forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 555

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 20/12/2011 : 19:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Odgledah prekjuče "Contagion" http://www.imdb.com/title/tt1598778/
Soderberg kroz priču o virusu koji prijeti čovječanstvu govori o ljudskim slabostima, ali i snazi i na kraju konstatuje da smo sami krivi za sve što nam se dešava. Nakon fima sam imao utisak kao da sam gledao dokumentarac.
Nije loš ali nećete ništa propustiti ni ako ga preskočite.

Gledao danas i na mene je ostavio isti utisak. Očekivao sam više napetosti, ovako baš nekako dokumentaristički.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/12/2011 : 22:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Originally posted by mladjo

Čekaj, prequel The thinga je izašao još u Oktobru? Jel' netko gledao? Jel' bilo u kinima?

Gledao sam ja. Original je original ali ovo je iznenađujuće dobro - s obzirom da se radi o remakeu. Ako uspoređujemo sa proljevastim remakeom imena Clash of the Titans, a i svim ostalim zadnjih godina ovo je vrh vrhova.
Pogledaj, nećeš požalit.

Naravno da ću pogledati, a još ako je tako dobro...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/12/2011 : 22:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

Official poster

Ček, ovaj crnac je Stringer Bell iz the Wirea? Fino, fino...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 21/12/2011 : 00:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Znači, on ti je fin, a Charlize nisi ni primjetio?
Jao, jao...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/12/2011 : 00:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Da, moram preispitati svoju podsvijest:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 21/12/2011 : 08:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Tu je, tu je!

http://www.youtube.com/watch?v=UGM1RB73Zso&feature=player_embedded
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/12/2011 : 05:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Danas sam bio u kinu, i gledao sam sledece filmove:

Young Adult - ok, nista posebno, Charlize Theron je dobra, ali scenario je slab
Mission Impossible: Ghost Protocol - odlican film, najbolji dio iz ovog franchise-a
Girl with the Dragon Tatoo - meni je osobno puno bolja ona originalna verzija na Svedskom jeziku, ali ni ova nije losa. Dobar film
Adventures of Tin Tin - veoma zabavan film, Spielberg na slicnom nivou kao u Indiana Jones filmovima, junak koji leti od jednog kraja svijeta do drugog.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 22/12/2011 : 10:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Meni je iskreno dosta filmova u zadnje 2-3 godine. Sve sami remakeovi,nastavci i nastavci remakeova! Jest da ima par dobrih "originalnih" filmova,ali daj ajde...znam da je teško smisliti nešto novo i potpuno originalno jer su sve dobre ideje već iskorištene ali što je previše je previše.

My username was a mistake.
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 22/12/2011 : 11:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Velika preporuka za norveški Hodejegerne (Headhunters). Brz, napet i nasilan triler. Baš po mom ukusu.

http://www.imdb.com/title/tt1614989/

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 22/12/2011 : 12:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucy Liu

Meni je iskreno dosta filmova u zadnje 2-3 godine. Sve sami remakeovi,nastavci i nastavci remakeova! Jest da ima par dobrih "originalnih" filmova,ali daj ajde...znam da je teško smisliti nešto novo i potpuno originalno jer su sve dobre ideje već iskorištene ali što je previše je previše.

koji bi se uopće remakeovi današnjice i nastavci mogli smatrati "dobrima"?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 22/12/2011 : 12:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Jao, jao...

Ja sam prvo nju uočio,lika nisam ni pogledao

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/12/2011 : 20:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam Konana sinoc... Meni je odlican!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/12/2011 : 20:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ovog najnovijeg? Ja san ga gleda jutros.
I meni je vrlo dobar.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/12/2011 : 22:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Originally posted by Windwalker

Jao, jao...

Ja sam prvo nju uočio,lika nisam ni pogledao

koji lik
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/12/2011 : 23:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by sawitch

Ovog najnovijeg? Ja san ga gleda jutros.
I meni je vrlo dobar.

Najjaca scena mi je kada je kao klinac usao u selo sa 4 glave i pljunuo jaje...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 23/12/2011 : 00:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Bio u kinu dns i pogledao novog Sherlocka. Meni je film super. Ugl. bez puno spoilanja, glumci su jako dobro odradili svoje uloge, radnja je po meni bolja nego u jedinici i imam samo dvije male sitne zamjerke: malo previse slow motiona na mjestima gdje nije potreban i kod tucnjava imamo kameru koja se previse trese, nije mirna i scene su isprekidane, tj. prebacuje se iz jednog ugla na drugi stalno(to su valjda radili da se prikriju pogreske u tucnjavi il nz zast). Sve u svemu dajem ocjenu 8.8/10

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 23/12/2011 : 21:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

koji bi se uopće remakeovi današnjice i nastavci mogli smatrati "dobrima"?

Ja sam mislio na filmove koji nisu ni nastavci ni remakeovi (kojih ima malo...)

My username was a mistake.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 24/12/2011 : 00:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Svidja mi se svidja

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/12/2011 : 01:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam mislio na filmove koji nisu ni nastavci ni remakeovi (kojih ima malo...)

skužio sam, ja sam se samo nadovezao na tebe, budući da danas ima hrpa tih svakojakih nastavaka i remakeova, a malo njih (po mom iskustvu) bi se mogli kvalificirat kao "dobri" filmovi.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 24/12/2011 : 09:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Isuse koji trailer AAAAAAAAAAAA!!!!!! Sutra mi ne gine Alien maraton po nti put

Bok, kako si.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/12/2011 : 17:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Danas..."Metropolis" 1927, ok, klasik, pune usi filharmonije iz Berlina....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/12/2011 : 17:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
koju si verziju Langova Metropolisa gledal?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 24/12/2011 : 23:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Dosad mi je Ridley Scott jedan od najdražih redatelja sad osjećam da će mi bit još draži. Valjda će svi glumci bit na visini zadatka.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 25/12/2011 : 12:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Isuse koji trailer AAAAAAAAAAAA!!!!!! Sutra mi ne gine Alien maraton po nti put

Osjeca sa ona atmosfera iz 1&2 Aliena.
Ima da Scott da prevaziđe sam sebe
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 20:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ovih cu dana po treci put dati sansu Ratovima zvezda. prva dva puta sam prekidao posle 15-ak minuta. Zaista nisam video cemu sva ta fama oko filma.
Ako i sad prekinem, definitivno dizem ruke.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 25/12/2011 20:47:18
Go to Top of Page
Page: of 555 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.93 seconds. Snitz Forums 2000