Ovo je, ako se ne varam, nastavak prošlog albuma i mislim da nije u sklopu priče iz prvih 5 dijelova. Ne klasična mladost ali prošlost da. Čini mi se... Zgodno za Fibrine dvi knjige. Integral petaka i druga knjiga sa ovom pričom koja je poprilično bucmasta ( dva nastavka po 64 table ). Ajmo Markane skoro nas i groznica trese. Bolja je Fibra
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Pa dobro, iako svi ostali izdavači kriju planove kao zmija noge, pogotovo ako ugovori nisu potpisani, ja ne patim od "poslovnih tajni", pa tako nije neka tajna da se jako trudim doći do prava za Passagers du vent. Prosli mjesec je učinjen bitan korak naprijed (našao sam dobru vezu:) ), pa možda od toga nešto i bude. Čim bude novosti, svakako ću javiti.
Pa dobro, iako svi ostali izdavači kriju planove kao zmija noge, pogotovo ako ugovori nisu potpisani, ja ne patim od "poslovnih tajni", pa tako nije neka tajna da se jako trudim doći do prava za Passagers du vent. Prosli mjesec je učinjen bitan korak naprijed (našao sam dobru vezu:) ), pa možda od toga nešto i bude. Čim bude novosti, svakako ću javiti.
Znamo da ne kriješ! Znamo da planiraš!
Samo te požurujemo!
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ovo je, ako se ne varam, nastavak prošlog albuma i mislim da nije u sklopu priče iz prvih 5 dijelova. Ne klasična mladost ali prošlost da. Čini mi se...
Jučer sam na tavanu pronašao i pročitao ''Djevojka pod krmom'' i strašno mi se svidjelo. E sad, u pretraživanju nema rezultata pa me zanima je li to sve što je izašlo kod nas ili ima još nešto.
Markose znam da ti već svi dosađuju s pitanjima ali kakvo je stanje sa izdavanjem ovih albuma?
Pokušao sam na sve načine, uz pomoć jakih veza, ali kad je Burgeon u pitanju, malo toga pomaze. On se valjda sudio sa svakom izdavačkom kućom za koju je radio... Uvjeti su nemogući, traži da se tiska minimalno 1500 primjeraka i hoće da budu siguran u kvalitet tiska, pa traži da se sve tiska u tiskari koju on odabere. Nazalost, neizvedivo.
>Uvjeti su nemogući, traži da se tiska minimalno 1500 primjeraka i hoće da budu siguran u kvalitet tiska, pa traži da se sve tiska u tiskari koju on odabere. Nazalost, neizvedivo.
To jest, ako che od domachih tiskara birati po uzorcima dosadašnjeg rada, onda se lako napiše da je tiskano 1500 komada, ne? :P