Poll Question:
Cesto se nađemo u situaciji da nam za oko zapnu dva stripa, a imamo novaca za jedan. Pretpostavimo da dvojimo oko dva stripa, u prvom je prica vrh, ali osrednji crtez,a i nije nas omiljeni junak. U drugom je pak, crtez vrh, nas omiljeni junak, ali osrednja prica.
I tako, nakon dugog i mucnog vaganja, kupili smo strip u kojem presudni faktor bijase:
Choices:
PRICA - vrh, ali osrednji crtez,a i nije nas omiljeni junak
CRTEZ - vrh, nas omiljeni junak, ali osrednja prica
Mislim da bi presudio moj omiljeni junak, pa makar imao i lošiju priču i crtež od onog drugog.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ali posto je u drugoj opciji omiljeni junak onda ipak glasam za drugu opciju. Jer ako kupujem skoro sve stripove omiljenih junaka i ako bi morao birati onda dileme nema...
Uvijek i uvijek crtez! Jer vrhunski crtez ce mi prodati i podvaliti i losiju pricu, dok nema te price koja bi meni prodala neki los crtez, cim vidim da mi crtez nije po volji ne znam sta bi mi netko morao reci o prici pa da na to navalim...
Cesto se nađemo u situaciji da nam za oko zapnu dva stripa, a imamo novaca za jedan. Pretpostavimo da dvojimo oko dva stripa, u prvom je prica vrh, ali osrednji crtez,a i nije nas omiljeni junak. U drugom je pak, crtez vrh, nas omiljeni junak, ali osrednja prica.
A kako znam kakva je prica ako jos nisam procitao to?