Zamolio bih moderatore ako bi mi dopustili da promjenim email adresu na stripovi.com. Moja stara adresa koju sam imao preko 14 godina je ugasena zbog prelaska u drugu internet kucu u kojoj sam bio primoran da dobijem novu adresu. Pokusao sam to sam izmjeniti ali mi nije dopusteno. Moja nova email adresa je sljedeca: senad7@telia.com Zahvaljujem se unaprijed senad7!!!
Zamolio bih moderatore ako bi mi dopustili da promjenim email adresu na stripovi.com. Moja stara adresa koju sam imao preko 14 godina je ugasena zbog prelaska u drugu internet kucu u kojoj sam bio primoran da dobijem novu adresu. Pokusao sam to sam izmjeniti ali mi nije dopusteno. Moja nova email adresa je sljedeca: senad7@telia.com Zahvaljujem se unaprijed senad7!!!
Bio sam brzoplet pa nisam otvorio postu da potvrdim promjenu adrese sto je i logicno.Sinoc sam bio malo stresad pa nisam procitao da moram potvrditi promjenu. U svakom slucaju hvala na pomoci.
Bio sam brzoplet pa nisam otvorio postu da potvrdim promjenu adrese sto je i logicno.Sinoc sam bio malo stresad pa nisam procitao da moram potvrditi promjenu. U svakom slucaju hvala na pomoci.
Pretpostavljam da Senada ne znas licno pa bi bilo lepo da imas malo postovanja prema clanu koji je 8 godina ovde... Eto, ispao bi puno bolji u nasim ocima.. Ako te to zanima uopste..
Što to pušiš sinko i ja bi malo te droge.
a šta ti koristiš kad ovako lupaš...a tek si se vratio
Uskoro najvjerojatnije mijenjam internet providera. Mail adresa će mi biti vjerojatno ime.prezime@ovaj dio će biti promijenjen .
Znaći kad promijenim providera i mail adresu dovoljno je da to sam izmijenim na svom profilu. Ne moram nikome javiti da sam to učinio ili ? Marku ili nekome ?