Stvarno jako lijepi crtezi! Kao sto je Poli rekao, slikaj i s kamerom dobro se vidi. A tvoj nick me zbunjuje svaki put kad ga vidim, tjera me da pritisnem "reload"!
Hvala na lijepim komentarima! Jos uvijek kopiram druge, i mislim da je tako najbolje. Da fotkam ostale radove sad i bas nemam vremena pripremam izlozbu u skoli, moram da dam maksimum od sebe.
Ovo odlichno izgleda......jeste ochigledno ko ti ej bio uzor...aj okachi kad stignesh jos nesto. Ne bi bilo loshe da nadjesh neki svoj stil i da se njega drzhish i usavrshish ga. Ne troshi energiju na kopiranje drugih.
Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Ono sto bih ti ja preporucio je da bas treba da se ugledas na nekog ko je vrstan u svom poslu,tako ces lakse izgraditi svoj stil ..Pusti te price sto ti pricaju da kopiras ili licis na nekog...Moras imati pozitivan uzor da bih napravio svoj kvalitetan...Inace odlicno izgleda ,samo napred !!!!!
Doci ce, samo opusteno. Inace, moj komentar o anatomiji se odnosio iskljucivo na tablu stripa o Zagoru koju si postavio. Ovaj crtez dole nisam bio video, a prilicno je dobar i poprilicno uredniji sto se "cupki" tice, valjda zato sto je crtez veceg formata, pa ruka moze malo slobodnije da se razmase. Vezbaj, dakle, na tablama stripa posto su teze za kontrolu cetkice. A anatomija ne treba da te brine koliko i mene (pogledaj samo moj topic dole, pa ces znati sta pricam).
Zanimljivi su kadrovi, no dosta rada je pred tobom. Ko ti kaže da su ti odlični crteži- laže te. Ovo se posebno odnosi na Zagora. Imaš težak put pred sobom i zato marljivo vježbaj. Ovo su ipak slabašni radovi, budimo realni. No, ako budeš posvetio puno pažnje i vremena crtanju - rezultati neće izostati. Posebno posveti pažnju anatomiji.
Nisam vidio da dečko ima 15 godina, za te godine prvi rad je odličan i tuš je odličan, a ono navedeno stoji po pitanju anatomije. Vježba i samo vježba.
Nemam ni jedan svoj rad kada sam imao 15 da uporedim, ali po sjecanju mogu reci da ti ova prva tabla izgleda za klasu ozbiljnije od icega sto sam imao nacrtano sa 15, a isto tako djeluje i spram Zagora. Jeste da se vidi utjecaj ali...bar je kvalitetan :)
Nisam vidio da dečko ima 15 godina, za te godine prvi rad je odličan i tuš je odličan, a ono navedeno stoji po pitanju anatomije. Vježba i samo vježba.
Nisam ni ja video da ima 15 godina. Onda mi nema druge nego
Hvala, hvala! Znam da je dug put ispred mene, ne moze se nista postici preko noci. Svoj stil ne mogu izgraditi tek tako! Evo jedan rad od prije godinu dana , jedan od prvih radova(strip).