Da nema neki fan listu svih MM brojeva koji je on nacrtao (izasli i neizassli brojevi) ..bio sam se mucio jednom da kopiram iz nekih MM lista sa Popis topika? ili negdje sa druge internet stranice, ne sjecam se sad... ali sam izgubio negdje sad tu listu..?
Da nema neki fan listu svih MM brojeva koji je on nacrtao (izasli i neizassli brojevi) ..bio sam se mucio jednom da kopiram iz nekih MM lista sa Popis topika? ili negdje sa druge internet stranice, ne sjecam se sad... ali sam izgubio negdje sad tu listu..?
hvala Bushido, jea i odatle se sad sjecam..sam pravio na papiru listu hehe ali sam bio izgubio..ako se sjecam neki brojevi koje je nacrtao jos nisu objavljeni od Libellusa (vrijeme dnevnik izdavaca ili kako se zvao tad..)..pa cu da vidim polako opet..hvala
auu (ja ovo nisam nasao tada zbog slabog it. jezika hehe)..ali ovo mi je sve tu na sahanu da se ne mucim..hvala Bushido
Meni je on jako dobar i u "postrevolucionarnom" periodu, makar priznajem da još od otprilike Obiteljskog posla tj. Doktora Mysterea ipak nije ono što je dotad bio. Možda se samo prilagođava slabijim pričama pa ni on ne ne želi davati maksimum.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ovo gore je izašlo u Libellusovim kratkim pričama, ali u CB - "Mašina koja misli". Dobra kratka pričica čiji nastavak je nedavno izašao u VČ epizodi "Sjećanja na budućnost".
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."