forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Puls čitatelja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/12/2011 : 19:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Sljedeći strip na redu je Giant Killing. Scenarist je Masaya Tsunamoto, a crtač Tsujitomo.

Čita se s desna na lijevo.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins

Edited by - Mr. Bushido on 25/01/2012 05:17:38
Go to Top of Page

drablj
New Member

Serbia
233 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 26/12/2011 : 20:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send drablj a Private Message  Reply with Quote
kakav je u odnosu na captain tsubasa? jel cist shounen? citao sam da je anime bas paljevinski, a ne bih gledao i citao vise sportskih, pa zato pitam za misljenje. samo po opisu i nekoliko stranica mi ne deluje nesto posebno.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7866 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/12/2011 : 22:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Bezveze. Bolje čitati Tobdžiju od Hoze Luis Salinasa, bar je 100x bolji crtač.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 27/12/2011 : 15:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drablj

kakav je u odnosu na captain tsubasa? jel cist shounen? citao sam da je anime bas paljevinski, a ne bih gledao i citao vise sportskih, pa zato pitam za misljenje. samo po opisu i nekoliko stranica mi ne deluje nesto posebno.

Captain Tsubasa i Giant Killing nisu baš slični, makar se oba bave nogometom. Giant Killing je zapravo seinen strip, veliki je naglasak na ulozi trenera, strategiji, taktiziranju, treniranju i odnosima među likovima.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/12/2011 : 19:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Ccccccc... Počet ću sumnjat u ove što vise na sportskom podforumu.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/01/2012 : 17:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Sljedeći strip na redu je Batman. Autor je Darwyn Cooke.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 03/01/2012 : 18:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Super crtež. Još nisam ništa čitao od Cooka, moraću to da ispravim.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9386 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 03/01/2012 : 18:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Super crtež i zanimljiva priča. Kupovao bi ako ništa drugo jer nema drugih Batmana na tržištu

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/01/2012 : 19:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Cooke je po meni jedan od najboljih crtača superherojskoga stripa. Stil mu je točno po mome ukusu, bez ikakvog pretjerivanja, simpatično i lipo nacrtano. Ko nije čita, neka obavezno pročita New Frontier! Jel ovo iz "Ego and Other Tails" ?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 03/01/2012 19:20:18
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/01/2012 : 19:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Jel ovo iz "Ego and Other Tails" ?

Je, ova epizoda je reprintana u kolekciji Ego and Other Tails, a originalno je objavljena u stripu Solo br. 5.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/01/2012 : 19:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido
Captain Tsubasa i Giant Killing nisu baš slični, makar se oba bave nogometom. Giant Killing je zapravo seinen strip, veliki je naglasak na ulozi trenera, strategiji, taktiziranju, treniranju i odnosima među likovima.

Tematika mi uopće nije privlačna... Ionako mi te mange s temama iz svakodnevnice ne pašu.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/01/2012 : 19:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
@Batman
Retro pričica, jednostavna kompozicija (baš kao filmska traka), ne izgleda mi niti naročito zanimljivo ni privlačno...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 03/01/2012 19:43:19
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/01/2012 : 20:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nisam citao, izgleda primamljivo.
Crtez dopadljiv, miks avdenture serije i realnog crteza.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7866 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 04/01/2012 : 00:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Iako sam više ljubitelj klasičnijeg - realističnijeg crteža u Betmenu, ovo mi deluje dobro. Posebno je dobro kolorisano.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/01/2012 : 17:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
meni je ovo loš crtez...
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 04/01/2012 : 18:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Jedan od mojih najdrazih crtaca. Priča je ok, mada cooke ima i znatno boljih. Ali jako dobro je dočarana atmosfera i sviđa mi se priča.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

coask
Starting Member

51 Posts

Member since 02/01/2011

Posted - 04/01/2012 : 20:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send coask a Private Message  Reply with Quote
Batman nije ni zucnuo

Meni se dopada.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4299 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 05/01/2012 : 10:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Super je ovo, uvuko sam se u priču totalno u trenutku kad je Antler puk'o. Ima odličnih (kak bi se reklo ''atmosferičnih) scena a totalno mi je fora kak šišmišar drži posebno zajebanu grotesknu pozu na predzadnjoj sličici.
I uopće mi ne smeta to što crtež nije realističan.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/01/2012 : 19:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Recite, kakve su druge priče u Batman: Ego and Other Tails?
Ova mi se baš sviđa, Cooke mi je odličan crtač inače, a zanima me jesu li i druge priče u trejdu kvalitetne?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/01/2012 : 23:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ova mi se baš sviđa, Cooke mi je odličan crtač inače, a zanima me jesu li i druge priče u trejdu kvalitetne?

U paketu dobiješ nekoliko zbilja sjajnih priča koje Cooke potpisuje bilo kao crtač, scenarist ili oboje.

Batman: Ego je jedna zanimljiva priča koja se bavi Batmanovom psihom. I tu si je Cooke dosta dao oduška.

Zatim, imaš četiri kraće, ali vrlo efektne priče, od kojih se posebno ističe ova gore i jedna koju je Cooke napisao za Tima Salea.

Na kraju, u kolekciji dobiješ i kompletni one-shot Catwoman: Selina's Big Score. Da se razumijemo, to je super strip, ali u njemu nema ni B od Batmana. Zbilja mi nije jasno što to radi u ovoj kolekciji.

Bilo bi im bolje da su u kolekciju ubacili crossover Batman/The Spirit što ga je Cooke radio sa Jephom Loebom.

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2127 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 07/01/2012 : 15:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Prilično zanimljivo, crtež i radnja po mom ukusu!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/01/2012 : 23:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Ajd, pomozite mi da gurnemo temu na novu stranicu, tako da mogu staviti novi strip.

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 10/01/2012 : 23:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U paketu dobiješ nekoliko zbilja sjajnih priča koje Cooke potpisuje bilo kao crtač, scenarist ili oboje.

Batman: Ego je jedna zanimljiva priča koja se bavi Batmanovom psihom. I tu si je Cooke dosta dao oduška.

Zatim, imaš četiri kraće, ali vrlo efektne priče, od kojih se posebno ističe ova gore i jedna koju je Cooke napisao za Tima Salea.

Na kraju, u kolekciji dobiješ i kompletni one-shot Catwoman: Selina's Big Score. Da se razumijemo, to je super strip, ali u njemu nema ni B od Batmana. Zbilja mi nije jasno što to radi u ovoj kolekciji.

Bilo bi im bolje da su u kolekciju ubacili crossover Batman/The Spirit što ga je Cooke radio sa Jephom Loebom.

Evo da pomognemo.:))))))))))

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 10/01/2012 : 23:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by all_ba

quote:

quote:

Evo da pomognemo.:))))))))))

Trebaće malo više za pomoć.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 10/01/2012 : 23:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Odličan crtež i kolor u postavljenom Betmenu, sjajno izgleda.
Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000