/12/2011 : 17:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ma jel moguća plima od 15 metara

"The world's highest tide is in the Bay of Fundy at Burntcoat Head, Nova Scotia. The mean large tide range is 16.1 metres."

Ma čak ne mora biti plima, recimo da je tsunami.

Edited by - solar on 18/12/2011 17:05:34
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/12/2011 : 04:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Ferri rastura! Samo zbog naslovnice bi istog sekunda kupio strip, bez obzira na Chiarollu!

Burattini/Chiarolla - "Tajna otoka"

Zaista je Ferri fantastican... niko od ovih ostalij crtaca iz Zagor stafa ne moze tako dobro da docara atmosferu. Na ovoj naslovnoj je sve tako uradjeno da se, gledajuci osecas kao da si na tom mestu i prosto vidis te talase, osecas taj vetar...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/12/2011 : 15:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
AAAAA ova naslovnica je stvarno perfektna taj ferri i dalje rastura koji kralj
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/12/2011 : 20:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Tako je, momci, to može samo Ferri!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 19/12/2011 : 22:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
pa zašto sad taj Bernard ne stavi 3 maxija po godini..(kad nema SP ni chico). Oni koji su dosad kupovali, uzeimali bi sigurno i onda... nema minusa

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/12/2011 : 23:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

pa zašto sad taj Bernard ne stavi 3 maxija po godini..(kad nema SP ni chico). Oni koji su dosad kupovali, uzeimali bi sigurno i onda... nema minusa

Dobro pitanje... Zašto Bernarde?
Meni su ti maxiji čisto ok, puno bolji od specijalaca i almanaha...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 20/12/2011 : 00:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Dobro pitanje... Zašto Bernarde?
Meni su ti maxiji čisto ok, puno bolji od specijalaca i almanaha...

Definitivno.
Ratnici
Tonkin gnjev
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/12/2011 : 00:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Tonkin gnev je do sada najbolji maxi

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 20/12/2011 : 00:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Vrlo dobar,odlična tema, fino se razvija radnja,zasigurno će biti u vrhu ove edicije.
Za mene je najbolji "ratnici"...odlični crteži velike vojske indijanaca, sama radnja stripa, ma odličan.
Zato sam njega nabavio u HC izdanju
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/12/2011 : 01:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nisam znao da postoji HC izdanje maxi zagora

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/12/2011 : 01:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ali sam ga zato kupio u italiji ihahaaaj pre nego sto je dosao kod nas

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 20/12/2011 : 01:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam znao da postoji HC izdanje maxi zagora

Je postoji naravno malo skuplje ali ima ih hvala Bogu.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/12/2011 : 03:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je to ubedljivo najgori maxi... jedva sam ga uspeo procitati do kraja. Ne mogu da se sad setim svih nelogicnosti i gluposti u scenariju, ali ima ih poprilicno
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/12/2011 : 03:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
jbg nije svaciji ukus isti. Epizoda mi je sela i to je to. Inace su mi maxi izdanja bezveze, ali me je ova epizoda drzala do samog kraja.

EDIT:a i moja devojka, totalni antistripadzija, ga je procitala do kraja u jednom jedinom dahu

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 20/12/2011 23:25:01
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 20/12/2011 : 04:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
[URL=http://www.zaslike.com/][/URL]

Pogledaj Ciko ! Momci nemogu da ubodu nijednu dobru pricu,ipak su oni za nas samo bedni amateri!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 20/12/2011 : 12:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
REJS
Za tebe je netko tko čita zagora od svoje šeste godine ( 19 godina )
Bijedni amater?
Bravo momak
Druga stvar je ako sam ja počeo čitati od SD1 i ako volim novije epizode...
Npr. tebi može horde zla bit vrh vrhova, za mene je to samo prenapuhani balon.
Ajde bar si me nasmijao dobro ako ništa drugo
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 20/12/2011 : 13:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Da se razumijemo kod mene jednostavno nema lošeg zagora ima samo bolji od boljeg...
Zagor je religija
E da sad i ja za tebe mogu reći da si jadni amater kad misliš da je bilo koji zagor loš.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 20/12/2011 : 22:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Tonka potpisujem ovo i jako si lijepo rekao da nema lošeg Zagora nego samo bolji od boljeg. Bravo majstore. Ja sam istog mišljenja jer u svakom Zagoru istinski uživam.
E sad, nekad se o nekim nelogičnostima može raspravljati, ili moglo je bolje i tako dalje. Ali kao i u životu treba gledati samo dobre stvari, jer gledanje loših stvara lošu sliku i daje lošu perspektivu.
Zato palac gore pravim obožavateljima i Zagora i bilo kojeg stripa.
Ali slažem se i da smo tu da se lijepo pričamo i raspravljamo o našim omiljenim junacima. Nekad se nećemo oko svega složiti. Što je i normalno.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/12/2011 : 22:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 20/12/2011 : 22:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Kod mene je to malo drugačije. Čitam Zagija od neke 6-7 godine i to mi je uz Texa prvi strip koji sam počeo skupljati. Dugo vremena mi je bio i prioritet među svim junacima ( pa čak i ispred Texa ) i generalno moram priznati da je Zagi dio života, ali isto tako moram priznati da sam najveća sranja iz svijeta stripa pročitao u Zagoru, fakat su se iživljavali s pojedinim pričama ( npr. Utvrda Arrow, Smrtonosni insekti... ), ali opet ima priča koje mi poprave dan kad ih se sjetim ( npr. Morska strava, Helingeni, Kandraksi... ). Krivo mi je što je veliki postotak loših djela izašao posljednjih 5-6 godina jer to u jednu ruku znači da Zagor nazaduje, ali onda se sjetim Močvare robijaša i ove novije priče s alpinistima, pa i novog Vukodlaka i činjenice da nam slijedi odiseja na jedan veliki kontinent, i onda mi bude godra i dobivam nadu da ima mjesta za napredak i odlične priče jer to Zagi i njegovi fanovi zaslužuju :D
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/12/2011 : 23:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
...ali onda se sjetim Močvare robijaša i ove novije priče s alpinistima, pa i novog Vukodlaka i činjenice da nam slijedi odiseja na jedan veliki kontinent, i onda mi bude godra i dobivam nadu da ima mjesta za napredak i odlične priče jer to Zagi i njegovi fanovi zaslužuju :D

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/12/2011 : 23:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Kako vec rekoh, Zagorov lik ima veeeliki potencijal da bude vise od nostalgicarskog kvaliteta. To je jedan od malobrojnih likova ciji svet dopusta svakom scenaristi da se razmase svojom mastom i da da ono "nesto" maksimalno svoje. Ocekujem da ce JA doneti velike promene po pitanju zrelosti serijala i smatram je jos jednom prekretnicom, kao sto je to bio Nestali istrazivac. Jednostavno, otvaraju se novi horizonti i daje se prostora svezim idejama.

Zivi bili pa videli

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 21/12/2011 : 04:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Pa ako hocemo o zrelosti,scenaristi su mogli da stvore lik Zagorovog naslednika to jest sina iz neke burne noci sa nekom indijankom.Stari Zagor je mogao da bude ubijen ili jednostavno da nestane misticno u nekom velikom sukobu.Tako bi se legendea spasila.Ove nove epizode daleko da imaju nesto sa klasikom,treba podvuci liniju jednom i reci dovde.Ovo je klasicno a ovo je alternativno izdanje Zagora bez granica.Stari i novi ne idu zajedno.
Zimska Zmija,Kandraksova Mumija,Beli TIgar,Hagot,Tkac ili Vuk Samotnjak nisu isto sa Kukcima ubicama,Recnim vukovima,Mracnim bicima i izlizanim Helingenom.A i mnoga mesta su suvise moderna,mnoge price previse tehnicki doterane,savrsene i opcenito znanstvene.Sve bi bilo super kada bi se u taj carobni recept dodalo ono najbitnije,malo ljubavi i cistog entuzijazma.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 21/12/2011 : 04:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ne mislim da je danasnji Zagor los,jednostavno zalim za nekim smrdljivim saloonom,za nekim skupom poglavica,za Zagorovim sestim culom i za dugim dugim ulascima u radnju.Koga da vucem za rukav da bih ponovo doziveo taj filing.

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 21/12/2011 : 09:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Ne mislim da je danasnji Zagor los,jednostavno zalim za nekim smrdljivim saloonom,za nekim skupom poglavica,za Zagorovim sestim culom i za dugim dugim ulascima u radnju.Koga da vucem za rukav da bih ponovo doziveo taj filing.

Slažem se, ovog definitivno fali u novim pričama.
Go to Top of Page
Page: of 774 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000