forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 581

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/01/2012 : 20:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
sumnjam na odron

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 10/01/2012 : 20:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Izrada vinjete u par faza:

Eh, da; tako se postiže jasnoća crteža, ali nadam se da je Giardi barem ove pojedine dijelove, osim svemira i planeta, nacrtao vlastoručno, tj. bez elektroničkih pomagala.

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 10/01/2012 20:48:13
Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Serbia
207 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 10/01/2012 : 23:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote
ma mene i nije bitno kako je uradio kad vec ovako fenomenalno izgleda. gledam ovu 247 i Deangelis jednostavno poidao!

devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/01/2012 : 13:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kad je Dee zaspao, evo mali podsjetnik na novu Nathanovu recku.

NN SP 8/ 128 str. ZELENI OCEAN

Svjetsko vijeće sigurnosti angažira Nathana na opasan zadatak koji vodi u srce amazonske prašume. Tu će pokušati locirati i razbiti opskrbu opasne droge ionix za čiju se distribuciju odgovornim smatra tajanstveni indioski vođa El Brujo. Na zadatku mu se pridružuje lijepa satnica Asa Maugham za koju ni ne sluti da skriva mračnu tajnu...

http://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-libsp-8a-zeleni-ocean/1422/
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/01/2012 : 13:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Dee nam, izgleda, još spava, pa da malo izreklamiramo drogsyjev povratak s recenzijama.

NN LIB 39/a (NN SR 114) 96 str. VISOKE FINANCIJE by drogsy

Telekomunikacijski gigant Telworld ubija svojeg suradnika McGrendera nakon što ovaj otkrije da je tvrtka umiješana u industrijsku špijunažu s konkurentskom tvrtkom Tlan. Neposredno prije no što je ubijen, McGrender je imao zakazan sastanak s odvjetnicom Olivijom Olling kojoj je prenijeo daljne planove Telworlda u vezi s preuzimanjem Tlana, a kako je spomenuta bivša Nathanova ljubavnica, u cijelu stvar biva uvučena i Agencija Alfa koja ima devet dana vremena da dokaže zločine Telworlda prije nego što istekne JPZP (Ponuda za javno preuzimanje) i dotična firma postane zakonski vlasnik Tlana te tako poništi sve dokaze svoje prljave igre.

http://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-lib-39a-visoke-financije/1424/

Edited by - Jerry Krause on 16/01/2012 13:06:22
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
399 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 16/01/2012 : 22:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Evo jedan usporedni popis Nathana koji sam uradio:
https://rapidshare.com/files/2813952408/NN_Usporedni.xls

Osim sta je popis updatan ima i par detalja (kratke price, LW,...) koji nedostaju na onom popisu s prve stranice.

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/01/2012 : 09:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Brojevi koji slijede:

249 - Febbraio 2012 - Testi: Stefano Vietti Disegni: Guido Masala & Giacomo Pueroni

250 - Marzo 2012 - Testi: Antonio Serra & Mirko Perniola Disegni: Sergio Giardo

251 - Aprile 2012 - Testi: Antonio Serra & Davide Rigamonti Disegni: Ivan Calcaterra

252 - Maggio 2012 - Testi: Antonio Serra & Davide Rigamonti Disegni: Patrizia Mandanici

253 - Giugno 2012 - Testi: Antonio Serra & Mirko Perniola Disegni: Simona Denna & Silvia Corbetta

I jos par tabli iz trenutnog broja 248:

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_apr011/img/nathtav2481_g.jpg

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_apr011/img/nathtav2482_g.jpg

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_apr011/img/nathtav2483_g.jpg

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_apr011/img/nathtav2484_g.jpg

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/01/2012 : 19:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Nathan Never n. 249, mensile
Cielo di fuoco

Soggetto e sceneggiatura: Stefano Vietti
Disegni: Guido Masala & Giacomo Pueroni
Copertina: Roberto De Angelis

Google translate kaze:
"The plan to reduce to impotence Link Sigmund and the massive war machine engineered by Aran Darko seems to have worked ... but at what price? While in the skies of Earth and the cosmos in the depths of the resurgence of the land forces continues, and the rebellion has broken out on Mars, Nathan and Alfa agents seem to have no greater certainty and their lives are disrupted by a shocking revelation..."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 18/01/2012 : 20:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Predobra naslovnica.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/01/2012 : 20:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

Osim sta je popis updatan ima i par detalja (kratke price, LW,...) koji nedostaju na onom popisu s prve stranice.

Izvrsno! Hajde zalijepi to ovdje, pa ću ja prebaciti na prvu stranicu. (Zašto ja to ne napravim? Zato što ne znam kako ma da, jako smiješno, stvarno...Ma smijte se koliko hoćete, briga me

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 18/01/2012 20:53:09
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/01/2012 : 20:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Inače, stiže uskoro i nova tjedna tema (koja će ponovo biti redovita), završetak radova na kronologiji, ma biti će svašta...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/01/2012 : 22:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Inače, stiže uskoro i nova tjedna tema (koja će ponovo biti redovita), završetak radova na kronologiji, ma biti će svašta...

Zar hoće...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/01/2012 : 23:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
A scenarij mladjo, a scenarij...
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
399 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 19/01/2012 : 12:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by chris.tower

Izvrsno! Hajde zalijepi to ovdje, pa ću ja prebaciti na prvu stranicu. (Zašto ja to ne napravim? Zato što ne znam kako ma da, jako smiješno, stvarno...Ma smijte se koliko hoćete, briga me

Evo ovako:

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 19/01/2012 : 12:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Zašto su LU i Sd preskočili zero. MIslim da je netko to napisao, ali sam pre lijen da tražim.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/01/2012 : 12:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pročitaj Djoletovu recenziju za Broj nula pa će ti sve biti jasno.

http://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-sr-0-broj-nula/329/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/01/2012 : 12:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

A scenarij mladjo, a scenarij...

E, i to svakako

Ma sad sam bio u užasnoj gužvi na poslu, a i radim na ovoj Knjige & co knjizi pa mi to oduzima i ono malo slobodnog vremena što imam. Ali biti će, biti će...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 19/01/2012 : 13:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
Drugari, sećam se da sam pre par meseci u Darkvudu načuo da će u neki srpski izdavač krenuti sa trobrojima NNevera a nisam primetio da se o tome piše na ovim stranicama.... Znate li da li se odustalo od toga?
Nije se radilo o nijednom većem izdavaču (tipa Veseli ili Darkvud) nego neko nov čini mi se?

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/01/2012 : 17:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Zašto su LU i Sd preskočili zero. MIslim da je netko to napisao, ali sam pre lijen da tražim.

Pa preskočili su sve kratke priče... A mislim da je Nula bila objavljena u dnevniku SD kao foršpan za nadolazeći serijal.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/01/2012 : 18:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Novi popis stavljen na prvu stranicu
Hvala Chrisu Toweru

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/01/2012 : 21:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Evo jedne zajedničke recenzije mojih dvojice omiljenih junaka... REckaj je možda više mystere-orijentirana, jer po meni ipak Martin ovdje dominira, Nathan više dođe ko sidekick...

Zarobljenik budućnosti / MMNN LIB 1 | 192 str.

Martin Mystére budi se u nepoznatoj budućnosti gdje ga pokušavaju uvjeriti da je privremeno putovao u budućnost. No, ubrzo shvaća da stvari nisu baš onakve kakvim ih žele prikazati, nego ga zapravo žele iskoristiti zbog njegovog poznavanja moćnih i drevnih artefakata. Za to vrijeme, Nathan Never prati trgovinu drevnih artefakata, te se usput upoznavajući s likom i djelom Detektiva nemogućeg, sretne konačno s njim licem u lice. Martin će se naći pred neobičnim saznanjem koje će pretresti njegov svijet do temelja…
ČITAJ DALJE TEKST >>>

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/01/2012 : 23:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Evo jedne zajedničke recenzije mojih dvojice omiljenih junaka... REckaj je možda više mystere-orijentirana, jer po meni ipak Martin ovdje dominira, Nathan više dođe ko sidekick...

Da sam ja pisao ovu recku više bih se oslonio na Nathana, mada ne znam na šta bi se naslonio. Priznajem, ovdje ipak Martinovci dolaze na svoje, Nathan ima sporednu ulogu. ;)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/01/2012 : 00:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Janine: Ples smrti by Jeeeerry Kraaaaause!
Nathan Never / NN LIBSP 8b | 32 str.

Janine se preko cimerice Ardelije zbližava s ekipom iz tečaja keltsko-galicijskog plesa. Istovremeno, Nathan i Andy istražuju smrti dviju djevojaka koje su samo naizgled umrle prirodnom smrću, a imale su poveznice s ovim plesnim tečajem. Sve baca sumnju na nekoga iz Janineinog novog društva koja toga još nije svjesna... >>> RECENZIJA

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/01/2012 : 10:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
čini mi se da preskačem te priče možda bih trebao pogledati jesam li čitao ovu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/01/2012 : 11:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

čini mi se da preskačem te priče možda bih trebao pogledati jesam li čitao ovu

Kako ne čitaš Janine, pa ona ti je tako slatka.
Go to Top of Page
Page: of 581 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000