forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Iz inata: ZZCP#23
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Lavirinat!
New Member

260 Posts

Member since 27/08/2011

Posted - 23/12/2011 : 18:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lavirinat! a Private Message  Reply with Quote
Nakon skoro dva meseca turneje po štampariji i okolini, Lavirint Vikend Roman ustreptalog srca i zaljubljeno-drhtavog glasa napokon predstavlja:
Novi broj vaše omiljene stripo-novele!

privju na ovom linku:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40421&whichpage=4

Ko i obično - 24strane domaćice za sva naša 24 stalna kupca(fala, momci(i devojke?)).
SveŠčica dobavljiva u Darkwoodu od sada, u AF od ponedeljka, u Asteroid B-nešto možda danas-možda sutra, najverovatnije za sedam dana.

UPDATE:
Od danas i zvanično u prodaji pri te u svim gorepomenutim striparnicama.
Libelusteroid B666 je naručio i po par primeraka od svih prethodnih brojeva pa, zagreBćani - ako do sada niste uspeli da se opskrbite sa #19-22 - imate gde.
falanapažnji.

Nema biznisa do stripskog biznisa!

Edited by - Lavirinat! on 27/12/2011 15:08:11

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/12/2011 : 18:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Al ste prešli na HC?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2343 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 23/12/2011 : 19:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Al ste prešli na HC?

Ziveo HC i sjajni papir...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/12/2011 : 20:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Aj konacno
Ajde sad Karmu, bas bas bas nedostaje
Go to Top of Page

Sprevar
Starting Member

33 Posts

Member since 02/04/2011

Posted - 23/12/2011 : 21:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Sprevar a Private Message  Reply with Quote
Postoji li kakva mogućnost da izdate sve zzsp u jednoj HC knjizi???
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 21:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Ljudi lepo kazu ds opstaju jos samo iz inata a vi navalili na nova izdanja...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 23/12/2011 : 22:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sprevar

Evo ja da ti odgovorim, jer sam isto pitao jednog momka iz Čačka sa privremenim boravkom u Novom Sadu
Odgovor je bio:

NIKAD !!!

Nisam dalje insistirao

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/12/2011 : 17:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
super. valjda ce to skoro do palacha.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Lavirinat!
New Member

260 Posts

Member since 27/08/2011

Posted - 27/12/2011 : 15:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Lavirinat! a Private Message  Reply with Quote
quote:

ZZCP neće dobiti kompilatorsko/TPB/HC/integralo izdanje sve dok se ne rasproda komplet tiraž sveŠčica koje bi u tome "objektu" bile zastupljene.
Obzirom na sadašnji tempo/ritam prodaje, poprilično smo sigurni da ti uslovi neće biti ispunjeni u ovoj deceniji pa zdušno preporučujemo sakupljanje(i čitanje) u postojećem formatu.
Svakako fala na interesovanju.

Nema biznisa do stripskog biznisa!

Edited by - Lavirinat! on 27/12/2011 15:10:25
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 29/12/2011 : 19:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Jesu li potencijalni kupci primijetili apdejt o nabavljivosti ZZCP u ZG u prvom postu?

Ja, recimo, nisam.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

oko
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 19/04/2004

Posted - 30/12/2011 : 22:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send oko a Private Message  Reply with Quote
Fali mi broj 14, a njega u Libelusteroidu B666 nema.
mcn, imaš li koji komad viška?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/12/2011 : 22:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by oko

Fali mi broj 14, a njega u Libelusteroidu B666 nema.

U ponedjeljak ujutro radim inventuru pa me pitaj poslije toga. :)

Al' fala na interesu.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 31/12/2011 : 18:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lavirinat!

UPDATE:
Od danas i zvanično u prodaji pri te u svim gorepomenutim striparnicama.
Libelusteroid B666 je naručio i po par primeraka od svih prethodnih brojeva pa, zagreBćani - ako do sada niste uspeli da se opskrbite sa #19-22 - imate gde.
falanapažnji.

Da, kupio prije par dana, pročitao danas. Stvarno mi ne ide čitanje na monitoru, eto i dvadesetjedinica mi je bila neizmjerno bolja u rukama, tako slatka i pjegava, tako krhka...

Ovaj strip je apsolutno savršen i PEDESET PUTA JE BOLJI od prosjeka recentne američke produkcije. Što će reći da je pedeset puta bolji od najboljeg recentnog američkog serijala. Jedino što vidim po forumu su vapaji za trejdom što me čudi jer
  • ove sveščice su toliko savršene da ne mogu, uz najbolju volju, ni zamisliti sveščicu koja bi bila bolje napravljena, a kamoli da sam je vidio
  • izdavanje X sveščica zahtijeva barem X puta više truda i novaca nego izdavanje trejda sa tih X sveščica, dakle kupovinom sveščica kupac dobija više
  • ovaj strip je jebeni zakon

Zašto svaki kupac američkih sveščica nije pretplaćen na ovaj dragulj? Toliko pitanja.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2011 : 19:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lavirinat!

quote:

ZZCP neće dobiti kompilatorsko/TPB/HC/integralo izdanje sve dok se ne rasproda komplet tiraž sveŠčica koje bi u tome "objektu" bile zastupljene.
Obzirom na sadašnji tempo/ritam prodaje, poprilično smo sigurni da ti uslovi neće biti ispunjeni u ovoj deceniji pa zdušno preporučujemo sakupljanje(i čitanje) u postojećem formatu.
Svakako fala na interesovanju.

Pa dobro, 8-9 godina i nije toliko dugo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 01/01/2012 : 23:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
(pričam sam sa sobom, ignorirajte me)

Oprez! Spoiler za ZZCP 23

#22 je bila maaalo prekomplicirana za čitanje, sad nisam u fazi da mogu aktivirati sve resurse prilikom čitanja stripova, ali #23 je super. Najljepše je kako je "prije se Džon ložio na Anđelu, a sad je obratno" podpriča riješena kroz vinjeticu sa značajnim pogledima, genijalno je i koristi samo jezik stripa što ga čini još genijalnijim. Druga najbolja stvar je kad sam na kraju pročitao da je gospodin Plavšić tuširao, totalno se prilagodio Kuzmanovu, filigranske linije, a naravno izvrsno izgleda. Nikad ne bih prepoznao Plavšića koliko je majstor mogao mijenjati stilove. Vrhunski.

"Daleki pozdrav" feeling je isto super, ali meni dosta Dilana za ovu sezonu. Ima dosta Dilana u Dylan Dog sveskama.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13461 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 02/01/2012 : 20:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Odlična epizoda

i Džefri počinje opasno da smata sa svojim jogunjenjem..
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 03/01/2012 : 17:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shuckey

(pričam sam sa sobom, ignorirajte me)

Oprez! Spoiler za ZZCP 23

Najljepše je kako je "prije se Džon ložio na Anđelu, a sad je obratno" podpriča riješena kroz vinjeticu sa značajnim pogledima, genijalno je i koristi samo jezik stripa što ga čini još genijalnijim.
Mozda gresim, ali mislim da je ta scena omaz Watchmenima. Bar sam ja imao taj utisak dok sam citao scenario, pa sam je zato tako postavio. Doduse, namerno se nisam podsetio originala da ne bi ispalo isto.

quote:
"Daleki pozdrav" feeling je isto super, ali meni dosta Dilana za ovu sezonu. Ima dosta Dilana u Dylan Dog sveskama.

Na Djoletu je da kaze vise ako zeli, ali mislim da je to sve od Dilana za ovu godinu. Meni je ova sveska i kao crtacu i kao citaocu dosla kao predah nakon furiozne dvajesdvojke.

moji crteži
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 21/01/2012 : 02:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Fali mi broj 14, a njega u Libelusteroidu B666 nema.

Stigao!

mcn

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 22/01/2012 : 12:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Napokon Anđela! Odličan i brutalan broj. Crtež također na razini, Plavšićev tuš je dao novu, isklesanu dimenziju Kuzmanovom crtežu.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

oko
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 19/04/2004

Posted - 23/01/2012 : 01:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send oko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Fali mi broj 14, a njega u Libelusteroidu B666 nema.

Stigao!

mcn

Eto prve dobre vijesti danas :)
Hvala!!!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000