forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 LMS broj 4-Blago Crvene planine
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/01/2012 : 16:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by wolf

Ja ne skupljam Stripoteke, ali za 300 eura bih i sam razmislio. To uopće nije puno za tako velik broj stripova. Mislim, to je oko 2,5 kn/kom.

Nema toga prijatelju! Ja bih po toj ceni kupio 3 kompleta Stripoteke. Jedino ako Anto ima vezu...

Prijatelj je sebi nabavio taj komplet.
E sad, ali to je za neki drugi topik, a možda i nije za neku širu priču, taj tip što je prodavao Stripoteku imao je još par kompleta za prodaju po toj ceni.Mutna posla u svakom slučaju;ali to sad nije bitno - bitno je da je meni ta suma u tom trenutku bila povelika makar se radilo o krajnje povoljnoj kupovini, a imao sam problem i otići po te stripove i prebaciti ih iz Novog sada u Čačak, i tako dalje, i dok sam se ja smislio nakon nekih mesec dana, prošao je brzi voz - jebi ga, jedan od mojih najvećih strip kikseva u životu, ni dan danas se ne mogu iskajati, ali u tom trenutku stvarno nisam bio u prilici da kupim te Stripoteke.

Branko, pa zar ne vidiš da se zezam, zar i ti da se pališ ko ova dečurlija sa sportskih topica...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/01/2012 : 17:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pogrešno si me razumeo - nisam ovo uputio tebi (razumemo se nas dvojica), već sam iskoristio tvoj post da objasnim u čemu je stvar sa tim povoljnim kompletom.
A da se klinci pale, pale se - ali to je posledica kratkog fitilja i nemanja strpljenja, što sve više karakteriše novije generacije.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 09/01/2012 17:06:32
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/01/2012 : 17:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Nikad sebi necu prezaliti sto nisam kupio od jednog coveka sa Bezaniske Kose,komlet stripoteke i alan ford sve ocuvanost 5 za 1000 evra,,KAKAV PROMASAJ ...

Nemoj se gristi. Moj kum je skupljao ZS i LMS od 1 broja do negdje preko 600-700-tog ne znam točno. Sredinom devedesetih ih je zapalio. PAZI ZAPALIO ih je skupa s ostalim otpadom sa tavana kad su mjenjali krovište. Što reći...

A susjed od mog bratića je također pobacao preko 1000 ZS/LMS-a. Oženio se, dobio dijete i odjebo sve to.

Da, okružen sam traumama.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

miskod66
New Member

Serbia
170 Posts

Member since 13/04/2010

Posted - 09/01/2012 : 18:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send miskod66 a Private Message  Reply with Quote
Kazem ja da je vecina ZS/LMS zavrsila kao potpala za smederevac ..treba stvarno skupljati 1-700 pa sve zapaliti..

quote:
Moj kum je skupljao ZS i LMS od 1 broja do negdje preko 600-700-tog ne znam točno. Sredinom devedesetih ih je zapalio. PAZI ZAPALIO ih je

Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 09/01/2012 : 19:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=27091&whichpage=7

evo one stare dobre teme vezano za zs i lms..te legendarne edicije
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 09/01/2012 : 22:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Ostalo mi u sjecanju pa evo linka:

http://www.stripovi.com/aukcije/zagor-extra-od-1-do-169-i-jos-puno-poklona/1281983

Ok,aukcija kao aukcija,ali sta mi je ovdje zanimljivo je sljedece, jedan izvodak iz opisa ove aukcije,moze se procitati u originalu ako se otvori link,a ja cu za one kojima je mrsko otvararti,zaljepiti ovdje:

Lunov Magnus Strip br 4 kojemu sam dao napraviti naslovnu identičnu orginalu a strip unutra je Vanredni broj STRIP ZABAVNIK iz 80 ih strip jako dobro izgleda može nekom dobro poslužiti za za zamjenu orginalno izdanje iz 1968 godine .

Steta da su slike izbrisane,ali posto je kupac nas drug olimpya,bilo bi super kad bi on postavio sliku ovog LMS stripa sa "IDENTICNIM "naslovnicama.
Znaci ,ipak je moguce je napraviti??
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000