aha, hvala ti care, ja pretražio cijeli Tex Willer blog da nađem odkut ta naslovka, da sam znao nebi se mučio..i još je nisam našao...dobar izbor iako su i ostale za te epizode odlične, kod Ville se ionako teško zajeb...at.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
A za sve ljubitelje Texa Willera stiže poslastica u obliku jubilarne epizode u boji pod naslovom "Staza uspomena". Eh, kao da je bilo jučer kad je Fabio Civitelli u Makarskoj na 3. MaFestu pokazivao originalne crteže iz ove priče, a što se same radnje tiče već iz same naslovnice lako možete pretpostaviti o čemu će tu biti riječi... Scenarij je potpisao Claudio Nizzi.
Tehnički detalji:
Tex 47 Tvrdi uvez, Bonelli format, 112 stranica, kompletno u boji. Cijena 135,00 kn. Posebna cijena 120,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 24.3.2012. Naravno, i Tex 47 izaći će baš onda kad se tiskara smiluje! Eh, što sam sretan što mogu ovako precizno i točno najaviti datum...
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Upravo tako. Koliko je vec bio Tex regularac 200 u boji (knjiga 31), mislim da ista cjena? Evo, nasao podatak na LL sajtu - 125 kuna. Ipak mala promjena u skoro 2 godine (strip je izasao 9. 2. 2010).
Ovoga sa Lilyth cekam u LL ruhu, skenirani scanlation sam samo preletio. Ali da 135 nije mala cjena, pa nije. :(
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ovaj kolorac taman mi dodje taman za napete januarske zivce. A posle njega idu sve same Tex lepote, biseri koji ce obeleziti ovu godinu: Alhemicar, Kruzado, Povratak Montalesa . Jos ako ove godine dodamo SA Gigante (verovatno sada izlaze), pa niz prelepih Ludensa, eh . I sve to dok cekamo KI Tex 4
ma nije najjeftinije,slažem se...cijena odgovara kvaliteti izdanja, problem je što je novca malo...tako kod nas, tako kod vas...ja za sada malo posustajem kad je Fibra u pitanju pa kako sam bonellijevc po duši uzimam sve od Libelllusa...a tempo Libellusovca je ubijalski, to izpratit nije baš lako i onima malo imučnijima...valjda oni znaju, kakav tempo mugu izdržat i valjda znaju i za naše mogučnosti?izgleda da se prodaje kad več drže taj tempo...a da posustanu opet bi neki, zašto nisu brži...100 broj MN je fantastično napravljen pa ne sumljam da i ovaj jubilarac nebi bio...zato se uzima, a da bi bio sretniji da je strip 90 kuna...ko nebi bio.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ma nije najjeftinije,slažem se...cijena odgovara kvaliteti izdanja, problem je što je novca malo...tako kod nas, tako kod vas...ja za sada malo posustajem kad je Fibra u pitanju pa kako sam bonellijevc po duši uzimam sve od Libelllusa...a tempo Libellusovca je ubijalski, to izpratit nije baš lako i onima malo imučnijima...valjda oni znaju, kakav tempo mugu izdržat i valjda znaju i za naše mogučnosti?izgleda da se prodaje kad več drže taj tempo...a da posustanu opet bi neki, zašto nisu brži...100 broj MN je fantastično napravljen pa ne sumljam da i ovaj jubilarac nebi bio...zato se uzima, a da bi bio sretniji da je strip 90 kuna...ko nebi bio.
i kao potvrda da se izdanja prodaju vijest da je ponuda 5 kompleta Skrivenog lica otišla za tren, pola sata od stavljanja ponude i PUF!! nema više...7 knjiga za 400 kuna, ja m,islim da je to bilo više nego povoljno.
pa logično da će otići kad je toliki popust a inače, čim ima tih akcija, pitanje jel se zaista prodaju dobro
pa Volto Nascosto se dobro, bar Dade su potvrdile...za kupcima relativno nepoznat serijal...prednjače naravno Marti,Tex,Dilan,Nathan.. sve što je novo ima u startu zaostatak...a da se svih 500 komada proda u par mjeseci, sigurno da nebi bilo tih ponuda, ni onih akcija kod novih izdanja...to su prodavačke finte da nas navuku,i olakšaju kupovinu u ta zajebana vremena, ko bi jim zamjerio...a kako se neki stari prvi brojevi na licitacijama prodaju za masne pare, izpada da se i skupa kupovina prije ili kasnije može obrestovati,možda to i neki rade? meni je samo žao što Libellus kad je krenuo nije krenuo sa identičnim izdanjima i u mehkom uvezu za manje pare, pa bi ta izdanja bila dostupnija svima...dakle 500 HC i 500 SC istog broja, ali kako se danas teško proda i kiosk izdanje od 2 i 3 evra-to su snovi pusti...da su Libellusovci krenuli bar tamo 2000, koliko bi sada več objavljenog bilo...a i novca je bilo više tada.
Tex 47 Tvrdi uvez, Bonelli format, 112 stranica, kompletno u boji. Cijena 135,00 kn. Posebna cijena 120,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 24.3.2012. Naravno, i Tex 47 izaći će baš onda kad se tiskara smiluje! Eh, što sam sretan što mogu ovako precizno i točno najaviti datum...