forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 288

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 28/12/2011 : 12:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Valjda Patče

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/12/2011 : 12:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
misliš?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/12/2011 : 12:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nesto mi recke postaju sve krace i krace.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/12/2011 : 12:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Tvoje ili općenito?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/12/2011 : 12:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Odddlično
Usput, nemoj biti nepismen preda mnom (ko)lektorom: imenica patak u vokativu ne glasi Pataku već Patače

A što misliš kako je Dee kada svaki put vidi moj e-mail.
Pa ako pogledaš kod Hexa vidjet ćeš da nema domaće naslovnice.
P.S. Zagor12

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/12/2011 : 12:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Tvoje ili općenito?

ma mislim na nove recke, tekstovi su poprilicno kratki u posljednje vrijeme.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/12/2011 : 13:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Čekaj da vidiš moju kontrarecku za "Demona ludila"...9 a4 stranica

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 28/12/2011 14:36:18
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/12/2011 : 13:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
King čekaj samo moju recku na Ligu izuzetnih džentlemena došao do trećine stripa i već skupio oko 1500 riječi.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/12/2011 : 14:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by selanne

quote:

Tvoje ili općenito?

ma mislim na nove recke, tekstovi su poprilicno kratki u posljednje vrijeme.

Pa uglavnom se pišu recenzije jedne priče Zagora, Mr.No-a ili Magičnog...šta bi trebale bit? doktorske disertacije??

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/12/2011 : 14:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ne trebaju biti dr disertacije, ali ni jedna epizoda niti jednog stripa ne moze da se ispostuje sa jednom stranom u Wordu. Neka konkretna analizica mora da se da.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/12/2011 : 14:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne trebaju biti dr disertacije, ali ni jedna epizoda niti jednog stripa ne moze da se ispostuje sa jednom stranom u Wordu. Neka konkretna analizica mora da se da.

Ovisi o epizodi...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/12/2011 : 14:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Koji su vaši planovi za tekstove u 2012.?
Ovdje ciljam na junake, autore i recenzije non-Bonelli stripova..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/12/2011 : 15:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ja san kod DeeCaya rezervira Skriveno Lice pa ću ga obradit kad pročitan zadnju knjigu. Samo da bude slobodnog vrimena

Trljam ruke.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/12/2011 : 15:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Batman crno i belo, Cin City, Alan Ford (you know what I mean) i obavezno Lazarus Ledd

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 28/12/2011 15:52:26
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/12/2011 : 15:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Ovisi o epizodi...

Epizode koje ne traze analizu, ne traze ni recenziju. Koji ce mi moj kratak sadrzaj stripa?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/12/2011 : 15:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koji su vaši planovi za tekstove u 2012.?
Ovdje ciljam na junake, autore i recenzije non-Bonelli stripova..

Liga džentlemena, nastavljam s Hexom i Balada o slanome moru po pitanju ne SBE, a za SBE još javim.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/12/2011 : 15:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pa ljudi šta vam je, ko uopće želi čitat duge recenzije? Ne triba se u recenziji opisat cila radnja stripa ili ne znan ni ja šta.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/12/2011 : 15:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica
Liga džentlemena,

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/loeg/liga-izuzetnih-dzentlmena/

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/12/2011 : 15:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica
Liga džentlemena,

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/loeg/liga-izuzetnih-dzentlmena/

Možda je mislia na pojedinačne epizode...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/12/2011 : 15:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Pa ljudi šta vam je, ko uopće želi čitat duge recenzije? Ne triba se u recenziji opisat cila radnja stripa ili ne znan ni ja šta.

Ma pusti ajde, Patak počeo radit znanost od svega, King mu bacio udicu, ovaj se ulovio..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/12/2011 : 15:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

[/quote]

Znam da je, al tek tolko da zna da već ima Djoletov tekst..

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/12/2011 : 15:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Paka01

Ma pusti ajde, Patak počeo radit znanost od svega, King mu bacio udicu, ovaj se ulovio..

Evo sad cu da cutim kao riba

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/12/2011 : 16:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zlotvor

Znam da je, al tek tolko da zna da već ima Djoletov tekst..
[/quote]Hvala! Iako ne znam što se upravo dogodilo, ali tekst mi je baza za pisanje recke.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/12/2011 : 16:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovisi, evo ova nova sarghanova od Dylana ili solarova kontrarecenzija Ratnika Pekota su dosta opširne... Za moje dvije Mr Noove priče uopće nisam osjetio potrebu raspravljati nadugo i naširoko, pa su relativno kraće od ostalih, primjerice.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/12/2011 : 16:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

PITANJE: Ako sam procitao neku epizodu koja jos nije dozivela svoje izdavanje ovde kod nas, da li je se moze recenzirati npr. kao sto je King odradio recku za Zg Ponekad se vracaju?

Ispravka... Odnosno kao što je Dee odradio Ponekad se vraćaju ili Vukodlaka, ili kingove U potrazi za ZAgorom ili Vampiriju YLeniju. Naravno da se može, ako smo mogli biti valjda ćeš i ti!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 288 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.39 seconds. Snitz Forums 2000