forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR EXTRA 207
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2012 : 03:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Tuš je, nema sivih tonova, ali dobijen tako da je (mislim) skidana boja s kolora, pa se dosta detalja izgubilo.

Prosto je neverovatno da u Bonelliju nemaju skenirane Ferrijeve table ove price, ali je verovatno istinito, jer i "Mondadorijevo" Best Sellers izdanje iz 2009. godine "Zagor - I Giorni della Paura" u kojem je ova prica objavljena kompletna u crno beloj verziji, takodje izgleda kao da je skidana boja sa kolor verzije. Upravo je drzim u rukama i zagledam, i zaista se izgubilo dosta detalja, iako mi se to nije tako cinilo kad sam je prvi put gledao. Ne znam da li je "Ludens" dobio iste fajlovekao i "Mondadori", ali kod "Mondadorija" su na 72. strani stripa, na gornjoj levoj slici, cak zaboravili skinuti boju sa Zagora i Fleckera pa su njih dvojica na toj slici (i to samo na toj) kao da je fotokopirana kolor verzija. Bas me zanima da li je tako i kod "Ludensa" ili je to ispravljeno. Inace, i pored svih mana, i takva kakva je, crno-bela verzija stripa izgleda odlicno
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/01/2012 : 10:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

nije mi jasno zašto su se svi odjednom namjerili na ludens, pa čista je logika i zdrav razum da će ovo izaći u c/b. već imate Prokleto zlato u boji, pa što bi vi radije da imate dva identična stripa? treba reći, ovo je u italiji bio ljubilarni broj i zato je bio u boji, kod nas nije nikakav ljubilarni broj. do sada uopće nije bilo stripova u koloru u extra seriji, takvi stripovi su riješeni preko specijala, prema tome stanite malo, razmislite svojom glavom prije nego napadate ljude. meni bilo glupo i smiješno da su išli dati ovo u boji,što već ima pola foruma u svojoj kolekciji

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 19/01/2012 : 12:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by Davor2403

Pa ima li itko da mu nije problem makar mobitelom uslikati par slika iznutra da vidimo kako izgleda?!?

jok,nema takvog,imaju PROKLETO BLAGO reprint cb ali nemaju mobitele...dečki znaju što je prioritet u životu.

Rekao sam kad poći sam morao
Prodajte mi i kuću i njivu
Samo ostavite starog
Kad navratim da ga vidim živog.
Što to ima u ljudima tužno
Da kupuju druge stripove
Tko to živi na ovom forumu
A još nije kupio
Prava sam pjesnička duša.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 19/01/2012 : 13:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

[quote]Originally posted by Koresh

nije mi jasno zašto su se svi odjednom namjerili na ludens, pa čista je logika i zdrav razum da će ovo izaći u c/b. već imate Prokleto zlato u boji, pa što bi vi radije da imate dva identična stripa? treba reći, ovo je u italiji bio ljubilarni broj i zato je bio u boji, kod nas nije nikakav ljubilarni broj. do sada uopće nije bilo stripova u koloru u extra seriji, takvi stripovi su riješeni preko specijala, prema tome stanite malo, razmislite svojom glavom prije nego napadate ljude. meni bilo glupo i smiješno da su išli dati ovo u boji,što već ima pola foruma u svojoj kolekciji

Post desetljeća. do poda

Go to Top of Page

zagor_22
Starting Member

Croatia
10 Posts

Member since 18/01/2012

Posted - 19/01/2012 : 17:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zagor_22 a Private Message  Reply with Quote
na naslovnici zagor, chico i digging bill imaju doslovno bijelu kozu, jos jedan ludensov fail, usporedite ju s naslovnicom specijalca

Edited by - zagor_22 on 19/01/2012 17:02:13
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/01/2012 : 17:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ovako, sad ozbiljno. prelistah to malo detaljnije na kiosku, ajde rekoh ako je fino crno-bijelo, neka im bude.
ali učinak (efekt) je katastrofalan. ljudi ne kupujte naslijepo ovo dok ne prolistate, to je bez ikakvih detalja zmrljano, kao neki jadni sken koji se polunazire. zbilja strasno sto mogu pustiti u prodaju!!!!!!!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/01/2012 : 17:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Lele....
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/01/2012 : 18:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovako, sad ozbiljno. prelistah to malo detaljnije na kiosku, ajde rekoh ako je fino crno-bijelo, neka im bude.
ali učinak (efekt) je katastrofalan. ljudi ne kupujte naslijepo ovo dok ne prolistate, to je bez ikakvih detalja zmrljano, kao neki jadni sken koji se polunazire. zbilja strasno sto mogu pustiti u prodaju!!!!!!!!

Živa istina, katastrofa... Da ne povjeruješ.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/01/2012 : 18:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
izgleda da ce teller biti jedini kupac ovog broja, kad uzme ona svoja 4 primjerka, neka onda Ludens uzme ostalih 8996 primjeraka i nek ih u guzicu sebi stave

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/01/2012 : 18:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Izgleda nitko nema mobitel da uslika,bas me zanima sta je to sta Curunir pise da je zamrljano...Do sutra moram saznati kako to izgleda jer mi dolazi gost iz HR da mi donese i taj broj ako valja uopce za citati,tj. imati i zamrljani primjerak..
'Ajde molim vas sliku !!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/01/2012 : 18:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

I koji se najavljuje slijedeci????

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2012 : 19:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
zamrljano,zabrljano,ja kupujem.
najpodmukliji potez ludensa.bespotrebno izdanje,cak bi se moglo nazvati"promasaj godine".
vremena jesu teska,strip scena je u krizi,al da neko stampa vec objavljenu epizodu+zasranu,tako nesto moze samo bludens.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 19/01/2012 : 19:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Izgleda nitko nema mobitel da uslika,bas me zanima sta je to sta Curunir pise da je zamrljano...Do sutra moram saznati kako to izgleda jer mi dolazi gost iz HR da mi donese i taj broj ako valja uopce za citati,tj. imati i zamrljani primjerak..
'Ajde molim vas sliku !!

Kvragu, iako sam čvrsto odlučio da ću preskočiti ovaj broj, sad sam na rubu toga da ga kupim, tek toliko da uslikam digitalcem par stranica i stavim ovdje kako bi svi vidjeli na što to sliči, kad se to neda većim ljubiteljima Zagora od mene.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/01/2012 : 20:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nema najave za slijedeći!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/01/2012 : 20:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

'Ajde molim vas sliku !!

Kvragu, iako sam čvrsto odlučio da ću preskočiti ovaj broj, sad sam na rubu toga da ga kupim, tek toliko da uslikam digitalcem par stranica i stavim ovdje kako bi svi vidjeli na što to sliči, kad se to neda većim ljubiteljima Zagora od mene.

Hajde super stavi sliku,ti si onaj agilniji ovi samo pricaju mjesto da nas obavijeste na promasaj (jedan od u nizu), a ono Zagorovci,kao...

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/01/2012 : 20:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

O j... te, pa to nije normalno..i sta ocekivati za kojih tri-cetiri tjedna "Prokleto blago " u boji kao ispravak prethodno krivo izdanog broja za kolekcionare KIPB (kolekcionarsko izdanje prokletog blaga)

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/01/2012 : 20:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

O j... te, pa to nije normalno..i sta ocekivati za kojih tri-cetiri tjedna "Prokleto blago " u boji kao ispravak prethodno krivo izdanog broja za kolekcionare KIPB (kolekcionarsko izdanje prokletog blaga)

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 19/01/2012 : 20:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

'Ajde molim vas sliku !!

Hajde super stavi sliku,ti si onaj agilniji ovi samo pricaju mjesto da nas obavijeste na promasaj (jedan od u nizu), a ono Zagorovci,kao...

Još ga nisam kupio pa ne mogu sad staviti, mogu ga kupiti tek sutra. Na poslu to ne mogu izvesti (mislim na stavljanje slike), eventualno tek sutra kasno popodne (ako stignem, jer čim dođem s posla odmah idem van, petkom sam uvijek u stisci s vremenom), pa je vjerojatnije da ću to staviti tek sutra navečer...samo neće li ti to biti prekasno, obzirom da to želiš saznati ranije?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/01/2012 : 20:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

'Ajde molim vas sliku !!

Još ga nisam kupio pa ne mogu sad staviti, mogu ga kupiti tek sutra. Na poslu to ne mogu izvesti (mislim na stavljanje slike), eventualno tek sutra kasno popodne (ako stignem, jer čim dođem s posla odmah idem van, petkom sam uvijek u stisci s vremenom), pa je vjerojatnije da ću to staviti tek sutra navečer...samo neće li ti to biti prekasno, obzirom da to želiš saznati ranije?

Nema beda, do subote poslijepodne na kolodvoru ima kioska k'o u prici pa tu bi se i moglo pazariti...

Eh,kad jos ovaj c/b bude u HC...
Za 19 kuna,samo kuna skuplje i EKIPBHC (extra kolekcionarsko izdanje prokletog blaga hardno koricen)...

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2012 : 21:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovo sto imam od "Mondadorija" sasvim solidno (iako je daleko od savrsenog), ali kad sam se ja zalio na otisak "Ludensa" nekad ranije, kritikovali su me kako sam cepidlaka. Hocu da kazem da je ovo sto imam od "Mondadorija" vrlo uporedivo sa nedostacima nekih ranijih "Ludensovih" epizoda Zagora i da nije nista gore od, recimo, "Atlantide" gde je kompletan otisak znacajno potamnjen u odnosu na original pa su se takodje izgubili detalji. Pokusacu da fotografisem poneku stranicu ovog mog izdanja, pa ako neko okaci sken "Ludensa", mozemo i da uporedimo. Zanima me ta 72. stranica koju sam spomenuo u prethodnom postu, da li je gornja leva slicica kao da je fotokopirani kolor original?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2012 : 21:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Samo da dodam da me raduje svaki slican potez bilo kog izdavaca, jer je svarno poseban uzitak imati Ferrijeve price u crno-beloj verziji kakve i treba da budu i kako ih je on i crtao originalno
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/01/2012 : 22:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
evo sad sam vidio najavu za sledeci broj, Zag Ex 208, o ovoj epizodi rijec. Vidim da su i cijenu digli, mamicu im. C, c, c

Edited by - acestroke on 19/01/2012 23:07:57
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 19/01/2012 : 22:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Dobra ti je fora, ali promijeni 'ć' u 'č' :)
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/01/2012 : 22:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ma o cemu ti? To ti je samo tipicna greska ovog izdavaca i njihovih prevodilaca, jedna od mnogih redovnih.
;)

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47170 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2012 : 23:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

izgleda da ce teller biti jedini kupac ovog broja, kad uzme ona svoja 4 primjerka, neka onda Ludens uzme ostalih 8996 primjeraka i nek ih u guzicu sebi stave

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000