forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 581

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/12/2011 : 12:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Koje iznenađenje, nakon što je početkom ove godine izašao Asteroid Argo N#4 i to nakon 5 godina od zadnjeg broja, evo već najave za N#5 u Italiji.

by Vigna/Pianta/Bertolini

A mi svi nestrpljivo brojimo dane od N#1 koji bi trebao, po Libellusovim najavama, izaći početkom godine. A tada ćemo se, sudeći po Djoletovoj recenziji, gorko razočarati. Ali nema veze, nek se samo popunjava kolekcija po svom redu.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/12/2011 : 16:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Prije nego pošaljem Dee recenziju Mentalna blokada zanima me koji su filmovi u pitanju u vinjeti dva i tri na strani 251?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/01/2012 : 00:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Svim Nathanovcima svako dobro u Novoj uz jedan melankolični klip. ;)

Pozor!! Spoileri u drugoj polovici spota, za one koji ne žele gledati do kraja.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/01/2012 : 15:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
REGULARNA SERIJA:

Nešto slavije ocjene nego je to stavio jerry. Uglavnom, epizode su mi ili vrlo prosječne do dosta loše, ili jako dobre. Pod jako dobre mislim samo na Beskonačne univerzume i Solomona Darvera. I Duša grada malo dodaje svojom melankoliji. Ostalo mi je sve malo pre-prosječno!

REGULARNA SERIJA- reprinti:
Početne serije s mirijadom referenci, Casinijev prvijenac; uglavnom s ovima epizodama sam zavolio Nathana!

AGENCIJA ALFA:

AA 7- Čelični stijeg drži osmicu, a AA8 sve priče su mi preprosječne, jedino Osinjak malo odudara. Ne volim ove kraće priče iz AA i gotovo...

SPECIJALNO IZDANJE:
Prijetnja s neba ima fino odrađen scenarij, no priča mi nije nešto, čak me očito nije ni dojmila kad se niti ne sjećam o čemu je riječ. Jel nešto o kontroli vremena?

Meni je ovo bila općenito malo sušna godina, nadam se da će stvari biti dinamičnije kasnije. Dajte mi neke epizode esencijalne za serijal, da vidim ide li nekud. Sad dolazi par prosječnih (ah Ruju), pa vjerojatno interesantne Prava priča o Alfi, Viettijevi Vjetovi rata, Serrin Državni neprijatelj - to bi mi moglo malo podići vjere u serijal.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 03/01/2012 15:44:15
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/01/2012 : 22:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

SPECIJALNO IZDANJE:
Prijetnja s neba ima fino odrađen scenarij, no priča mi nije nešto, čak me očito nije ni dojmila kad se niti ne sjećam o čemu je riječ. Jel nešto o kontroli vremena?

Meni je ovo bila općenito malo sušna godina, nadam se da će stvari biti dinamičnije kasnije. Dajte mi neke epizode esencijalne za serijal, da vidim ide li nekud. Sad dolazi par prosječnih (ah Ruju), pa vjerojatno interesantne Prava priča o Alfi, Viettijevi Vjetovi rata, Serrin Državni neprijatelj - to bi mi moglo malo podići vjere u serijal.

Meni je ovaj specijalac sasvim dobro legao. Zanimljiv je ovaj zaplet s vremenskim nepogodama, a sama činjenica što se pojavio Aristotel Skotos i njegov sin Kal mi je dovoljna za solidnu ocjenu. Možda i zato što Skotosa ima sve manje i manje u serijalu, pa ga se čovjek poželi. ;)

Što se tiče izdanja za ovu godinu, ako bude i dalje ritam od 4 knjige, onda bi mogli krajem godine dočekati Serrinu trodijelnu "Državni neprijatelj" u knjizi br. 46 (a što je najbolje, potrefit će se se da će sve 3 epizode biti u toj knjizi). Ovo jedva čekam kao i ove što si spomenuo "Prava priča o Alfi" i "Vjetrovi rata". Ali ni Rujuova dvodijelna epizoda "Utrka protiv smrti" ne bi smjela biti loša kao i "Sjene prošlosti" od Vigne gdje se opet pojavljuje Nathanov bivši kolega iz policije Stockhausen.

Znači, trebala bi ova godina po kvaliteti epizoda biti puno bolja od zadnje dvije.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/01/2012 : 13:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Zna li tko šta više o ovome? Riječ je o katalogu svih Nathanovih izdanja u ovih 20 godina izdanih u Italiji i u inozemstvu (među ostalima i u nas). Neki lik se dobro potrudio.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/01/2012 : 14:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Možeš i naručiti ako želiš, ima tu i mail na stranici...
http://www.nathannever.org/catalogo.html

Evo googleov prijevod

Katalog posvećena prikupljanju o karakteru Nathan Nikad Bonelli, uključuje ramena noge Weaver.
To je velike količine formata tvrdi se izdaju tijekom 20 godina publikacija, 372 stranica u boji, dobro, čiji je cilj osigurati fotografija u boji za svaki album ili proizvod opisan u njemu.

I ne samo to, troverte sve parcele uz relativnu pokrivaju više od 500 knjiga, uključujući mjesečne serije i serije paralelnih, vodič za znakove, sage, sve pokazuje s Nathan Nikad protagonisa donosi plakata i brošura događaja, merchandising, časopisima s Nathan na naslovnici i svim stranim izdanjima na Alfa specijalni agent!

Katalog Limitirano izdanje od 123 numeriranih primjeraka je prodan ispod cijene proizvodnje, što je jednako 40,00 € plus 7,00 za utovar naknade preporučenom poštom.
Trošak nije previše niska, jer je realizacija u amaterskoj sebe, kao "FANBOOK" Nisam se odmaraju na bilo koji izdavača.

Znači, ima NN frikova...

Samo, kako su 123 numerirana izdanja, vjerojatno toga više ni nema...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 05/01/2012 14:17:09
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/01/2012 : 14:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ajmo Dee naručit, kad već imamo aceovog Nathana valjalo bi imati Nathana od nekog talijanskog frika.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/01/2012 : 17:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Nathan Nikad i Noge Weaver

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 06/01/2012 : 21:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
Evo baš sam kronološki stigao s čitanjem do Agencija Alfa br. 2 "Svemiraski brodolomci". Mrak!
Volim ovakve duuge epizode koje završavaju nečim bitnim kao što je odlazak April i Jack-a, pogotovo kad ih čitam po prvi put! Tek toliko!

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...

Edited by - kingleoric on 06/01/2012 21:15:21
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/01/2012 : 22:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Stigle juce "beskonacni.." i "tko je Darver"..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19556 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/01/2012 : 07:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kingleoric

Evo baš sam kronološki stigao s čitanjem do Agencija Alfa br. 2 "Svemiraski brodolomci". Mrak!
Volim ovakve duuge epizode koje završavaju nečim bitnim kao što je odlazak April i Jack-a, pogotovo kad ih čitam po prvi put! Tek toliko!

i meni je 2 AA odlična, dalje još nisam stigo ali namjeravam.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 07/01/2012 : 15:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Nitko ne javi da je knjiga 3 izasla....
http://www.skab612.com/info.php?id=1671

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/01/2012 : 15:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Evo malo najava za nova izdanja u Italiji, s opisom i sličicama. Ima tu zanimljivih izdanja! (kliknite za veće slike)

SR NN 248 Posljednji okršaj

Soggetto e sceneggiatura: Stefano Vietti
Disegni: Roberto De Angelis, Giuseppe Barbati & Luca Casalanguida
Copertina: Roberto De Angelis

SADRŽAJ: Pokret otpora koji vode agenti Alfe ulazi u odlučujuću bitku!

Asteroid Argo #5
Budućnost imperija
Soggetto e sceneggiatura: Bepi Vigna
Disegni: Elena Pianta
Copertina: Max Bertolini

SADRŽAJ: Užasna spletka gura galaktiku Gonthar na rub rata!

SR NN 249 Vatra na nebu
Rat između Zemlje i Crvenog planeta nalazi se na kulminaciji, no iznenađenja tek počinju...

Agenzia Alfa: Generazione Futuro #24
Iz daleke budućnosti, vraćaju se u borbu Novi heroji!
Podsjetimo se, to su pustolovine Liama, Joanne i Scouta, nove generacije agenata Alfe. Njihova misija? Braniti Zemlju od smrtonosnih Nijemih! (zadnji put smo ih vidjeli u AA#14)

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 09/01/2012 : 18:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
kako dobra naslovnica za 249 Vatra na nebu...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2523 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 09/01/2012 : 18:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Nova GR, sedamnaesta po redu.
Naslovnica rastura!

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/01/2012 : 22:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

SR NN 249 Vatra na nebu
Rat između Zemlje i Crvenog planeta nalazi se na kulminaciji, no iznenađenja tek počinju...

Jel ono Djole napisao da rat traje do broja 248? Je li ovo sad radnja nešto kao posljedica rata ili se saga nastavlja?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/01/2012 : 22:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
War of the worlds: Aftermath
pocinje Marvelizacija.... XD

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/01/2012 : 22:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Šta nam uradiše od Nathanova svijeta, ne bi ga ni rođena majka prepoznala. :D
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/01/2012 : 22:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
nema veze, samo da valja :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Serbia
207 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 09/01/2012 : 23:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote
kada sam se pre par dana vracao preko rima na aerodromu sam naleteo na ove italianske nove brojeve. najvise mi je slina krenula na rissostampu. samo 5.50 eura ca onakav strip. ali sta mi vredi kad italinaski ne znam ni bekniti. zato sam samo uzeo ovaj 247 regularac, poslednjeg dylana i dampyra raccolta - dvobroj.i da, uzeo sam i neku a4 knjigu, istorija italianskog stripa i bonellija. samo 10 eura! cistop da mogu da ih gledam, mirisem i sanjam da ce to jednog dana biti meni razumljivo.

devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/01/2012 : 13:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Šta nam uradiše od Nathanova svijeta, ne bi ga ni rođena majka prepoznala. :D

Rasturili su ga do kraja... Zaista izgleda kao neki od "postapokaliptičkih" manga serijala. Onakve epizode kakve smo čitali ispočetka, baš i ne dolaze u obzir.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/01/2012 : 14:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

War of the worlds: Aftermath pocinje Marvelizacija.... XD

Navodno odmah nakon Rata svjetova počinje nova saga, već s ovim brojem 249. U najavi je potpuno redefiniranje NAthanovog svijeta, i kao broj 250 bi mogao postato novi broj 1 serijala. Broj 250 i tri epizode koje slijede mogle bi biti kao odskočna daska za nove čitatelje koji se žele pridružiti Nathanovim pustolovinama.

Edited by - DeeCay on 10/01/2012 14:36:42
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/01/2012 : 14:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
NE znam jel bilo, odličan Giardova slikica za #250

Izrada vinjete u par faza:

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/01/2012 : 14:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Lord Vader89

War of the worlds: Aftermath pocinje Marvelizacija.... XD

Navodno odmah nakon Rata svjetova počinje nova saga, već s ovim brojem 249. U najavi je potpuno redefiniranje NAthanovog svijeta, i kao broj 250 bi mogao postato novi broj 1 serijala. Broj 250 i tri epizode koje slijede mogle bi biti kao odskočna daska za nove čitatelje koji se žele pridružiti Nathanovim pustolovinama.

Znaš li otprilike šta znači ovo redefiniranje? U kojem onda smijeru ide dalje serijal, prema još sumornijim tonovima ili...??
Go to Top of Page
Page: of 581 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000