forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 LMS broj 4-Blago Crvene planine
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/01/2012 : 18:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
a ono, ko ima Nasilje u Darkvudu, on je jos veca faca, jer se radi o jos kultnijem stripu od ovoga.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 18:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Ovaj strip može da ima kogod hoce ... biti mangup ili faca je nesto mnogo komplikovanije od toga ...

Da se ovaj topik ne bi pretvorio u čisto hvalisanje mozda bi bilo interesantno da se okrenemo svim onim zanimljivostima i legendama koje obavijaju taj kult LMS4 ... recimo

Da li je neko obratio pažnju koliko je scena izbaceno u LMS4 u odnosu na italijanski orginal ?

Koliki je bio tiraž tih prvih brojeva LMS edicije ?

... i da li neko ima taj izlepljen širokim selotejpom i prilično pohaban LMS4, koji bi mogao biti onaj koji sam ja posedovao u detinjstvu ?
(ako ima neka postavi sliku, ubedjen sam da bih ga prepoznao, a ako ne prepoznam ja možda neko drugi prepozna svoj)

Edited by - andjelt on 08/01/2012 18:55:05
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/01/2012 : 18:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Evo mog primerka, sasvim lepo očuvan, šteta za ove potpise na koricama, unutrašnjost stripa očuvana odlično. Sve u svemu, zadovoljan sam!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 08/01/2012 18:58:25
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 19:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote

sangue navajo
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 19:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/aukcije/zagor-lms-br-4-blago-crvene-planine/1280281/

Moj primjerak koji sam uspio osvojiti na ovim aukcijama.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 20:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

quote:
Originally posted by wele

A da ja krenem otvarat topik za svaki pojedinacni strip koji je ikad izasao u ZS/LMS?
Imas topik namijenjen tim edicijama,i tamo se mozes diviti i hvaliti.

Zaobici decko,zaobici u naj,naj vecem lukui bices mirniji.
Zasto razbijas glavu o necem sto uopste nije bitno??
Sta mene kita boli sto ti trazis najomrazenijeg??Pa stvarno si cudan!
Savjet:zaobidji i ne razbijaj glavu o topicima koji ti se ne svidjaju.

Za kitobolju postoji odgovarajuci ljekar,ne traze se savjeti po forumima.
Otvorio si topik samo da bi se hvalio koliko skupih primjeraka imas,ne interesuje te kad je taj strip izasao u Italiji,ko su crtaci,koje su razlike izmedju naseg i originalnog izadnja.
Da mi neces ti zabraniti da trazim najomrazenije forumase?Ti,cije se piskaranje na forumu svodi na to koliko si novca potrosio,koje si glancere kupio i bahacenje kako ti nema ravnog odavde do Njemacke.
-"Danas sam ustao,popio kafu i onako na brzinu kupio 50tak LMS glancera,cijena sitnica,oko 1000 eura,cisto da razbijem monotoniju.
Nemoj ko da mi se javi a da nije potrosio slicnu sumu ove nedelje!"
O stripovima nemas blage veze,nisi u stanju da nabrojis pet autora koji ne potpadaju u kucu Boneli kad je njome gazdovao Djanluidji.
Stoga,nemoj me ti uciti pameti,molim te.I nemoj mi prijetiti.
ontopik:nemam ovaj strip i za njega ne bih dao ni 100 dinara.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 20:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A da ja krenem otvarat topik za svaki pojedinacni strip koji je ikad izasao u ZS/LMS?
Imas topik namijenjen tim edicijama,i tamo se mozes diviti i hvaliti.

Zaobici decko,zaobici u naj,naj vecem lukui bices mirniji.
Zasto razbijas glavu o necem sto uopste nije bitno??
Sta mene kita boli sto ti trazis najomrazenijeg??Pa stvarno si cudan!
Savjet:zaobidji i ne razbijaj glavu o topicima koji ti se ne svidjaju.

Za kitobolju postoji odgovarajuci ljekar,ne traze se savjeti po forumima.
Otvorio si topik samo da bi se hvalio koliko skupih primjeraka imas,ne interesuje te kad je taj strip izasao u Italiji,ko su crtaci,koje su razlike izmedju naseg i originalnog izadnja.
Da mi neces ti zabraniti da trazim najomrazenije forumase?Ti,cije se piskaranje na forumu svodi na to koliko si novca potrosio,koje si glancere kupio i bahacenje kako ti nema ravnog odavde do Njemacke.
-"Danas sam ustao,popio kafu i onako na brzinu kupio 50tak LMS glancera,cijena sitnica,oko 1000 eura,cisto da razbijem monotoniju.
Nemoj ko da mi se javi a da nije potrosio slicnu sumu ove nedelje!"
O stripovima nemas blage veze,nisi u stanju da nabrojis pet autora koji ne potpadaju u kucu Boneli kad je njome gazdovao Djanluidji.
Stoga,nemoj me ti uciti pameti,molim te.I nemoj mi prijetiti.
ontopik:nemam ovaj strip i za njega ne bih dao ni 100 dinara.

Zar stvarno mislis da cu vrijeme na tebe i slicne tebi trositi,,pa se ovdje natezati s tobom?
Pa ja kad sam stripove citao,ti nisi ni u tati bio
Caos
Aha.......pa ne prijetim ti ja djecak,samo ti kazem da ces biti mirniji ako ne razbijas glavu onim sto te nervira,osim ako nisi uvijek u zivotu nanerviran(tako zvucis),,tad ti nema pomoci,nazalost.
Ode mlad,jebote......,znas tu pjesmu
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 20:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zar stvarno mislis da cu vrijeme na tebe i slicne tebi trositi,,pa se ovdje natezati s tobom?
Pa ja kad sam stripove citao,ti nisi ni u tati bio
Caos
Aha.......pa ne prijetim ti ja djecak,samo ti kazem da ces biti mirniji ako ne razbijas glavu onim sto te nervira,osim ako nisi uvijek u zivotu nanerviran(tako zvucis),,tad ti nema pomoci,nazalost.
Ode mlad,jebote......,znas tu pjesmu

Da,da,to sto citas Bleka od njegovih pocetaka te automatski svrstava u najkompetetnijeg strip-sagovornika.
Nerviraju me osobe koje ne vide dalje od svog nosa i cijene ljude po debljini novcanika.
Meni hvala Bogu pomoc jos nije potrebna dok bi tebi ona strucna izgleda valjala.

quote:
ti nisi ni u tati bio

Zamolio bih te da mi porodicu ne pominjes ni u kom kontekstu.

Edited by - wele on 08/01/2012 20:18:55
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 08/01/2012 : 20:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/01/2012 : 20:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Mozda ce ovo glupo zvucit, ali moze li neko ko ima ovaj strip da skenira hrbat i zadnju koricu, a mozda i ostale price unutar sveske, pa da se obradi jedna verzija kao ona Attilina "Nasilje u Darkvudu?". Ne znam koliko bi to ostetilo strip i unutrasnje stranice, ali reko da pitam, pa da onda vidim sta ljudi kazu.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 20:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Da mi neces ti zabraniti da trazim najomrazenije forumase

Uhhh,ne imadoh vremena da ti na ovo odgovorim:nema potrebe da ti ja zabranjujem ove psiho/bolesne topice koje otvaras.
Postoje ljudi na sajtu koji su odgovorni za takve stvari
Ne mislis tako????

A sad nastavi protiv samog sebe,necu vise imati vremena za tebe djecak
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 20:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da mi neces ti zabraniti da trazim najomrazenije forumase

Uhhh,ne imadoh vremena da ti na ovo odgovorim:nema potrebe da ti ja zabranjujem ove psiho/bolesne topice koje otvaras.
Postoje ljudi na sajtu koji su odgovorni za takve stvari
Ne mislis tako????

A sad nastavi protiv samog sebe,necu vise imati vremena za tebe djecak

A kako da nazovem ove tvoje
Idi spavaj,kasno je vec za ljude u tvojim godinama.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/01/2012 : 21:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ostavimo li (ne)ukuse po strani, LMS4 je najtrazeniji i najcenjeniji strip u istoriji strip izdavastva na Balkanu. Nema razloga da se ne raspravlja o njemu jer je ocigledna njegova vrednost na kolekcionarskom trzistu. Koliko je samo tupavih pollova otvorio bjelolasica pa niko nije ni zin'o.

+1

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 08/01/2012 21:04:33
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/01/2012 : 21:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
Koliko je samo tupavih pollova otvorio bjelolasica pa niko nije ni zin'o.

Khm khm, ja sam zin`o...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/01/2012 : 21:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Inače, ja da ovo nađen postupia bi isto ka i anto - proda za što više šuške i rješia onaj svoj topic potražnje

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 21:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Inače, ja da ovo nađen postupia bi isto ka i anto - proda za što više šuške i rješia onaj svoj topic potražnje

Jedino pametno resenje
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/01/2012 : 21:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ciko Strašni

Ko ovaj strip ima taj je faca,ko nema još uvek je sitna boranija...

REALNO ....... Topik uopste nije los ,ipak je ovo najskuplji strip ,sto ne znaci da je i najbolji ..Ali vredi bar nekako da se prica o njemu...Nisu mi jasni klinci koji se mesaju u rasprave o kultnim stripovima l.m.s i z.s. ,,Jebote taj strip je imao veliku vrednost pre 25 godina ,jos dok se nisu ni rodili...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 08/01/2012 21:22:33
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/01/2012 : 21:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Glupost desetljeća, a možda i stoljeća...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 21:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Glupost desetljeća, a možda i stoljeća...

Slusajte ga

Edited by - wele on 08/01/2012 21:27:58
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/01/2012 : 21:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ajde deco, kome smeta ovaj topic neka ne spamuje temu!

Nije čovek otvorio temu da bi se hvalio koliko ima stripova. Ne hvale se ni oni koji imaju ovaj strip. Čovek je hteo da se malo bolje upozna oko toga ko ga je gde i kako nabavio, kupio, dobio, našao i slično.

Zato oni koje ne zanima ovaj strip, neka puste da se normalno diskutuje o njemu. Mislim, mene ako neka tema ne zanima, nikad ne komentarišem, niti se prepirem sa forumašima(osim u pdf sport), koji ne smatram ozbiljnim.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/01/2012 : 21:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
A i Elderan je 100% u pravu - većina ljudi, i to velika većina, bi rekla da samo kreten može dati 28000 dinara za gomilu starog papira(komplet Stripoteke) - tako da ...

baš i nije u pravu 28000 deluje mnogo, ali to je za 937 stripova, što ipak menja činjenicu. Ludački je (po meni) dati te pare za 1 strip.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/01/2012 : 21:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Prošle godine mi je prijatelj nabavio komplet stripoteke u oceni 5 za 30 dinara/komadu.
937 brojeva za 28000 dinara - kompletan Princ Valiant,Torpedo,Poručnik Bluberi,Flaš Gordon,Tarzan,Konan,Crnobradi gusar,.... naspram jedne prosečne epizode Zagora

Odlično si prošao. Ni ja nikad ne bih dao svoj komplet stripoteke za ovaj LMS 4. Komplet stripoteke, kad sam hteo da kupim, pre jedno desetak godina, od jednog beograđanina, cenio je tada taj komplet(1-936) preko 1000 evra! Zato nije realno ovo poređenje.

Evo ja ti dam da biraš albume od Fibre, Libelusa, Belog puta, koje god hoćeš(sve glanc) u protivvrednosti 30000 dinara za taj komplet stripoteke, ako misliš da je to realno poređenje!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/01/2012 : 21:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja kad vidim koliko me stripova interesuje, trebalo bi mi jedno 20 lms 4 ili možda bolje da stavim ovaj smajli
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/01/2012 : 21:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Momci, molim Vas, nemojte više koristiti teške riječi...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/01/2012 : 21:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

ja kad vidim koliko me stripova interesuje, trebalo bi mi jedno 20 lms 4 ili možda bolje da stavim ovaj smajli

A što da ti rečen... Ja da nema knjižnica ne bi masu stvari pročita, a opet što ti kažeš ne bi bilo loše da mi je naći koji antikvitet više (eto ne mora nužno biti LMS 4)

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000