forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 1090

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 13/01/2012 : 16:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Jeste da takvih izdanja Marvelovih superjunaka ima dosta, ali ništa manje nema ni Texovih i Zagorovih u Italiji. Dobro, nažalost nije baš najbolje poređenje, šta da radimo kada je tako.
Ne sumnjam da sve to ne bi bilo isplativo, uostalom mislim da mnogi stripovi koji se trenutno izdaju to i nisu.Samo se nadam da da takav neki pokušaj ne bi bio potpuni fijasko i da postoji neki istinski zaljubljenik koji bi to bar neko vreme pogurao (mada je lako meni to da pišem kada nisam u koži nekog takvog) .U krajnjem slučaju, možda bi se moglo pokušati sa izdavanjem određenog broja baš tih početnih epizoda Marvelovih junaka?
Smatram da se možda ljudi ovde dovoljno ne odlučuju da kupuju Marvelove stripove i zbog toga što nisu na pravi način upoznati sa njima i što im je lakše da odgledaju neki film, crtać ili odigraju igru (a tamo je često tematika iz baš tih početnih epizoda) nego da pročitaju strip.Stoga smatram da bi bio dobar potez objavljivanje upravo tih početnih epizoda superheroja.E sad, koliko bi to bilo isplativo sigurno je posebna priča kada opet moram da se vratim na to.

Edited by - tumen on 13/01/2012 16:25:24
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/01/2012 : 17:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja neman riči, mene je ovo nenormalno oduševilo... A samo se o naslovnicama radi. Bolesno dobro.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/01/2012 : 17:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Sve na čemu je Miller sudjelovao.
158-191 (bez 162), 219, 226-233
Love and War, Bizzare Adventures 28, What if 28, What if 35

Za prvu i petu knjigu mi je jasno ali kako su druga,treća i četvrta knjiga podijeljenje po epizodama?Druga knjiga Daredevil 158-?,Treća kniga Daredevil ?-?,Četvrta knjiga Daredevil ?-?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2012 : 17:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
2: 158-172
3: 173-184
4: 185-191 + 219 + Love and War + What if 28, 35 i Bizzare adventures 28

Trouble will find me
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/01/2012 : 18:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Jedva cekam preview za Daredevila. Uh kako krece ova godina
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/01/2012 : 18:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Zanima me koliko od vas ovdje šta ste se javili nije čitalo Millerovog Daredevila bilo u EKSu bilo u USA izdanjima ili u skenovima?

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 13/01/2012 18:49:34
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 13/01/2012 : 18:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Zanima me koliko od vas ovdje šta ste se javili nije čitalo Millerovog Daredevila bilo u EKSu bilo u USA izdanjima?

Prvi se javljam

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/01/2012 : 18:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije mi baš po guštu.Logično je bilo odvojiti one prve Daredevile od 158-167 koje je Miller samo crtao od ostalih u jednu knjigu.Broj stranica je diktirao slaganje?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/01/2012 : 19:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zanima me koliko od vas ovdje šta ste se javili nije čitalo Millerovog Daredevila bilo u EKSu bilo u USA izdanjima ili u skenovima?

ja ga nisam čitao uopšte ovako me interesuje, ali videću sa uzimanjem, zbog para naravno..
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2012 : 20:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije mi baš po guštu.Logično je bilo odvojiti one prve Daredevile od 158-167 koje je Miller samo crtao od ostalih u jednu knjigu.Broj stranica je diktirao slaganje?

Nisam ja to izmislio.

http://www.amazon.com/Daredevil-Vol-1-Frank-Miller/dp/0785134735/ref=pd_sim_b_1

http://www.amazon.com/Daredevil-Vol-2-Frank-Miller/dp/0785134743/ref=pd_bxgy_b_img_b

http://www.amazon.com/Daredevil-Vol-3-Frank-Miller/dp/0785134751/ref=pd_sim_b_2

Trouble will find me
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/01/2012 : 00:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

ja ga nisam čitao uopšte ovako me interesuje, ali videću sa uzimanjem, zbog para naravno..

Ja također nikada nisam čitao ovaj strip i očekujem dobru stvar.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 14/01/2012 : 00:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Ja također nikada nisam čitao ovaj strip i očekujem dobru stvar.

Evo, javljam se i ja, isto nisam citao Daredevila.

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 14/01/2012 : 00:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Kad vec sitnicarimo, pretpostavljam da je ovdje trebalo pisati "boli"?

To može i jedno i drugo.

mcn

Moje isprike za laznu uzbunu. Nisam nikad cuo u govoru da se tako govori, a gramatika i pravopis i opcenito hrvatski mi nisu bas jaca strana pa eto...

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 14/01/2012 : 02:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ja sam čitao samo one iz SD koji su išli uz Spider-Mana, no to nisu Millerovi (nit sam onda znao ko je on).
I gledao sam film (koji mi je sasvim ok).

Junak mi je skroz zanimljiv, nekako najmanje 'šareni' Marvel.

I bio mi je najbolji lik u 1602.

Već dugo nisam kupio strip kod nas, čak sam i Nathana zapostavio.
No ovo ću uzeti 100%, možda čak i svih 5 odjednom.
Stvarno se veselim.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/01/2012 : 04:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
nevjerovatno,ja sam mislija da će oni koje zanima neki strip (koji je lako dostupan )se potruditi nabaviti barem sken pa pročitati par epizoda da se uvjere jel to baš njihov tip stripa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 14/01/2012 : 09:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ja imam 1. i 5. knjigu u američkom izdanju, ali 2,3 i 4 nabavljam u izdanju Fibre čim izađu. Odnosno čim dođu u BiH :) Miler iz doba kad još nije bio toliki šovinističko-sadistički luđak.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/01/2012 : 09:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Ja sam čitao samo one iz SD koji su išli uz Spider-Mana, no to nisu Millerovi (nit sam onda znao ko je on).
I gledao sam film (koji mi je sasvim ok).

Junak mi je skroz zanimljiv, nekako najmanje 'šareni' Marvel.

I bio mi je najbolji lik u 1602.

Već dugo nisam kupio strip kod nas, čak sam i Nathana zapostavio.
No ovo ću uzeti 100%, možda čak i svih 5 odjednom.
Stvarno se veselim.

Film je veliki shit, nisu preneli ni 10% shmeka sa stripa. Valja jedino Jenifer Gardner.

A Daredevil kao Daredevil je fantastican, iako je marvelova verzija batmana. A ove brojeve kupi, neces se pokajati.

Ne znam seca li se iko da su EKS magazin i ostali stari izdavaci prevodili ime Daredevil u Nebojsa?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 14/01/2012 : 10:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:

nevjerovatno,ja sam mislija da će oni koje zanima neki strip (koji je lako dostupan )se potruditi nabaviti barem sken pa pročitati par epizoda da se uvjere jel to baš njihov tip stripa.

Evo, ja sam se potrudio . Stvarno se više ne mogu sjetiti da li sam čitao DD u Eksu pa sam našao sken. I kupit ću kad izađe, nisam baš od američkih supergaćeša ali me zanima da vidim jedan kompletan strip za kojeg svi tvrde da je odličan kako će meni sjesti. Pa da onda mogu imati neku referencu za ostale Amere. Jer ako mi ovo u konačnici ne bude nešto posebno onda vjerojatno nema nade ni da mi se ostali američki klasici svide.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21843 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/01/2012 : 10:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo

quote:

Evo, ja sam se potrudio . Stvarno se više ne mogu sjetiti da li sam čitao DD u Eksu pa sam našao sken. I kupit ću kad izađe, nisam baš od američkih supergaćeša ali me zanima da vidim jedan kompletan strip za kojeg svi tvrde da je odličan kako će meni sjesti. Pa da onda mogu imati neku referencu za ostale Amere. Jer ako mi ovo u konačnici ne bude nešto posebno onda vjerojatno nema nade ni da mi se ostali američki klasici svide.

Evo ja odmah mogu da ti kažem, da sam 100% uveren da će ti se svideti.
Jesi li čitao Nadzirače i Povratak mračnog viteza?

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 14/01/2012 : 11:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
kad već spominjemo nova izdanja, zaobišao bih DD-a,
ali lajkao bih Lajku
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1933 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 14/01/2012 : 12:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nadam se da će se svoj desetorici koji iščekuju ovo izdanje svidjeti:)

Daredevil se definitivno uzima

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1933 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 14/01/2012 : 12:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je sasvim dovoljno sto ima Marvel logo, kupujem svih 5 odjednom

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/01/2012 : 15:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ja isto nisam nikad čitao, ali ću svakako sa zanimanjem pregledati preview pa odlučiti. Daredevil može biti zanimljiv lik, videćemo.
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 14/01/2012 : 15:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

Evo ja odmah mogu da ti kažem, da sam 100% uveren da će ti se svideti.
Jesi li čitao Nadzirače i Povratak mračnog viteza?

Jesam. Ali to su više stripovi simboli vremena, u neku ruku drugačiji od klasičnih superherojskih priča. I bili su mi dobri zbog svoje različitosti od klasičnih super spajder fantastik priča o šarenim letačima koji tuku mutante iz svemira u svom kvartu.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/01/2012 : 16:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesam. Ali to su više stripovi simboli vremena, u neku ruku drugačiji od klasičnih superherojskih priča. I bili su mi dobri zbog svoje različitosti od klasičnih super spajder fantastik priča o šarenim letačima koji tuku mutante iz svemira u svom kvartu.

Eh, pričekaj onda dok pročitaš stripove Astro City, Marvels, Invincible, Supreme Power, X-Statix, Gødland, Zenith, Seaguy, Hitman, Jack Staff i Promethea.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page
Page: of 1090  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.69 seconds. Snitz Forums 2000