To, to 4u1, ajmo Dusmane. Moze i bez medju naslovnih, samo da izlazi , kako treba, sto po meni ukljucuje papir kao do sada, dobar prevod kao do sada i stampu bolju nego sada
Znači li ovo da će VČ tako krenuti i s drugim trenutno tromjesečnim izdanjem Texom, kojeg bi kao SA donedavno Martina mogli izdavati u kompletnim epizodama. Da ovako ne čekamo više od pola godine na kompletiranje jedne priče.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
ne vidim razlog zašto ne uzimati sad kad ide 3 u 1, samo da nastavi dolazit na slo kioske.
Pa neće ni u Srbiji na kioske
da, sad ide u striparnice...šteta, opet ostaje Buch naša nada, stizao je Dampir u slo v paketima po tri komada pa mi odmah preklopilo da če i dalje,...dobro,samo nek izlazi, imamo striparnicu pa......
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kupujem ako ostane SC (izgleda da hoce ), jedino ako bi mu sada cena narasla u nebo... u sta sumnjam. Cena negde oko 600-700 dinara (3u1)? Malcice vise?
Edit: Ovo bi znalo biti resenje ako ce se u buducnosti prosmatrati o ugasenju nekog serijala. Lepo se to stavi u 3u1 ili nesto slicno, smanji tiraz, digne cena i gasi se sa kioska. Podrzavam! Samo da ide dalje. Pogotovo za MN i Texa nagibam se u tom pravcu.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
evo..kupio sam dampir 40..ovako...izlazice dve knjige godisnje kao sto su mrno debeljuca i tex debeljuca..dakle meke korice...plan je da bude 3 u 1 sistem..sem kad ima epizoda sa nastavkom onda ce biti 4 u 1 sistem...prva naredna knjiga dampira bice 4 u 1 jer su epizode 43 i 44 nastavci..tako da naredni dampir imace epizode 41 42 i nastavke 43 i 44...plan je da izlaze dve knige godisnje...a ako odziv bude dobar..tiraz je mali...vremenom mogle bi mozda izlaziti i vise od 2 knjige godisnje...rikna ce biti indeticna regularnom dampiru vc dakle crvene boje ..tako da kad se bude poredjala kolekcija sem sto su deblji od obicnih vc dampira ni u cemu se nece razlikovati....eto to su vesti....ja mislim da moze i sa teksom i mrnom da se desi slicno a to bi bilo sasvim ok...da malo ubrzamo i dobijemo vise epizoda...
Ne čitam Dampyra, ali mogu ovo prenijeti na npr. Texa. Puno bi mi draže bilo da izlazi ovako, nego da čekam 2-3 mjeseca na 100-tinjak strana. Ovako barem dobiješ kompletnu priču odjednom.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Takođe. Ako nema prolaza na kiosku i ovo je bolja opcija. MM su kompletne priče ali Mno i Teks mogu da se prepakuju kao Dampir. Nadam se da će ovakvo izdanje Dampira da zadrži stare kupce. Ali nisam optimista
Ne čitam Dampyra, ali mogu ovo prenijeti na npr. Texa. Puno bi mi draže bilo da izlazi ovako, nego da čekam 2-3 mjeseca na 100-tinjak strana. Ovako barem dobiješ kompletnu priču odjednom.
slažem se!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!