Gledajte ljudi,kod Ferija može ne štimati lakat ili noga,šaka ili prst!
Ali kod mase novo "valnih"crtača ne štima ništa. Kakav Chiarolla ili Laurenti?! Ja sam u Zagoru 30 godina i može mi netko reći da sam nostalgičar! Jesam!!! Jer ovo što crtaju gore spomenuti crtači jednostavno nije Zagor. Ej pa ovo što ovi nacrtaju nije slično čovjeku. Kraj priče. Možda su dobri crtači za japanske crtiče i neke Marvelove junake ali ne za Texa,Zagora ili Mister Noa.
Chiarolla stvarno maestralno crta pejsaž, neke detalje... Ali majku mu, pa pogledajte Zagora, pogledajte mu sjekiru, mogao mu je i lopatu za snijeg nacrtati u ruci...
Maxi n.17 - "Il mistero dell’isola" soggetto e sceneggiatura: Moreno Burattini disegni: Alessandro Chiarolla previsto per: gennaio 2012
n.559/562 - "Rotta verso Panama" soggetto e sceneggiatura: Jacopo Rauch disegni: Domenico Di Vitto e Stefano Di Vitto previsto per: febbraio 2012/maggio 2012
Speciale n.25 soggetto e sceneggiatura: Mirko Perniola disegni: Gaetano Cassaro previsto per: aprile 2012
Gigante n.2 soggetto e sceneggiatura: Moreno Burattini disegni: Marco Verni previsto per: maggio 2012
n.562/565 soggetto e sceneggiatura: Moreno Burattini disegni: Giuseppe Prisco previsto per: maggio/agosto 2012
Maxi n.18 soggetto e sceneggiatura: Luigi Mignacco disegni: Domenico Di Vitto e Stefano Di Vitto previsto per: luglio 2012
n.565/566 soggetto e sceneggiatura: Luigi Mignacco disegni: Gallieno Ferri previsto per: agosto/settembre 2012
Almanacco dell'Avventura 2013 soggetto e sceneggiatura: Jacopo Rauch disegni: Massimo Pesce previsto per: settembre 2012
eto solar mozes ispraviti par datuma na onom tvom spisku..sad su italijani izbacili malo preciznije..vidimo da se nekoliko epizoda zavrsava na pola stripa pa u drugoj polovini zapocinje nova prica...a sad znamo i koji je drugi maksi za ovu godinu...
bravo kasper...zagor u 2012...divne epizode nas cekaju...mislim italijane
Redovan Zagor , lepota. Sto je najbolje, sporedne edicije ga ne urusavaju, kao kod ostali Bonelijevaca.
tako je, Zagor je tu u punoj formi izgleda,crtači odlični(jedva čekam opet Prisca(maxi Ratnici) jer me tamo oduševio...sve mi se više čini da počinje sa JA odisejom Zagorovo 2 zlatno doba....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Super! Inače, na ubc se u naslovu onog programa koji si postao spominje Antartika što znači da je ona informacija o finalu na Južnom polu očito bila istinita.
Auh, sad sam tek video da Sedioli crta povratak u Ukletu zemlju. Smorio sam se... A vidim vraća se i Takeda, tjah... Ali redovna esrija stvarno deluje obećavajuće u narednih par godina
Chiarolla stvarno maestralno crta pejsaž, neke detalje... Ali majku mu, pa pogledajte Zagora, pogledajte mu sjekiru, mogao mu je i lopatu za snijeg nacrtati u ruci...
A istina da, uvijek ju nacrta grbavo. Al meni zapravo kod njega najviše smeta ta nekakva polufudbalerka i još ove jagodične kosti... ko nekakvi mamurni alkoholičar. Ali zato je ovo ostalo
Kad Chiarolla nacrta (pre)veliku sjekiru ili dužu kosu to je stvar njegove interpretacije Zagorova lika i umjetničke slobode na koju ima pravo, da želi mogao bi nacrtati manju sjekiru i kraću kosu. Nama se to može sviđati ili ne (meni se sviđa ), ali besmisleno mu je to predbacivati. S druge strane, kad Ferri promaši proporcije udova ili nacrta šest prstiju to nije stvar interpretacije nego pogreške na koju danas u 83. godini definitivno ima pravo, ali svejedno ostaje dojam šlamperaja. Da se razumijemo, volim i cijenim Ferrija, ali u 2012. godini više volim čitati Chiarolline i Laurentijeve epizode.