forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 555

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/12/2011 : 20:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
bolje nemoj ni da pocinjes, uzalud ti sve

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 20:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Sto mislis?
Zbog mog misljenja ili?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/12/2011 : 21:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pa ako ti dva puta nije valjalo, a let's face it - oba puta si bio mladji nego sada(!), tesko da ce ti sada bilo sta promeniti misljenje :D
nisu to filmovi kod kojih treba da prodje neko vreme da bi ti legli; ako ne prodju na prvu loptu, dzaba sve :D ;)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 21:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

pa ako ti dva puta nije valjalo, a let's face it - oba puta si bio mladji nego sada(!), tesko da ce ti sada bilo sta promeniti misljenje :D
nisu to filmovi kod kojih treba da prodje neko vreme da bi ti legli; ako ne prodju na prvu loptu, dzaba sve :D ;)

Tako i ja razmisljam, ali rekoh da im dam jos jednu sansu, iako sumnjam da ce mi se svideti.
Skoro svi oko mene, na moj pomen da su mi filmovi negledljivi su sa nevericom odreagovali. Ili sam ja lud sto mi ne leze ili su svi nenormalni
Probacu jos jedared

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/12/2011 : 21:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
lud si :D

u potpisu, Vader
:D

Edited by - Lord Vader89 on 25/12/2011 21:42:26
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 21:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Врло вероватно

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/12/2011 : 22:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ovih cu dana po treci put dati sansu Ratovima zvezda. prva dva puta sam prekidao posle 15-ak minuta. Zaista nisam video cemu sva ta fama oko filma.
Ako i sad prekinem, definitivno dizem ruke.

a čuj, ak ti se nije svidjelo odmah prvi put kad si gledao, neće ni sad...
iako ovisi koje si točno SW filmove gledao. ak je u pitanju bila "Fantomska prijetnja" (jedinica) ili "Ratovi klonova" (dvica) onda ti moram reći da si dobro učinio.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/12/2011 : 22:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

a čuj, ak ti se nije svidjelo odmah prvi put kad si gledao, neće ni sad...
iako ovisi koje si točno SW filmove gledao. ak je u pitanju bila "Fantomska prijetnja" (jedinica) ili "Ratovi klonova" (dvica) onda ti moram reći da si dobro učinio.

Pokusavao sam sa prvim filmom iz '77. Verovatno je greska sto ranije nisam probao, dok sam bio klinac, kontam da ce mi sada film mozda delovato smesno i naivno.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/12/2011 : 23:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote

predobar trejler
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/12/2011 : 23:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
inače, ja sam upravo sad pogledao film "Ali Baba i 40 razbojnika" iz 1944. godine.
www.imdb.com/title/tt0036591/

za početak, zaboravite sve što znate o ovoj poznatoj priči. jer jedina stvar koja je zajednička izvornoj priči i ovom filmu (po mom saznanju) su nazivi naslovnih likova. drugim riječima, "Hollywood u svom najboljem izdanju", to bi bio naziv ovog filma.

u čemu se radi u filmu: radnja počinje mongolskim osvajanjem Bagdada polovicom 13. st.. Kalif Hasan (Moroni Olsen) je pobjegao iz zatočeništva zajedno sa sinom Alijem (Scotty Beckett), te pronalazi utočište kod svog prijatelja Cassima (Frank Puglia). Hasan namjerava sa sinom otići u Basru da bi skupio vojsku pa krenuo u napad na Mongole, dok ga Cassim uvjerava da pokuša stvar riješiti mirnim putem. Ali i Cassimova kćer Amara, bojeći se da se više nikad neće vidjeti, se zavjetuju - krvlju.
uglavnom, da skratim, Cassim na prijevaru predaje kalifa Mongolima, a Ali uspije pobjeći. nakon toga susreće 40 razbojnika i priključuje im se, a njihov vođa, Stari Baba (ozbiljno, tako ga ostali razbojnici zovu), ga usvaja kao svog sina. ostalih 60-ak minuta se basically fokusira na Alijeve pokušaje da uz pomoć 40 razbojnika (koji nakon njegovog dolaska postaju lopovi u stilu Robina Hooda) osveti svog oca i protjera Mongole iz Bagdada. i to je to.

koje bi bile dobre stvari u filmu? pa, moram priznati da mi je soundtrack bio odličan, kao i scenografija, kostimi...same pohvale što se tiče toga.

e sad, koje bi bile loše stvari? prvo i osnovno, radnja je, kao se možda da naslutiti po onome što sam napisao, užasno predvidljiva i preeegenerična. ali opet, moram reći da mi to nije baš smetalo s obzirom da scenarij nije loš, a sam film, takav kakav jest, je jednostavno zabavan.

međutim, moja najveća zamjerka što se ovog filma tiče bi bila jedna stvar, a to je gluma, koja je većinom bila ili ok ili drvena.
primjerice, Maria Montez kao odrasla Amara (doslovno sam se suzdržavao od smijeha), te Fortunio Bonanova kao Stari Baba (koji je basically najmudriji lik u cijelom filmu, ali zbog loše glume dotičnog glumca stvar nije ispala onako kako je na kraju mogla ispast).

ostali glumci su više-manje bili ok (Jon Hall kao odrasli Ali, Turhan Bey kao Jamiel, Andy Devine kao Abdulah, Kurt Katch kao Hulagu Kan), ali najveće pohvale po meni zaslužuju Moroni Olsen (kalif Hasan) i Scotty Beckett (mladi Ali).

na kraju, film nije nešto što bismo mogli nazvat "revolucionarnim" i "spektakularnim", samo je šteta da se jedan zgodan scenarij kao što je ovaj nije našao u rukama boljeg redatelja. sve u svemu, film bi vam mogao dobro doći ako želite skratiti vrijeme u doba ovih božićnih blagdana.

moram napomenuti da sam downloadao blu ray verziju filma (.mkv format) koji je u sebi imao "ugrađen" engleski titl. jel zvuči poznato?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 25/12/2011 23:51:19
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/12/2011 : 23:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Pokusavao sam sa prvim filmom iz '77. Verovatno je greska sto ranije nisam probao, dok sam bio klinac, kontam da ce mi sada film mozda delovato smesno i naivno.[/green]

a čuj, usporedba filmova iz 70-ih godina sa ovim današnjim je težak zadatak. danas se možda to i čini tupavo, ali u 70-im je to bila revolucija. ako mene pitaš, prva tri snimljena SW filma (iz '77., '80. i '83.) su mi daleko bolji od ona tri iz druge trilogije. jer probaj komparirat glumce poput Haydena Christensena i Jakea Lloyda sa Markom Hamillom i Jamesom Earlom Jonesom. ne ide nikako.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/12/2011 : 00:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ili makar probaj postaviti sva ta divna studija, setove, makete i maske iz 70/80-ih nasuprot grozomornih CGI efekata iz proteklih 10-15 godina :D

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 26/12/2011 : 08:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Pogledao preksinoc film My name is Khan
http://www.imdb.com/title/tt1188996/

Preporuka za pogledati

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/12/2011 : 15:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Safe House

Ovoi bi i po story i po glumackoj ekipi mogao biti jedan odlican thriller.
Naravno da me odmah podsjeca na Training Day, ali to svakako ne mora biti slucaj.
Denzel Washington svakako jos nije za staro zeljezo i ovo su uloge koje mu posebno leze.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/12/2011 : 15:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Došao šogor sa sestrom za praznike do mene, donio WD sa 150 filmova i onda je krenuo maraton; uglavnom, samo sjedimo, gledamo, jedemo, pijemo i zajebavamo se.

X - MEN serijal, komada 5

Ma nije to loše. Sve u svemu solidna ocjena cijelom serijalu, s tim da mi je treći nastavak ipak najbolji.

As good as it gets

Tradicija ili navika je zajebana stvar. Određeni rituali jednostavno godinu za godinom postaju sve češći, čvršći i ustaljeniji tako da postaju dio svakodnevice, nešto što se jednostavno podrazumjeva. Ovaj film bio je dva puta za redom na Božić na telki, užasno se svidio cijeloj obitelji i od tada ga gledamo svaki Božić, isto kao što se dok se kiti bor sluša Garry Moore, isto kao što u to doba slušam mjuzu grupe Yello...Ma ima toga dosta. Uglavnom, film je genijalan, a Jack Nicholson jednostavno briljira u ulozi opsesivno - kompulzivnog egocentrika mizantropa i muškog šoviniste, toliko da se jednostavno ni ne može zamisliti nikog drugog u toj ulozi. Ako niste - obavezno pogledajte.

Nastavlja se...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/12/2011 : 15:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
kako bre uspevate da vam X3 bdue najbolji od svih? :D

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/12/2011 : 15:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Trudimo se, trudimo se:P:P A onaj tko nije s nama, taj je protiv nas:D:D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/12/2011 : 18:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Meni je isto XM3 najdrazi u serijalu, mladjo nisi sam :)
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/12/2011 : 19:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
katastrofa :D

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 29/12/2011 : 20:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Meni je isto XM3 najdrazi u serijalu, mladjo nisi sam :)

...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/12/2011 : 21:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/12/2011 : 22:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Možda su gledali kronološki, pa im je X1 zapravo treći.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2011 : 22:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Trojka je najbolja, ja to odavno pričam. Ono kad Phoenix popizdi je fenomenalno uradjeno.
The first class je takodje odličan, mada njega ne računam u izvorni serijal.

A dvojka je za zaboraviti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/12/2011 : 23:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
cekao sam ovog bogohulnika :D

i nije za cudjenje da se nekome ko nosi nick "manhunter" najvise svidja bas trojka :D

mora da ti je jedino krivo sto nije ubijen jos neki lik :D :P

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 29/12/2011 : 23:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

koju si verziju Langova Metropolisa gledal?

Uncut tj. sa izgubljenim snimkama nadjenim u Argentini...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page
Page: of 555 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.32 seconds. Snitz Forums 2000