Author |
Topic |
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 16:53:39
|
esse-geese fantazija, a Ludens na iznutra korica 2X reklamira PLES DUHOVA...na početku i kraju, ko da Zagoru to treba! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/01/2012 : 17:41:10
|
Zašto jetoliko teško napraviti neku dobru naslovnicu?? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/01/2012 : 18:00:28
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by tinton
Zašto jetoliko teško napraviti neku dobru naslovnicu??
pitaj talijane...
Ne znam talijanski. |
|
|
|
Swiper
Starting Member
33 Posts
Member since 03/10/2010 |
Posted - 07/01/2012 : 18:32:30
|
Ova naslovnica je katastrofa. Da li je ovo uopće kapetan miki na slici? Pa bolje su one iz zlatne serije 100 puta. Ne da mi se ovo kupiti samo zbog ovakve naslovnice. I ovaj naslov MIKI su trebali još malo veći napraviti, ne vidi se dobro. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 07/01/2012 : 18:34:39
|
pitaj talijane...
Ne znam talijanski.
a možda Mastertuono zna razlog i hrvatski? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 19:31:44
|
quote: Originally posted by cronos six
u koju epizodu smuk i salaso prejebase mikija da cugne rum umesto kravlje mleko?
ako se dobro sjećam,miki je to obećao smuku i salasu ako se smuk izlječi od otrova plemena ampaščak...mislim da je zs 702-crni orao...ili zs 777-veliki orao...neka ptica je u pitanju
auu.nema ti premca sto se tice k.mikija. kakav teller. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/01/2012 : 19:59:44
|
pitaj talijane...
Ne znam talijanski.
pokušaj na engleski...
Koliko sam čuo talijani baš i nisu eksperti za jezike. |
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 07/01/2012 : 20:28:19
|
Que senhor Fawlty? |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/01/2012 : 20:45:29
|
pitaj talijane...
Ne znam talijanski.
pokušaj na engleski...
Koliko sam čuo talijani baš i nisu eksperti za jezike.
da,to znam pouzdano,jer ih trpim već deset godina,ali vrijedi pokušati,možda su u medjuvremenu i naučili...ali,evo,da ti ja odgovorim...kakve materijale talijani pošalju,iste takve ih i bernard objavi... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/01/2012 : 20:46:03
|
u koju epizodu smuk i salaso prejebase mikija da cugne rum umesto kravlje mleko?
ako se dobro sjećam,miki je to obećao smuku i salasu ako se smuk izlječi od otrova plemena ampaščak...mislim da je zs 702-crni orao...ili zs 777-veliki orao...neka ptica je u pitanju
auu.nema ti premca sto se tice k.mikija. kakav teller.
prva ljubav zaborava nema,jebeš zagora |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/01/2012 : 21:42:17
|
pitaj talijane...
Ne znam talijanski.
pokušaj na engleski...
Koliko sam čuo talijani baš i nisu eksperti za jezike.
da,to znam pouzdano,jer ih trpim već deset godina,ali vrijedi pokušati,možda su u medjuvremenu i naučili...ali,evo,da ti ja odgovorim...kakve materijale talijani pošalju,iste takve ih i bernard objavi...
Pa ja se i žalim na Talijane. |
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/01/2012 : 22:21:30
|
Uhhh, strip moje mladosti - kapetan Miki VS Magično Lice. Imam ove epizode od Zlatne Serije, ali ću sigurno uzeti i ovaj (a možda i prethodna tri). Hebi ga, ovo mi je prva (strip) ljubav - a pročitaću ga i klincima, da vidim kako će njima leći ovo!! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4808 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 07/01/2012 : 22:39:06
|
kapetan miki... kupim sva tri... i krenem da citam... drzi me 50 stranica dnevno... svaki peti dan ga uzmem u ruke... dva meseca sam gulio... prica naivna do bola... crtez fenomenalan... da mi je neko pre mnogo godina rekao da ce da me captain smori... ali ne odustajem ... krece skriveno lice... nikad nisi znao iza kog zbuna ce da iskoci neka nova faca... a miki legenda... zeznuo je texa u fantasticnim spasavanjima zivota i cupanjima iz nemogucih situacija... |
sangue navajo |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 07/01/2012 : 22:53:36
|
Kapetan Miki, prvi strip koji sam skupljao od prvog broja i uživao u epizodama s Čudesnim licem. Danas sve nevjerojatno naivno i djetinjasto, ali možda baš to i jest ono najbolje. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
Posted - 07/01/2012 : 23:36:56
|
Jest, jest, 'Crni orao' je u pitanju (veliki orao - to vise nisu bili esseGesse). Smuk je bio otrovan od strane nekog indijanca, na vrhu njegovog tomahavka (koji je bio u obliku crnog orla) bio otrov, a od tog otrova se mogao napraviti protuotrov. Uglavnom, bila frka/trka s vremenom, pa Miki se obecao napit' ako spasi Smuka.
Ali, u jos jednoj epizodi Miki se napio (ne sjecam se tacno koja, ali je prije ove 'crni orao'). Evo kako je to bilo. Bio Miki nesto prehlađen lezao u sobi, njegovao ga Salaso. Potom u sobu ulazi Suzi, nesto zapjeni Salasu, a Mikiju zaprijeti da mora popit' lijek. Dok je Salasa tjerala iz sobe, ovaj u zurbi greskom uzme Mikijevu casu s lijekom, a Suzi natjera Mikija da popije Salasov rum (koji je doktor vec ranije donio u sobu). Kada je Salaso, prethodno popivsi lijek, dotrcao do sobe da objavi nesporazum, vec je bilo kasno! Naime, dok se Suzi drzala za glavi, Miki je vec rumen u licu konstatirao da je snazan i jak! |
Edited by - Brdar on 07/01/2012 23:38:52 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 08/01/2012 : 08:10:51
|
to bi sa malo lijepšim naslovnicama bilo prekrasno izdanje, i bez onih dodatnih priča žvrljotina Bignottija i društva naravno.... ovako ima da otrpimo tog Mastertuona do 30 i nekog broja, ove dodatne priče sad valjda neko vrijeme ne idu...čist ko suza esse-geese crtež i priče za zabavu i odmaranje mozga...MENI JE MIKI KIOSK IZDANJE 2011-te DEFINITIVNO! Volim i PSDZ ali Miki je samo jedan...naivno,opuštajuće,čarobno...još kad voli i Globinja,razlog više za ljubav tog mlekopije...General Ruiz,Čudesno lice,Brodolom Aretuze,Tavegino srce,Vrač Dijablo,Otmica Dijane,Abdulahova sablja,Kalavera, Zloduh Kundra,Diablo Negro....su samo jedne od zanimljivih epizoda sa prekrasnim crtežom... možda su malo naivne priče, ali za klince navući na strip uz Bleka,Mikija,Rat-mana jedan od zanimljivih junaka.... Važno da je na kioscima pa ko voli nek izvoli...uz nedostatak Dizniya i Marvela na kioscima jedan od klincima možda zanimljivih junaka.Dao Bog. |
|
|
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 08/01/2012 : 11:02:34
|
Naslovnica je i meni loša, zapravo sve naslovnice ovog crtača. Ne volim njegov stil, ljudi mali, svi neki pretili, glave ne srazmjerne s udovima ...
Loše su mi i Blekove, a ni ova od PSDZ 4 nije ništa bolja. Prva 3 broja PSDZ imaju dobre naslovnice i likove proporcionalnih udova. |
Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766 |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5080 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 08/01/2012 : 12:05:37
|
Rang-lista mog sina (11 god): 1. Tom & Jerry 2. MIKI 3. Zagor 4. Alan Ford
Mali je fasciniran tim Mikijem, ne zna mi reći zašto, kaže samo da mu je "sve super u tom stripu..."
Već pita za br. 5.
_________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
|
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 08/01/2012 : 13:01:42
|
quote: Originally posted by DOMI
Rang-lista mog sina (11 god): 1. Tom & Jerry 2. MIKI 3. Zagor 4. Alan Ford
Mali je fasciniran tim Mikijem, ne zna mi reći zašto, kaže samo da mu je "sve super u tom stripu..."
Već pita za br. 5.
_________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
bravo za sina moj isto godište ima sličnan ukus:
1.ZAGOR 2.RAT-MAN 3.KAPETAN MIKI 4.MIKI MIŠKA 5.LUCKY LUKE(dok je izlazio i Spajdi)
blago se nama sa takvim sinovima. |
|
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 09/01/2012 : 08:07:52
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Kapetan Miki, prvi strip koji sam skupljao od prvog broja i uživao u epizodama s Čudesnim licem. Danas sve nevjerojatno naivno i djetinjasto, ali možda baš to i jest ono najbolje.
Da, sjećam se tog 'Gumiflexa'. Ne kupujem Mikija, ali nadam se da će mi u dogledno vrijeme doći i ova epizoda pod ruke, pa da je konačno pročitam kako spada... |
|
|
Topic |
|