sledecih 13 epizoda u Extra seriji nisu bile objavljene u SD ediciji (jesu u Abaton, SC, i Horus) Evo koje dolaze u sledece dvije godine (vecinu ja nikad nisam cit'o):
sledecih 13 epizoda u Extra seriji nisu bile objavljene u SD ediciji (jesu u Abaton, SC, i Horus) Evo koje dolaze u sledece dvije godine (vecinu ja nikad nisam cit'o):
Crna Magija je sasvim lepa epizoda, bas kao i Poslednji Covek na Zemlji. Od ostalih, izdvajam Krvave Praznike (old school splatter epizoda) i ono sa "sirotim djavolom". Zed ima kultnu reputaciju ali se meni ne svidja. Okreni-obrni, ima tu materijala.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Po meni, od navedenih valjaju brojevi 80, 81, 83 i 88 (pogotovo 88). Sto se ostalih tice, u rasponu od 'srednja zalost' do 'gluho bilo, nikom ne trebalo.'
76 odlican...77 solidan..78 odlican...79 los....80 nije nesto....81 fenomenalan....82 los....83 odlican....84 odlican....85 onako...86 los...87 solidan...88 fenomenalan....to su moji utisci o ovim epizodama..procitao sam ih sve
Od ovih 13 odozgo, jedino sam cit'o "Johnny Freak" (solidna epizoda, na UBC-u Top 10 Dylana zauzima prvo mjesto), "Zed" (uopste mi se ne svidja, pogledajte recenziju za detaljnije razloge) i "S druge Strane Smrti" (odlicna epizoda, sequel za "Uspomene Nevidljivog"). Za ostale pojma nemam, nadam se da ce biti prijatno iznenadjenje.
76 odlican...77 solidan..78 odlican...79 los....80 nije nesto....81 fenomenalan....82 los....83 odlican....84 odlican....85 onako...86 los...87 solidan...88 fenomenalan....to su moji utisci o ovim epizodama..procitao sam ih sve
KOLJAČ je i na kioscima još od jučer ujutro... odlično... slijedi u Extra čak 13 novih priča koje niti ja nisam nikada čitao... PLUS redovni koji koračaju ka "Čarobnom frulašu".. Do 2014.god. Extra-serija odlično će se upotpuniti, šteta jedino za ono malo preskočenih epizoda prije 50-tog broja no i ovako je niz odličan i uobiličen jedinstvenom numeracijom _____________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRRALJE već na kioscimaDRVOMORCI stižu u veljačiKATODIK već u SNK ME-56 na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Doktor teror je smeće kao i aktualni Koljač, a od ostalih preporučam Posljednji čovjek na Zemlji, Johnny Freak, Killexov mozak te u dobroj mjeri Zed i S druge strane smrti. Sve ostale epizode su više loše nego dobre, za jednokratno čitanje i brzi zaborav.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Polako, ali sigurno KI Dilan od Veselog će prestići Ludensovu Extra seriju jer i kao izdanje sa 3 priče ima isti tempo izlaženja, možda čak i brži ponekad.I za razliku od Extra serije KI Dilan ide redom i nije preskakao nijednu priču, niti ubacivao priče na preskok.
No, pošto gledam uvek da od većine glavnih Bonelijevih junaka imam bar dve koliko je to moguće kompletnije edicije, a da Dnevnik ovde nije daleko dogurao, uzimam i Extra seriju.Dobra je Extra serija, ali tempo izlaženja je katastrofa pogotovo ako znamo da je ovo kiosk izdanje. Ako neko samo ovo izdanje i uzima ne znam kako uopšte može da toliko čeka?
Inače Johny Freak je valjda jedna od omiljenih Sclavijevih epizoda, za nju je kako je sam rekao dosta vezan, nisam je čitao i baš me kopka šta sve ima u njoj.
Citao sve, ali konacno da ih dobijem u nekom kvalitetnijem izdanju. SC je i bio dobar, ali Abaton je tragikomedija a Horusovci su kuburili s lepkom. Tako da se bas radujem ovim epizodama.
Citao sve, ali konacno da ih dobijem u nekom kvalitetnijem izdanju. SC je i bio dobar, ali Abaton je tragikomedija a Horusovci su kuburili s lepkom. Tako da se bas radujem ovim epizodama.
sve stoji ali vrlo važna je i vezana numeracija na hrbtu - sve konačno ima smislenu cjelinu... samo da izdanje dugo zaživi, pa makar u konačnici i u knjižarama s manjim nakladama, bitno da ide... Prije sam mislio da je glupost ponavljati epizode SD-a, sada kada se sve spaja s novih 13 neobjavljenih, mijenjam mišljenje... _________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR RALJE već na kioscima DRVOMORCI u veljači KATODIK već u SNKME-56 na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •