Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 02/01/2012 : 19:44:02
|
A da se malo okanemo RIP za ljude koji nemaju veze sa stripovima? Razumem kad nekik strip autor premine, ali ovaj forum još malo pa liči na onaj deo u novinama sa umrlicama.
Sportista, političar, muzičar, glumac, odmah lock na taj topik.
|
Edited by - Imrahil on 02/01/2012 19:44:35 |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 02/01/2012 : 19:49:48
|
|
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 02/01/2012 : 19:54:02
|
quote: Originally posted by Imrahil
A da se malo okanemo RIP za ljude koji nemaju veze sa stripovima? Razumem kad nekik strip autor premine, ali ovaj forum još malo pa liči na onaj deo u novinama sa umrlicama.
Sportista, političar, muzičar, glumac, odmah lock na taj topik.
pa znaš da je CK i osmrtnice najčitiniji del novina.....i sad ljudi govore o morbidnosti
kaj se mene tiče oni koji su crkli su crkli i više ih nema, njihova djela nek govore za njih, a ne PUM-ovi koji su ustvari odjebi! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 02/01/2012 19:54:39 |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17815 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/01/2012 : 21:06:26
|
quote: Originally posted by mladjo
Ma dajte ljudi, molim Vas, pa sticky RIP topic bi stvarno malo morbidno izgledao...
pa svaki ozbiljniji forum to ima ne vidim problem ako se već RIPamo po topicima |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/01/2012 : 21:53:34
|
ne vidim zasto je problem kada neko poznat umre odati mu pocast u vlastitom topicu?! Pa ne umiru poznati svaki dan, mada ih je u posljednje vrijeme bilo dosta. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 02/01/2012 : 22:09:36
|
quote: Originally posted by King Warrior
ne vidim zasto je problem kada neko poznat umre odati mu pocast u vlastitom topicu?! Pa ne umiru poznati svaki dan, mada ih je u posljednje vrijeme bilo dosta.
Smrt ih tuče k'o maksim po diviziji. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 02/01/2012 : 22:17:50
|
ne vidim zasto je problem kada neko poznat umre odati mu pocast u vlastitom topicu?! Pa ne umiru poznati svaki dan, mada ih je u posljednje vrijeme bilo dosta.
ne, samo svaki treci! Pogledaj malo po forumu............u zadnjih 7 dana barem 4, samo političara!
i zbog toga, ako se uopce ide odavat neka pocast (neces ti pocasti) onda nek imaju zbirno mjesto/groblje za sebe.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 02/01/2012 : 22:44:54
|
Ali je samo Veliki Vodja zakljucan, dok ste pustili kiru, havela i tako te.
Boli me qrac za svu trojicu iskreno, ali doslednost bi mogla biti na nivou. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 02/01/2012 : 22:48:26
|
Sawitch se inace izbacuje za ono o Pantelaru, a imamo u svastari clanove koji svaki post bibere antisemitizmom i verskim ekstremizmima, to se tolerise. Taj ozloglaseni podforum Sport je mila majka za ono sto se u svastari moze procitati ovih dana. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/01/2012 : 23:02:23
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by mladjo
Ma dajte ljudi, molim Vas, pa sticky RIP topic bi stvarno malo morbidno izgledao...
Ako Markos odobri ja ću ga pokrenuti. Čekam Markosovu odluku.
Ja ću uložiti veto ako Markos slučajno tako nešto odobri. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 02/01/2012 : 23:12:00
|
imho, RIP topici su bezveze, pogotovu kada se radi o politicarima
politika je kao nedozvoljena tema na forumu, te bi se takvi topici svodili iskljucivo na "RIP/RIP/RIP/RIP/RIP/RIP/RIP/RIP/RIP....", sto je bezvezno tracenje prostora, nabijanje postova, itd....kao da vec nema previse krsa na forumu
neretko se desi da tako izgledaju i ostali "RIP" topici, te je onda bezveze i njih otvarati.... da se tu pokrene diskusija o zivotu i delu doticnog, zasto cemo ga/je pamtiti, zasto mu/joj odajemo pocast, sta vec....pa OK, to ima smisla
ovako samo gomilanje RIPRIPRIPRIPRIPRIPRIPRIPRIP, give me a break....
a otvaranje posebnog topica "RIP lista" je grozomorno kao neka checklista, katalog, ugh.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 02/01/2012 : 23:17:22
|
quote: Originally posted by Mairosu Ali je samo Veliki Vodja zakljucan, dok ste pustili Kiru, Havela i tako te.
....istina je da nema dosljednosti kad su političari u pitanju, ali... zanimljivo je vidjeti da je Kim Jong Il omražen u svim djelovima svijeta podjednako a ovi "tako ti" smetaju samo jednima, a svim ostalim narodima su pozitivne ličnosti!? Simpomatično, nema kaj...
|
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 02/01/2012 : 23:19:52
|
Sticky RIP.Ma dajte ljudi pa previse je morbidno.Bolje da se otvori pojedinacno ali kad stvarno ode neko poznat i neko cija vas smrt pogodi.Ne znam recimo tipa Majkl Dzekson.A ne da otvarate za Kira Gligorova i Ante Markovica i sta ti ja znam.Mislim ok,postujem,ali koliko ljudi ima na forumu koje je pogodila smrt Kira Gligorova u 95-oj godini. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 02/01/2012 : 23:19:54
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
imho, RIP topici su bezveze, pogotovu kada se radi o politicarima
politika je kao nedozvoljena tema na forumu, te bi se takvi topici svodili iskljucivo na "RIP/RIP/RIP/RIP/RIP/RIP/RIP/RIP/RIP....", sto je bezvezno tracenje prostora, nabijanje postova, itd....kao da vec nema previse krsa na forumu
neretko se desi da tako izgledaju i ostali "RIP" topici, te je onda bezveze i njih otvarati.... da se tu pokrene diskusija o zivotu i delu doticnog, zasto cemo ga/je pamtiti, zasto mu/joj odajemo pocast, sta vec....pa OK, to ima smisla
ovako samo gomilanje RIPRIPRIPRIPRIPRIPRIPRIPRIP, give me a break....
quote: Originally posted by Lord Vader89 a otvaranje posebnog topica "RIP lista" je grozomorno kao neka checklista, katalog, ugh....
zakaj, bez licmjerja i čisto kad se več ionak bu i dalje vodila evidencija |
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 02/01/2012 : 23:41:20
|
quote: Originally posted by okiboki
Sticky RIP.Ma dajte ljudi pa previse je morbidno.Bolje da se otvori pojedinacno ali kad stvarno ode neko poznat i neko cija vas smrt pogodi.Ne znam recimo tipa Majkl Dzekson.A ne da otvarate za Kira Gligorova i Ante Markovica i sta ti ja znam.Mislim ok,postujem,ali koliko ljudi ima na forumu koje je pogodila smrt Kira Gligorova u 95-oj godini.
Izbrojio sam 20 ljudi. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 02/01/2012 : 23:56:32
|
bjelolasice, nužno ne mora ljude pogoditi nečija smrt da bi izrazili sućut. Evo, ja san to čisto reda radi napravia jer to radin na skoro svim RIP-topicima i tako je u redu. Ako iz ničega, a ono bar iz pristojnosti... |
Trljam ruke. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 03/01/2012 : 00:07:17
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Mairosu Ali je samo Veliki Vodja zakljucan, dok ste pustili Kiru, Havela i tako te.
....istina je da nema dosljednosti kad su političari u pitanju, ali... zanimljivo je vidjeti da je Kim Jong Il omražen u svim djelovima svijeta podjednako a ovi "tako ti" smetaju samo jednima, a svim ostalim narodima su pozitivne ličnosti!? Simpomatično, nema kaj...
Jednom ces i napisati neki post u kojem ne ponizavas sve sto iole ima veze sa srbima. I tebe previse tolerisu ovde. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 03/01/2012 : 00:20:44
|
quote: Originally posted by okiboki Bolje da se otvori pojedinacno ali kad stvarno ode neko poznat i neko cija vas smrt pogodi.
e to je problem, tebe pogodi smrt jednog, mene drugog, žiku trećeg, lazu četvrtog i gomila rip topika na sve strane.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 03/01/2012 : 00:32:50
|
napisal sam činjenicu, nikaj drugo.....nije bitan havel (jel mogel on to zaustaviti!? zagovaral je jedan stav o kojem se bi trebalo razmislit (mozda bez emocija)!), puno je tu havela (:
upravo zato kaj se zalazemo protiv podijela, pa ajmo se onda vise slozit u tim kaj se jos ne slažemo....odjebimo više deklerativna objašnjenja!
p.s. meni je uvijek čovjek/pojedinac ispred bilo kakvog naroda/nacije! |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 03/01/2012 : 01:17:22
|
Nema smisla raspravljati, uvijek će biti budala koji će otvarati topic jer im se određeni pokojnik svidio iz razloga koji nemaju nikakve veze sa stripom, ali zato imaju veze s temama koje će vrlo vjerojatno izazvati neke neugodne i nepoželjne rasprave. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/01/2012 : 01:44:27
|
quote: Originally posted by selanne
Nema smisla raspravljati, uvijek će biti budala koji će otvarati topic jer im se određeni pokojnik svidio iz razloga koji nemaju nikakve veze sa stripom, ali zato imaju veze s temama koje će vrlo vjerojatno izazvati neke neugodne i nepoželjne rasprave.
a pogotovo takve budale koje druge nazivaju budalama triba banat. koju si ti kitu umislia odkad si suradnik? više ti nije mlohav ili šta? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|