3 boda za Doctor Sawbones - bjelolasica 2 boda za Pobunu - DeeCay 1 bod za Zagorovu priču - PAJDO
Evo, ovo su 3 od ukupno 5 koje sam pročitao. Od straha nisam znao bi li prvo glasao ili odgovorio na PM, ali bojao sam se da na brzinu ne pređeš na treći korak.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
3 boda za Doctor Sawbones - bjelolasica 2 boda za Pobunu - DeeCay 1 bod za Zagorovu priču - PAJDO
Evo, ovo su 3 od ukupno 5 koje sam pročitao. Od straha nisam znao bi li prvo glasao ili odgovorio na PM, ali bojao sam se da na brzinu ne pređeš na treći korak.
Dobro je, oprošteno ti je, mirno spavaj
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ratnik Pekot ZG ZS 852/854 kontrarecenzija by solar - 3 boda Odlazak Superhika AF SA 74/75 by PijaniPatak - 2 boda Duhovi u Veneciji NN LIBSP 4 J by Jerry Krause - 1 bod Evo obavio sam svoju građansku dužnost:))
Ratnik Pekot u ubedljivom modjstvu (11 glasova) iza njega Sedmorica ubojica od selanne (8 glasova) i Odlazak Superhika i Duhovi u Veneciji (po 6 glasova)
Ženi mi danas par puta zazvonio mobitel, ali oba puta se prekinula veza. Odmah sam pomislio da nije Mladjo zbavio njeni broj i počeo me time ucjenjivati.
Zato bolje se s vragom ne igrati:
3 boda - Sedmorica ubojica TX LU 95-97 by selanne 2 boda - Sjene DD LEX 56 by Sarghan 1 bod - Odlazak Superhika AF SA 74/75 by PijaniPatak
Kakvih mrtvih 11 bodova i kakvi mrtvi parini glasovi?
Sedmorica imaju 11 glasova, a Pekot 9
Ne zbunjujte Patka, ionako je pijan većinu vremena
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Pa nisi li prvo glasao za Superhika,a onda te DeeCay podsjetio na Pekota, i ti si napisao dopunjeno. Ispričavam se ako griješim.
ajd ne glupetaj više...
Pa nisi li prvo glasao za Superhika,a onda te DeeCay podsjetio na Pekota, i ti si napisao dopunjeno. Ispričavam se ako griješim.
"Dopunjeno" je znacilo "stavio sam u spisak recenzija ovog meseca na glasanje, gde je ranije nije bilo." a ne "evo glasao sam i za Pekota"
VecinuVremenaPijaniPatak-interpretator
Mislim ok, zabuna je zabuna, al kako se taj post može protumačit da ima ikakve veze sa samim glasanjem, to ne mogu shvatit.