forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 PADORA:KASIDI 4 I KASIDI 5
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/12/2011 : 18:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Lee Marvin iz Point Blank.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1622 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 07/12/2011 : 19:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Meni malo tukne, naročito u prvoj epizodi, na Vilijema Defoa.

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/12/2011 : 19:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
A u stvari je isti Bata Živojinović iz "Valter brani Sarajevo"!
:))))))))
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1615 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 09/12/2011 : 22:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Odlicno-uzeo sam svih pet i procitao za jedno popodne. Bolji i siroviji od Demijana, nema romantike, samo crnjak.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/12/2011 : 23:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
odlično, ko šljivi romantiku, za romantiku su ljubič romani, ne stripovi.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

qboy
Starting Member

76 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 13/12/2011 : 09:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send qboy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milan16

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by cronos six

cenim i postujem sve izdavace,al pogotovo ove brze ko struja!

@milan 16
ajd obraduj nas s nekom novom najavom,tj novim junakom!

Sto se mene tice, vec me kupio ovim tempom,kvalitetom, cenom...
Sta god da krene od neobjavljenih (Brendon, Napoleone, Legs, Jan Dix...) uzimam na nevidjeno

Na sajmu knjiga u Beogradu sam rekao 2 uslova kojih se držim za biranje novih izdanja
1.Da mi se junak svidi - na žalost Brendon,Napoleone,Legs,Jan Dix... nisu na mene ostavili neki pozitivan utisak
2.Da to izdanje do sada nije objavljeno ni u Srbiji ni u Hrvatskoj - Dakle neće biti Demiana iako mi se strip veoma sviđa,Skrivenog Lica...

Moja ideja je - stari junak ali izdanje(edicija) koja nije objavljena uošte ili do kraja na ovim prostorima.
Čekam odgovor od Paninija,doduše već 2 meseca, pa ćemo videti.

Svaka čast na Cassidiju - uzeo sam svih pet brojeva ali moram reći da mi je malo žao što ovako razmišljate. Nemam ništa protiv starih junaka, ali mislio sam da će vaša izdavačka kuća objavljivati upravo nove junake i tako nama svima pričiniti veliko zadovoljstvo i biti svojevrsno osvježenje. Ove "velike" kuće su se orijentisale na stare junake i njih ima zaista na tone. Oni, zbog starih junaka ne mogu stići da objave nešto novo, jer im se ne isplati. I upravo zbog toga je "spas" u kućama poput vaše. Mislim da mnogi - a to se i vidi na forumu - žele pročitati i nešto novo od Bonellija. Naravno vaša izdavačka kuća je vaša stvar i vi znate najbolje - moje je samo da kažem svoj stav i izrazim zadovoljstvo ili nslaganje.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 13/12/2011 : 16:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
pa dobro...ako će iči neki stari junak koji kod nas nije dobio pravu priliku,zašto da ne...
a sigurno neće ići ovi junaci šta ih izdaju ludens,SA i VČ.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 14/12/2011 : 07:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Vjerovatno misli na Nik Rajder specijele.
P.S. Probaj nesto van Bonelija

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/12/2011 : 07:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milan16
1.Da mi se junak svidi - na žalost Brendon,Napoleone,Legs,Jan Dix... nisu na mene ostavili neki pozitivan utisak
2.Da to izdanje do sada nije objavljeno ni u Srbiji ni u Hrvatskoj - Dakle neće biti Demiana iako mi se strip veoma sviđa,Skrivenog Lica...

Onda i nemaš previše serijala na izbor...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

qboy
Starting Member

76 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 14/12/2011 : 10:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send qboy a Private Message  Reply with Quote
Također je malo čudno objavljivati samo stripove koji se sviđaju vlasniku izdavačke kuće. Zar ne treba pokušati analizirati ukuse i želje potencijalnih čitalaca, odnosno kupaca jer, u suštini od njih i zavisi uspjeh firme. Džaba što ti se sviđa neki junak ako nemaš ciljanu grupu ineteresenata kojima ćeš ga prodati. Stoga, mislim da nije dobro odustajati (ukoliko se imaju uslovi za objavljivanje naravno)od junaka kakav je Napoleone, Jan Dix itd., samo zato što se tebi ne sviđa, naročito ako se stekne dojam da bi se ova izdanja prodavala.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/12/2011 : 11:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qboy

Također je malo čudno objavljivati samo stripove koji se sviđaju vlasniku izdavačke kuće.

Da, reci to Markosu npr. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4343 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 21/12/2011 : 16:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
kasidi je fenomenalan i puno mi se svidja...
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 21/12/2011 : 18:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
Pročitao prva tri broja u komadu,čekam ostale kao ozeblo sunce...
Ovo i greystorm su osvježenje u fantastičnoj mjeri...
bar meni
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4343 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 21/12/2011 : 18:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
i broj 4 i broj 5 su super takodje....cekam nastavke
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 07:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message  Reply with Quote
Kasidi brojevi 4 i 5 u prodaji u knjižarama Delfi, kupio sam juče
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5435 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 27/12/2011 : 14:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Sad zavrsih sa citanjem 4 i 5 -ice Kasidija...iako sve lici na jeftini pulp meni je ovo odlicno...pravi Prljavi Hari...Bravo
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000