forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1090

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/01/2012 : 18:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
Ovo polusjajni (a ne sjajni) je verovatno da te jaki više ne bi smarao!
pitanje za poznavaoce: verovatno je sa ovih 5 albuma priča zaokružena.Ima li još Dardevila od Milera ?

Ostaje još Elektra: Assasin, što je Elektra a ne Daredevil, ali dobro...
I Elektra lives again. Trenutno prava drži Algoritam, vidjet ćemo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/01/2012 : 18:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

Ja sam jedan od tih 10

Markose

P.S. Hoce li biti popusta za one koji kupuju svih 5 kom odjednom

Znam kako će ovo zvučati, ali cijena je već suludo niska, kao što je i suludo tiskati svih 5 odjednom, ali dobro... Ovo je bio uzasno skup projekt i cijene su trebale biti bitno veće, ali ja sam opet išao po nekom svom osjećaju "koliko bi ja dao za jedno takvo izdanje", a ne po kalkulacijama.

Inače, format je B5, 17x24.

Trouble will find me
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 12/01/2012 : 19:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
Jel ovo HC ? I da nije, cena od 30 usd je vishe nego odlichna....sobzirom da je to cover price u americi na njihovim tradeovima te debljine....a da ne pricamo koji oni tirazh izbacuju i koliko im je jeftinije sve , jer rade u Kini.
Ako je HC....onda kapa dole....nemam rechi.....iako imam 3xVisionaries + Born again+ Man without fear...dupliracu ih verovatno. Chak mozda prodam americhko izdanje, sto inache ne praktikujem.

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 12/01/2012 19:03:39
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 12/01/2012 : 19:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Prelepo izgleda. Ipak bih upozorio da Elektra nije za svakoga i da se bitno razlikuje od daredevila

edit a ne zbunio sam se, mislio sam na elektru assasin da nije za svakoga. A ona vidim ne ide ybog algoritma, sto je i dobro.

Ova elektra i daredevil su sjajni i vredi kupiti na slepo, bez razmisljanja.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 12/01/2012 19:10:52
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/01/2012 : 19:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
pitanje za poznavaoce: verovatno je sa ovih 5 albuma priča zaokružena.Ima li još Dardevila od Milera ?

zar nije taj ELEKTRA: ASSASSIN vec uhvatio algoritam?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/01/2012 : 19:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by austin

Jel ovo HC ? I da nije, cena od 30 usd je vishe nego odlichna....sobzirom da je to cover price u americi na njihovim tradeovima te debljine....a da ne pricamo koji oni tirazh izbacuju i koliko im je jeftinije sve , jer rade u Kini.
Ako je HC....onda kapa dole....nemam rechi.....iako imam 3xVisionaries + Born again+ Man without fear...dupliracu ih verovatno. Chak mozda prodam americhko izdanje, sto inache ne praktikujem.

Naravno da je HC.

A što se cijene tiče, ako sam išta naučio iz ovih 6-7 godina igranja izdavaštva je da ljude ne možeš uvjeriti da je neka cijena realna i razumna ako su si oni utuvili drugačije. Uostalom, vidjet ćeš ubrzo, sigurno će se pojaviti:)

(inače, ovdje je još uključen i Love and War, toga nema u Visionariesima. Plus DD 219 isto, ako se ne varam)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 12/01/2012 : 19:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Naslovnice su super, ovo izdanje cekam vec dugo, sad treba pocet ostavljat pare sa strane za to.
Samo jedno pitanje, posto pise kolika je velicina izdanja, zanima me samo je li cb ili boja?

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/01/2012 : 19:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Boja, naravno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/01/2012 : 19:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kad se ovo pojavljuje u prodaji?
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 12/01/2012 : 19:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boja, naravno.

Nice
Hvala za odgovor

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/01/2012 : 20:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote

još da mi je nać posao da si mogu to priuštit

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/01/2012 : 20:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Krajem veljače, mislim.

Trouble will find me
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/01/2012 : 20:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Dizajn za Daredevila je stvarno cisto savrsenstvo!
Sto je zanimljivo ideja me podsjeca na jedan Attilin dizajn koji mi je pokazao krajem 9. mjeseca za jedno nase neobjavljeno fanovsko izdanje. Bas sam mu danas rekao: "All the great (designer) minds think alike!"

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/01/2012 : 20:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

Krajem veljače, mislim.

hvala
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/01/2012 : 21:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote

Kakav dizajn naslovnica.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 12/01/2012 : 21:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
+++++++++++++++++++

...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21841 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/01/2012 : 21:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boja, naravno.

Boja???
Onda je cena stvarno povoljna.
Ja sam bio ubeđen da je ovaj Dardevil A4 crno beli (u originalu) - ali sam inače slabiji poznavalac ove materije, tako da ne zamerite.

Ovo je klasična masthevuša, tako da Markose ne znam odakle ti pesimizam u stilu "dopašće se svoj desetorici" - jeste jaka cena kad se kupuje sve odjednom i verovatno je ekonomsko-rizičan potez objaviti svih 5 knjiga - ali naći će se dovoljan broj strip đankoza - pa kad heroinski i kokainski zavisnici mogu da nađu kintu za njihov "sport", naći ćemo i mi za naš!
što se tiče elektre, ne sumnjam da će to već odraditi algoritam, naročito sad kad si im probio led.

Odbrojavanje: još 28 dana

Edited by - anto on 12/01/2012 21:44:39
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/01/2012 : 21:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Već sam slično i za Ripy Kirbya rekao, vrijedi i ovdje, ovo izdanje bi kupio samo radi naslovnice :-)

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 12/01/2012 : 22:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by austin

Jel ovo HC ? I da nije, ...

....

(inače, ovdje je još uključen i Love and War, toga nema u Visionariesima. Plus DD 219 isto, ako se ne varam)

Imam i Love and war u onom hardcoveru od 300+ strana koji sadrzhi i Elektru assassin > http://www.amazon.com/Love-War-Daredevil-Frank-Miller/dp/0785110321/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1326402105&sr=1-1 :) al od viska glava ne boli :P

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/01/2012 : 22:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ovo je klasična masthevuša, tako da Markose ne znam odakle ti pesimizam u stilu "dopašće se svoj desetorici" - jeste jaka cena kad se kupuje sve odjednom i verovatno je ekonomsko-rizičan potez objaviti svih 5 knjiga - ali naći će se dovoljan broj strip đankoza - pa kad heroinski i kokainski zavisnici mogu da nađu kintu za njihov "sport", naći ćemo i mi za naš!

Glupo mi je lamentirati, jer nitko me ne tjera da radim to što radim tako kako radim... Ali u danasnje je vrijeme neko novo izdanje aktualno najviše tri mjeseca. Nakon toga, pada u zaborav.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/01/2012 : 22:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>još da mi je nać posao da si mogu to priuštit

Evo, Markosu treba netko da umjesto njega odgovara na pitanja na koja je već odgovorio.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/01/2012 : 22:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zar Algoritam drži prava i za Elektra lives again?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/01/2012 : 22:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>još da mi je nać posao da si mogu to priuštit

Evo, Markosu treba netko da umjesto njega odgovara na pitanja na koja je već odgovorio.

mcn

ako plaća u stripovima već bismo se dogovorili

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 12/01/2012 : 22:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Gledam američka izdanja na Amazonu i ovo izgleda daleko najbolje. Svi hvale strip, znači imaš još jednog kupca :). I samo da spomenem, Ponovo rođen a ne Ponovno rođen? Vjerojatno ste provjeravali pa je ispravno i jedno i drugo ili?

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/01/2012 : 22:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Kada će moći privju tog Dajđavola?

Edited by - goksi on 12/01/2012 23:00:05
Go to Top of Page
Page: of 1090 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.51 seconds. Snitz Forums 2000