Author |
Topic |
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 30/12/2011 : 20:17:37
|
Je li bilo išta od onog najavljenog brisanja nepotrebnih topica? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29357 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/01/2012 : 02:18:55
|
quote: Originally posted by sawitch
Dovoljno sto su obrisali moj topic o Partizanu od 1100 stranica...
šta se buniš uopče?? sad ne moraš ti brisat |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Member since 08/01/2009 |
Posted - 02/01/2012 : 15:28:40
|
Bolje procistite teme od spama......imate kao dobar primer KRAS-ovu temu UDATA JE ONA MAJKO gde su zadnje dve strane prepucavanja na neku levu temu, vredjanja, i umesto da se to obrise, stavljen je katanac...
Hajde, metlu u ruke.
|
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 02/01/2012 : 15:43:49
|
quote: Originally posted by Marenovic
Bolje procistite teme od spama......imate kao dobar primer KRAS-ovu temu UDATA JE ONA MAJKO gde su zadnje dve strane prepucavanja na neku levu temu, vredjanja, i umesto da se to obrise, stavljen je katanac...
Hajde, metlu u ruke.
komesari su to... |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 02/01/2012 : 16:52:52
|
dokle ce se tolerisati otvaranje RIP topika o politicarima? sta bi bilo da ja otvorim topik o milosevicu? |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 02/01/2012 : 17:06:04
|
quote: Originally posted by culfis
dokle ce se tolerisati otvaranje RIP topika o politicarima? sta bi bilo da ja otvorim topik o milosevicu?
Što mi je susjed Goran Milošević umro Treba se opaliti sticky RIP i riješena stvar. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 02/01/2012 : 17:12:21
|
quote: Originally posted by sawitch
Dovoljno sto su obrisali moj topic o Partizanu od 1100 stranica...
a gomila nepotrebnih topika se ostavlja na forumu.. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 02/01/2012 : 17:43:25
|
Evo, ja predlažem da pokrenemo svojevrsnu radnu akciju. Neka se javi onaj tko je spreman da malo pročešlja forum, sastavit ćemo listu nekih topica koji su apsolutno nepotrebni, možemo to preko PM-a poslati nekom od moderatora, pa oni koji budu na većini lista neka se obrišu. Tako nekako, detalje još možemo utvrditi, najvažnije je da vidimo tko je spreman pomoći. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/01/2012 : 17:51:25
|
quote: Originally posted by selanne
Evo, ja predlažem da pokrenemo svojevrsnu radnu akciju. Neka se javi onaj tko je spreman da malo pročešlja forum, sastavit ćemo listu nekih topica koji su apsolutno nepotrebni, možemo to preko PM-a poslati nekom od moderatora, pa oni koji budu na većini lista neka se obrišu. Tako nekako, detalje još možemo utvrditi, najvažnije je da vidimo tko je spreman pomoći.
pomoč u čemu?? u glupiranju? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/01/2012 : 17:52:44
|
quote: Originally posted by bjelolasica
dokle ce se tolerisati otvaranje RIP topika o politicarima? sta bi bilo da ja otvorim topik o milosevicu?
Što mi je susjed Goran Milošević umro Treba se opaliti sticky RIP i riješena stvar.
tek sticky rip ne bi ima smisla.uostalom ko bi to uređiva?? |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 02/01/2012 : 17:57:10
|
quote: Originally posted by lwood
Evo, ja predlažem da pokrenemo svojevrsnu radnu akciju. Neka se javi onaj tko je spreman da malo pročešlja forum, sastavit ćemo listu nekih topica koji su apsolutno nepotrebni, možemo to preko PM-a poslati nekom od moderatora, pa oni koji budu na većini lista neka se obrišu. Tako nekako, detalje još možemo utvrditi, najvažnije je da vidimo tko je spreman pomoći.
pomoč u čemu?? u glupiranju?
Zato bih zamolio tebe, očito da ti ide. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 02/01/2012 : 17:59:09
|
Što mi je susjed Goran Milošević umro Treba se opaliti sticky RIP i riješena stvar.
tek sticky rip ne bi ima smisla.uostalom ko bi to uređiva??
Reci kako i ja ću ga uređivati. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 02/01/2012 : 18:00:11
|
Jednostavno, kad netko umre, staviti njegovo ime u naslov topica. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 02/01/2012 : 18:09:51
|
Ne znam, možda griješim, ali mislim da je samo to. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17814 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/01/2012 : 19:05:53
|
pomoč u čemu?? u glupiranju?
Zato bih zamolio tebe, očito da ti ide.
slušaj, to šta si isfrustriran kojekakvim topicima je tvoj problem. mene ne zanima masu topica na forumu pa ne tražin da se zatvore. ako ti se nešto ne čita ne čitaj. jel tebe neko tira da čitaš stvari koje te ne zanimaju ili šta? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/01/2012 : 19:07:28
|
tek sticky rip ne bi ima smisla.uostalom ko bi to uređiva??
Reci kako i ja ću ga uređivati.
ma daj promisli malo šta tražiš |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 02/01/2012 : 19:17:20
|
Ma dajte ljudi, molim Vas, pa sticky RIP topic bi stvarno malo morbidno izgledao... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 02/01/2012 : 19:21:33
|
@lwood
Isfrustriran sam tim što mi ponekad zatreba neki koristan topic, a ne mogu ga naći u gomili gluposti koje svakodnevno postavljamo po ovom forumu. |
|
|
Topic |
|