Zaista su lijepo nacrtane... Kao da izgube malo na draži i autorovom umijeću kad se doda boja ili smanji format. Alessandrini je pravi majstor olovke/tuša.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ove c/b varijante su izvrsne. E sad da li su bolje i od obojane verzije... Treba vidjeti verziju u boji koja je iste veličine kao i ove c/b pa da vidimo...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Martin Mystere 53 (Alfredo Castelli / Enrico Bagnoli - Henry) Tvrdi uvez, Bonelli format, 122 stranice, nema kolornih naslovnica. Cijena 90,00 kn. Posebna cijena 80,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 24.3.2012.
Martin Mystere 54 (Alfredo Castelli & Sauro Pennacchioli / Leone Cimpellin) Tvrdi uvez, Bonelli format, 192 stranice, 2 kolorne naslovnice. Cijena 120,00 kn. Posebna cijena 105,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 24.3.2012.
Crtači su Henry i Cimpellin, definitivno najgori antitalenti u staffu koji su sposobni upropastiti i dobre priče, ili im barem znatno sniziti kvalitetu. Tako da su ovo izdanja praktički isključivo za policu, jer ako ih počnem čitati mogla bi završiti u smeću.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Martin Mystere 53 (Alfredo Castelli / Enrico Bagnoli - Henry) Tvrdi uvez, Bonelli format, 122 stranice, nema kolornih naslovnica. Cijena 90,00 kn. Posebna cijena 80,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 24.3.2012.
Martin Mystere 54 (Alfredo Castelli & Sauro Pennacchioli / Leone Cimpellin) Tvrdi uvez, Bonelli format, 192 stranice, 2 kolorne naslovnice. Cijena 120,00 kn. Posebna cijena 105,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 24.3.2012.
extra, extra, extra najbolji strip-početak 2012. _________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR RALJE već na kioscima KATODIK već u SNK DRVOMORCI u veljači ME-56 na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Crta Bagnoli, što je odmah minus za crtež, a tema je "iz zone sumraka", nešto slično kao iz Zone X spin-offa koje izdaje Libellus. Mislim da je čak na temelju ove epizode Castelliju sinulo da bi moglo napraviti novi spin-off koji bi obrađivao samo nemoguće priče. U ovoj epizodi se prvi put pojavljuje Magic Patrol. I nisam siguran, no mislim da to omnibus od 2 ili 3 odvojene priče koje ne spadaju u regularni MM univerzum. Davno sam to čitao pa se ne sjećam točno. Priče nisu loše.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Da, u pitanju su dvije kratke priče iz "Zone X", gdje se ruše zakoni prostora i svemira. U prvoj nalazimo da je Aristotel bio u pravu: Zemlja je ravna, atom nedjeljiv i Sunce se kreće oko Zemlje, ali najnevjerojatnija stvar je ta da su svi naše najveći znanstvenici oduvijek to znali.Druga priča, otkriva pravi datum stvaranja svijeta: 31. prosinca 1899! Eto.
Da, u pitanju su dvije kratke priče iz "Zone X", gdje se ruše zakoni prostora i svemira. U prvoj nalazimo da je Aristotel bio u pravu: Zemlja je ravna, atom nedjeljiv i Sunce se kreće oko Zemlje, ali najnevjerojatnija stvar je ta da su svi naše najveći znanstvenici oduvijek to znali.Druga priča, otkriva pravi datum stvaranja svijeta: 31. prosinca 1899! Eto.
čini mi se da MM Giganti više ne izlaze ni u ITA netko zna nešto pobliže ____________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
čini mi se da MM Giganti više ne izlaze ni u ITA netko zna nešto pobliže
Nije se ništa ukinulo, priča se o novom gigantu već neko vrijeme (godinu dvije), a nikako da ga se izda. Zadnji je izašao u Italiji 2009., već bi im stvarno bio red da izdaju novi.
A, pazi ovo! hehe, osvanulo je na nečijoj facebook stranici, castellijev ured (tko zna odakle ima sličice)... I figli del tuono (Sinovi groma) - možda nešto o skandinavskoj mitologiji, heksagon, mačevi?!