Ja stvarno ne mogu vjerovati kakve se sve stvari mogu naći na našim kioscima. U stripu koji je naizgled za djecu vi se već na naslovnici sprdate s jednim dragim i svetim čovjekom koji vam ništa na žao nije učinio. Čemu vam treba da tako blatite našega Papu, crtajući ga kao nekakvu životinjicu i priprosto se poigravajući njegovim prezimenom? Sramota!
Nadam se da vaše izdanje niti jedan katolik neće podržati svojim novcem te da ćete brzo propasti.
Potpis (podatci poznati redakciji)
Što reći? Postoji li dovoljno brojan facepalm za ovo?:)
Ajme, ovo je previše Joj, što smo blesav narod ...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Ajmo tog Rat-Mana 4 jednu pošiljku za Srbiju , manite se ovih što im smeta svašta. Mada sam skoro siguran da ovo nije nikakav čovek koji je zabrinut, već neko odavde što glumi budalu.
Pročitao ovaj topic od početka... Žalosno je sve to,ali ovo je realnost i hrvatska svakodnevnica. Došao neki neškolovani idiot iz neke vukojebine živjeti u grad Rijeku, vjerovatno ima 4 razreda osnovne škole (tek toliko da zna čitati i potpisati se),pa ga rođo odmah zaposlio kao direktora distribucije za tisak ...i eto dospio u rubriku "vjerovali ili ne"!!!
Inače,što se tiče Rat-mana...moram priznati da sam namjeravao prestati kupovati ovo izdanje jer me strip baš i nije oduševio,ali sada nakon ove priče iz Rijeke, kada vidiš kako određeni strip izdavač mora pretrpjeti štetu zbog jednog idijota...e sada nastavljam kupovati Rat-mana iz inata ugroženom papoljubcu!
Ovaj,imam osjećaj da si malo potrčao pred rudo, nije Markos nigdje rekao da nedolazak Rat-Mana na kioske u Rijeci ima ikakve veze s tim pismom.
Sad to i sam vidim...ali sinoć kad je društvo otišlo od mene, e sinoć sam ovo pismo shvatio kao odbijanje nekog odgovornog za distribuciju Rat-mana na riječkom području.. Sva sreća što se nakon posjeta svojih prijatelja ne hvatam stripova...sve bih krivo shvatio...