forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 1090

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/01/2012 : 16:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by PijaniPatak[/

Ne znam seca li se iko da su EKS magazin i ostali stari izdavaci prevodili ime Daredevil u Nebojsa?

U Eksu je bio Dardevil a u Zenitu Nebojša.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 14/01/2012 : 17:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Nostromo

Jesam. Ali to su više stripovi simboli vremena, u neku ruku drugačiji od klasičnih superherojskih priča. I bili su mi dobri zbog svoje različitosti od klasičnih super spajder fantastik priča o šarenim letačima koji tuku mutante iz svemira u svom kvartu.

Eh, pričekaj onda dok pročitaš stripove Astro City, Marvels, Invincible, Supreme Power, X-Statix, Gødland, Zenith, Seaguy, Hitman, Jack Staff i Promethea.

Radujem se tome . Nadam se da će Marko prodati gomilu DD-a i onda se baciti na te naslove. Ne volim baš skenove, nisam toliko zagrižen da naručujem originale tako da se uzdam u njega .

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 14/01/2012 : 17:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

nevjerovatno,ja sam mislija da će oni koje zanima neki strip (koji je lako dostupan )se potruditi nabaviti barem sken pa pročitati par epizoda da se uvjere jel to baš njihov tip stripa.

Pa eto, ja ne volim citati skenove i sve ono sto znam da cu jednog dana moci nabaviti odbijam citat u skenovima, a kao sto je i Windwalker rekao, ja sam isto citao samo te DD iz Spidermana iz SD i DD mi se svida kao lik, pa me i ovo zanima.

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/01/2012 : 18:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa ne morate pročitati cijeli run nego samo par epizoda da vidite paše li vam.
Čekati na domaće izdanje je ok ako si prethodno pročitao strano ali nešto čekati a ne znati hoće li uopće biti objavljeno mi je?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 14/01/2012 : 18:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čekati na domaće izdanje je ok ako si prethodno pročitao strano ali nešto čekati a ne znati hoće li uopće biti objavljeno mi je?

Ne moram cekati domace izdanje, mogu cekati i da se strano pojavi u SNK-u, pa sto prvo docekam

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 14/01/2012 : 19:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gle, ako sam čitao neke random epizode koje nisu Millerove i bile su mi dobre, ako sam gledao film koji je mnogima loš, a meni je dobar, i ako mi je lik cool, zašto bih uopće gledao scanove Millerovih koje svaki stripofil hvali i koje čak Markos objavljuje?
Fibra objavljuje Marvel! Ej! Ako mi je i lošnjikav Marvel dobar, kakav će mi tek ovaj biti, ako ga čak FIBRA objavljuje?

Ne želim čitat scanove da si ne pokvarim doživljaj.

I od kud ti to hoće li biti objavljeno.
Ak je Markos rekao da hoće, i još nam stavio naslovnice, zašto bi bilo upitno?
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 14/01/2012 : 21:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

U krajnjem slučaju, možda bi se moglo pokušati sa izdavanjem određenog broja baš tih početnih epizoda Marvelovih junaka?
Smatram da se možda ljudi ovde dovoljno ne odlučuju da kupuju Marvelove stripove i zbog toga što nisu na pravi način upoznati sa njima i što im je lakše da odgledaju neki film, crtać ili odigraju igru (a tamo je često tematika iz baš tih početnih epizoda) nego da pročitaju strip.Stoga smatram da bi bio dobar potez objavljivanje upravo tih početnih epizoda superheroja.E sad, koliko bi to bilo isplativo sigurno je posebna priča kada opet moram da se vratim na to.

Može li i jedan ozbiljan izdavač odoleti objavljivanju kompletnog opusa ranih (nekoliko) epizoda Silver Surfera od Stana Leea i Johna Busceme?

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 14/01/2012 : 21:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
zasto je taj amer bespolac?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/01/2012 : 21:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

zasto je taj amer bespolac?

Zato što je sa Zenn-La, a ne sa Zem-lja.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21843 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/01/2012 : 21:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Inače:
sledeće godine ovaj topic će se preimenovati u "mcn nam se nešto ućutao...".
treba prevesti sve te albume + DEVET TVRĐA.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/01/2012 : 21:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Inače:

A što misliš zašto sam stalno na Forumu? Zato što sam stalno pred kompjutorom. A zašto sam stalno pred kompjutorom? ...

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/01/2012 : 21:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

quote:

Inače:

A što misliš zašto sam stalno na Forumu? Zato što sam stalno pred kompjutorom. A zašto sam stalno pred kompjutorom? ...

(mcn)

izašao je Diablo 3?!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/01/2012 : 21:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

quote:

Inače:

A što misliš zašto sam stalno na Forumu?

(mcn)

Zato šta ti se neda radit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/01/2012 21:38:24
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/01/2012 : 22:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Gle, ako sam čitao neke random epizode koje nisu Millerove i bile su mi dobre, ako sam gledao film koji je mnogima loš, a meni je dobar, i ako mi je lik cool, zašto bih uopće gledao scanove Millerovih koje svaki stripofil hvali i koje čak Markos objavljuje?
Fibra objavljuje Marvel! Ej! Ako mi je i lošnjikav Marvel dobar, kakav će mi tek ovaj biti, ako ga čak FIBRA objavljuje?

Ne želim čitat scanove da si ne pokvarim doživljaj.

I od kud ti to hoće li biti objavljeno.
Ak je Markos rekao da hoće, i još nam stavio naslovnice, zašto bi bilo upitno?

Nisam mislija na ovog Daredevila već općenito na usa stripove.
Zašto dosad nisi pročita/nabavija tradove ovog Daredevila?
Ne znaš engleski,nije ti se dalo nabavljat preko weba,znao si da će ga objaviti u domaćoj varijanti?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 14/01/2012 : 22:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni znao da je Miller radio Daredevila.
Nisam ja informirana osoba, osim ako nije riječ o Bonelliju..
Tek kad je Markos rekao da će ga raditi, malo sam se informirao i odlučio da me zanima.
Sad kad dolazi naše izdanje, ne želim čitati američko. Mogu pričekati.

Osim ako prijevod ne bude tako užasno loš, pa ću proklinjati dan kad sam ga kupio.
Right...

Edited by - Windwalker on 14/01/2012 22:25:27
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/01/2012 : 23:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
nema straja za prijevod,nije fibra eks akmanah.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 15/01/2012 : 01:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ma znam. Šala.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 16/01/2012 : 11:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Ja uopće nisam čitao Millerovog Daredevila, niti jedan jedini broj, a planiram kupiti ovo izdanje. Na stranim stranicama redovito uzdižu strip u nebesa kao jedan od najboljih Marvelovih stripova, Millerove stripove iz tog perioda volim, a i Millerov rad sve do DK2 mi je super, te ga Fibra izdaje, tako da mi je to apsolutno dovoljna garancija.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

mali zmaj
Starting Member

Serbia
11 Posts

Member since 15/08/2010

Posted - 16/01/2012 : 12:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mali zmaj a Private Message  Reply with Quote
Markose zna li se datum za Isaac le Pirate
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/01/2012 : 13:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mali zmaj
Markose zna li se datum za Isaac le Pirate

Markose zna li se datum za Isaac le Pirate?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/01/2012 : 13:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 16/01/2012 : 14:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Marko, kad ce novi opskurni gradovi?

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 16/01/2012 : 14:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Marko, kad ce novi opskurni gradovi?

Odmah iza Isaaca Pirata.

mcn

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 16/01/2012 : 14:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Ma kakva je to Fibra izdavacka kuca? Prosvjedujem! Hocemo sve sto zelimo, i to odmah!
Inače, ako trebate ispomoc, saljem curriculum vitae po potrebi.

Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 16/01/2012 : 14:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Markos, ako imas vremena, kad ide otrpilike onaj Alack Sinner i onaj Le Cosmonautes du Futur?
Go to Top of Page
Page: of 1090  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.65 seconds. Snitz Forums 2000