forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 sfar ili kad ti starci podjetinje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/12/2011 : 18:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
starci su mi podjetinjili, poceli su citati stripove:)
poceli su od Sfara rabinov macak i sada me zicaju slicne stvari. posto od njih ne mogu procitati taj strip zanima me od onih koji su to citali sta da im dam nakon ovoga?

Mrzim mrznju!

Markos
Webmaster

Croatia
29290 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2011 : 18:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Maus je zicer, recimo. Židovska tema, kao i u mačku, ali fali humora. Ako traže njega, onda im daj zekane, pa i Svagdanju borbu, npr.
Mislim da je to dovoljno za početak:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/12/2011 : 18:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
to se i meni cinilo. svagdanja i maus. jel ima tko to na engleskom? cak sam im mislio dati bosanske basne ( tematika, a ne crtez)?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29290 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2011 : 18:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
pa posudi im svoje primjerke!?;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/12/2011 : 18:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pa i vjerojatno hocu, ako ne nadjem engleze. a mislio sam im mozda dati i korrta i chea?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29615 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/12/2011 : 19:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ne daj im svoje glancere!
neka kupe sebi svoje stripove!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21049 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 26/12/2011 : 20:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

pa i vjerojatno hocu, ako ne nadjem engleze. a mislio sam im mozda dati i korrta i chea?

Matorcima je engleski maternji, a ne hrvatski???

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/12/2011 : 21:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

pa i sfara su kupili sami od sebe:) sada se moram mijenjati sa njima da ga procitam:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/12/2011 : 21:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Matorcima je engleski maternji, a ne hrvatski???

nl
nije ali zbog obnove jezika citaju knjige na engleskom i talijanskom.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29615 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/12/2011 : 21:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa i sfara su kupili sami od sebe:) sada se moram mijenjati sa njima da ga procitam:)

ugladaj se na mene:
ono sto ja kupim je moje, ono sto drugi kupe je zajednicko
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1696 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 26/12/2011 : 22:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Majko moja, gde mogu da se nađu ovakvi roditelji?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29290 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2011 : 22:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Pitaj svoju djecu:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 27/12/2011 : 09:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by KuntaKinte

Pitaj svoju djecu:)

tako je.
evo, moja starija (koja je završila osnovnu školu)
pročitala zekane, liberty meadows, calvina i hobbesa, persepolis, book of grickle, paulov ljetni posao i arrival shauna tana... čini mi se da je na dobrom putu
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2534 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 31/12/2011 : 01:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Probaj Klezmer (meni bolji od Klezmera), ili npr Gus & His Gang, Alan's War, Salvatore, Isaac the Pirate, the Armed Garden and Other Stories.. Onda imaš od Fibre Svagdanju borbu, Autocestu sunca, Gospodin Jean, Ofucani holivudski film...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1870 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 31/12/2011 : 06:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Ma samo daj ti njima Zagora i nemoš fulati!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 31/12/2011 : 11:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma samo daj ti njima Zagora i nemoš fulati!

jedini bi problem mogao biti ako su ti roditelji stariji od 18
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 31/12/2011 : 12:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
s obzirom da im se svidio Rabbijev mačak, očito je da su ljudi intelektualci, stoga
evo par prijedloga:
Ethel & Ernest: A True Story (Briggs)
Book of Grickle (Annable)
Pyongyang ili Shenzen ili Burma(Delisle)
Little Nothings (Trondheim)
Persepolis (Satrapi)...

ako ih zanima Izrael i slične teme:
Exit Wounds (trebalo bi izaći od fibre za dva tjedna ako markos ne pukne po šavu)

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/01/2012 : 03:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
hvala na prijedlogu petar.pan ne zanima ih toliko izrael koliko sve teme obradjene na malo kriticniji nacin od onoga sto je inace propaganda u svijetu.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/01/2012 : 03:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ps. posto im moram dati strip bilo bi ok da je crtez prihvatvilj nekome tko to inace ne cita ( tj. citali su alan forda)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/01/2012 : 03:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

Probaj Klezmer (meni bolji od Klezmera), ili npr Gus & His Gang, Alan's War, Salvatore, Isaac the Pirate, the Armed Garden and Other Stories.. Onda imaš od Fibre Svagdanju borbu, Autocestu sunca, Gospodin Jean, Ofucani holivudski film...

ovo sto si naveo od fibre mi se cini da bi ih moglo zainteresirati samo svagdanja i mozda jean. sta ti se cini za malog princa?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 01/01/2012 : 17:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
quote:

hvala na prijedlogu petar.pan ne zanima ih toliko izrael koliko sve teme obradjene na malo kriticniji nacin od onoga sto je inace propaganda u svijetu.

ovo što sam ti naveo odlično odgovara tom kriteriju,
takve se stvari i meni sviđaju - nešto izvan glavne struje općeprihvaćenog mišljenja
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2534 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 01/01/2012 : 20:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by GGG

ovo sto si naveo od fibre mi se cini da bi ih moglo zainteresirati samo svagdanja i mozda jean. sta ti se cini za malog princa?

Napisao sam samo albume koje imam, Malog princa sam na brzinu pregledao i nekako mi nije "sjeo", tako da mi je negdje prema kraju B liste za nabavu. Kod fibre sam zaboravio još i Potočiče i 5 Bagdadskih pripovjedača. Kod Autoceste i OHF crtež je malo "alternativniji" ali ako mogu preko toga, svejedno moja preporuka (oba prije Gospodina Jeana) Ako je glavno, da vježbaju engleski, onda Klezmer, Svagdanja borba (imaš od NBM-a) i Alan's War

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 01/01/2012 : 20:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
Mene je Sfar sa Malim princom podebelo razočarao, a Kletzmer ima za mene 2 problema. Drugi dio ne nalazim na engleskom, a font kojim je pisano je takav da me oči zabole nakon 5 minuta. Šteta, jer priča mi se dopala
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2534 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 03/01/2012 : 12:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Meni je polako dosta čekanja na engleske nastavke Klezmera, tako da ču vjerojatno nabaviti 2. i 3. dio na njemačkom... Meni je font OK, daje stripu još neku dodatnu "istočnoevropsku" notu.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 21/01/2012 : 08:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

Meni je polako dosta čekanja na engleske nastavke Klezmera, tako da ču vjerojatno nabaviti 2. i 3. dio na njemačkom... Meni je font OK, daje stripu još neku dodatnu "istočnoevropsku" notu.

Po prvi put citam Sfar, taj isti Klezmer od First Second NY izdavaca i stvarno sam se 'turio' u prici citam, svidja mi se onako za promjenu crtez sa akvarelom, prica interesantna a onda oko 100te stranice bum, kraj i nema nastavka da se cita..a izgleda izaslo 2006 godine..

Jel ko citao cijeli serijal i kakav je sveukupno..ta prva knjiga mi se svidjela dosta
http://www.amazon.com/Klezmer-Collectors-Tales-Wild-East/dp/B005ZOEU4I/ref=sr_1_sc_1?s=books&ie=UTF8&qid=1327130170&sr=1-1-spell

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000