forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 580

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/01/2012 : 15:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dosadašnje teme srijedom

- svijet Nathana Nevera

- agencija Alfa

- psihometabioza

- fightball

- Aristotel Skotos

- team - up NN & MM

- Libellus number one

- izdanja van regularne serije

- Leags Weaver serijal

- Nathan i žene

- Nove Libellus naslovnice

- Team up Nathan Never i Dylan Dog

- film o Nathanu

- gradovi budućnosti

- prve dvije epizode

- Dosjei NN: 2. poglavlje – U gnijezdu omaža!

- Agencija ALFA serijal

- TOP 5 EPIZODA MEĐU PRVIH 100

- Yugo - Nathan

- RAT SVIJETOVA!

- broj sto

- Scenaristi u NN staffu.

- CRTAČI!

- Najbolji komad u staffu- Legs, May April, Janine, Hadija, Sara, sestre Ross ili neka epizodna djevojka?

- Prvi susret s Nathanom

- Koliko uspijevate pratiti Nn izdanja?

- Nove De Angelisove naslovnice

- Kojeg biste junaka najradije vidjeli u team - up-u sa Nathanom?

- The City

- Koliko je realno da će naša budućnost sličiti Nathanovom svijetu?

- Teritorij

- Prijevozna sredstva & co

- NATHANOMANIJA- kviz!!!

- Što vam najviše smeta na vašem omiljenom junaku?

- Test-anketa: Što više preferirate?

- Vaš scenarij za Nathana Nevera.

- Ocjenite uvjerljivost karaktera glavnih junaka u serijalu!

- biramo najljepšu naslovnicu!

- Napravimo scenarij za epizodu Nathana Nevera!

- Antonio Serra

- Budućnost serijala u Italiji i kod nas!

- ZAŠTO NATHAN NIJE USPIO NA AMERIČKOM TRŽIŠTU?

- NAJLOŠIJA NATHANOVA EPIZODA

- RADNA AKCIJA- RECENZIJE

- NATHANOMANIJA- KVIZ (part 2)

- OCJENA IZDANIH EPIZODA ZA 2011. GODINU

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/01/2012 : 15:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
A navečer nova tema

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/01/2012 : 23:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nathan Never nova tema srijedom - Trilogija o tehnodroidima (GIGANTI 1, 2 I 3)

Tko zna kako ovaj topic izgleda u nekom drugom vremenskom kontinuumu:)) Možda je DeeCay iritantni klinac koji nije napisao nijednu recenziju, a 1Euro apsolutni kralj sveg znanja o Nathanu. Možda već postoje i 3d izdanja (HC naravno:)) od prvog broja, a možda postoji i kontinuum gdje naš omiljeni junak i ne postoji.Ma neeee...:)) Uglavnom, ponovo se spremam po negdje 5.-6. put početi čitati prva tri GIGANTA, a zanjući dosadašnji tijek čitanja, vjerojatno se neću zaustaviti na trećem. Uglavnom, masivna produkcija stripova iziskuje kao neminovnost činjenicu da nisu svi stripovi na istom nivou, i to je kod Bonelli kuće realnost kao i bilo gdje drugdje. Međutim, ta masovnost ne isključuje vrlo dobre do odlične uratke, a ponekad dobijemo prava istinska remek - djela koja čine svoj zasebni multiverzum.

I figurativno i realno.

Što Vi mislite?

P.S. mislim da bi ovdje trebali reći i pokoju o (odličnim) recenzijama (odličnog) DeeCaya. da je zadnji put platil još jednu rundu, nahvalil bi ga još više, al ovako nek bude kak je:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/01/2012 : 08:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by zeljko

čini mi se da preskačem te priče možda bih trebao pogledati jesam li čitao ovu

Kako ne čitaš Janine, pa ona ti je tako slatka.

nemam živaca

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/01/2012 : 09:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pa, prva trilogija je definitivno kruna Serrinog rada na serijalu, i ne samo da "finalizira" i zaokružuje niz narativnih linija redovne serije, nego i integrira većinu glavnih tema znanstvene fantastike (putovanje kroz vrijeme, dalekoistočnjački SF, paralelne dimenzije, kloniranje, alieni, tehnodroidi, metafizika, putovanje kroz prostor-vrijeme-dimenzije, itd.) i sumira sve one što je Serru inspiriralo sve ove godine (i za serijal). Koliko sam mogao vidjeti i čuti, ova prva tri giganta su mu vrlo osobna...

Broj referenci i posveta je impresivan i indikativan, Star Trek, Alien, Terminator, pa i superherojski multiverzumi, plus nathanneverovskog svegaIsvačega. Giganti malo odudaraju od priča redovne serije (barem onih epizoda koje ne piše i osmišljava Serra), ambiciozniji su i "fantastičniji".

Što se tiče paralelnih dimenzija, to je uvijek zanimljiva tema, Star Trek je redovito izbacivao epizode sa alternativnim dimenzijama, sa sa zlim junacima, s obrnutim ulogama i svim i svačima. Posljednja epizoda TNG s Picardom "all good things" kad se Enterprise uplićue u prostornu anomaliju, a radnja se odigrava s tri Picarda u različitim vremenskim linijama. Uglavnom, moraju disejblirati anomaliju. Znajući koliko je volio Star Trek, ne bih se čudio da je iz ovoga sve izrodilo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2521 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 26/01/2012 : 10:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

Agenzia Alfa n. 25, quadrimestrale
Genesi Alfa

Soggetto e sceneggiatura: Stefano Vietti
Disegni: Stefano Martino
Copertina: Roberto De Angelis

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/01/2012 : 13:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Što reći? Trilogija je ne samo Serrin vrhunac već i vrhunac Bonellijevog stvaralaštva. Ni sam nisam vjerovao dok nisam pročitao trilogiju, da se može ovako uklopiti bezbrojni elementi koje je Serra koristio u ovako fantastičnu cjelinu. Na kraju cijela priča postaje toliko originalna da se svi ti Serrini izvori inspiracija potpuno zaboravljaju. I svi na koncu dobivaju: čitatelji veliko zadovoljstvo, a Serra osobnu satisfakciju. I shvaćam ga kad je nakon završnog dijela napisao: "Nikad više"! Vjerujem da ga je ovo životno djelo bilo potpuno iscrpilo.

Paralelne dimenzije su me uvijek oduševljavale u Star treku i ovdje su odlično uklopljene. Negdje sam ovdje pročitao da neki i nisu baš oduševljeni raspletom, ali po meni je Serra izvukao najbolje rješenje koje je mogao. Čak bih rekao da je treći dio možda bolji od jedinice.

E da je sad doći u jednu od paralelnih dimenzija u kojoj ljubitelji NN serijala čitaju 250. broj regularne serije.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/01/2012 : 21:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_gen012/img/nathan2012_1_g.jpg

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_gen012/img/nathan2012_2_g.jpg

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_gen012/img/nathan2012_3_g.jpg

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_gen012/img/nathan2012_4_g.jpg

"In early 2012, Nathan Never and all his fellow adventurers face the spectacular and dramatic finale to the War of the Worlds, which will mark the end of the war in the '249, on sale in February. The duecentocinquantesimo number will then be very unusual, and will see the beginning of a real mini-series in the series, in which we relive the lives of Nathan, and Sigmund Legs from a different of view that will allow us to reveal some hidden secrets that will mark the end of the twentieth anniversary celebrations. The number 254, then, due out in July, not only mark the beginning of the twenty-first birthday of our series, but also the rise of a new era for Alfa Special Agent stories: in the second half of the year, new environments, new characters, new situations will lead us, never forget what happened in the past, to an unprecedented narrative continuity! The same fate will have the usual supplements (Special, Almanac of Science Fiction, Giant, Universe Alpha, Alpha Agency, Maxi, Asteroid Argos) where we will have many new readers for you to be discovered."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/01/2012 : 23:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
ODlične sličice, kao i ove najave za neko novo nadolazeće revolucionarno razdoblje... Već sam pročitao negdje da je završetak ove sage uvod u neku novu minisagu, kao i ovo s privlačenjem novih čitatelja. Stvarno se trude ponuditi neke nove stvari s ovim serijalom. Uopće mi nije žao što sam se navukao na njega!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 12:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bepi Vigna na svojoj fejs stranici najavljuje novi Asteroid argo:

Hoće li ljudi s Asteroida argo spriječiti zavjeru protiv carstva Gonthar i vratiti ravnotežu među narodima galaksije? Od 28. siječnja na kioscima ... Asteroid Argos 5: nemojte ga propustiti!

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 29/01/2012 : 16:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Bit ce to dobro,samo dosta kaskamo...Liba dobro radi u tom smjeru da ispravi to kaskanje,doduse trebat ce vremena...
Nabavio broj 3 i onu sa "tko je s.darver"....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/02/2012 : 18:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jerry, ti si na redu za temu, jesi zaboravio?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/02/2012 : 21:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Jerry, ti si na redu za temu, jesi zaboravio?

Evo, evo, sad ću. Treba se uhvatiti vremena za kompjuter nakon silnih pacijenata, pa zatim i žene i djece...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/02/2012 : 22:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
NN tema tjedna:

OCJENA SERIJALA

I dok Nathanovci nestrpljivo očekuju novu Libellusovu turu, da se poigramo s ocjenama serijala dosad u 3 statističke kategorije i to:

- scenarij
- crtež
- naslovnice

Dakle, kratko i jasno napišite koliko ste dosad pročitali epizoda u NN serijalu i iznesite vaš sud s ocjenama od 1-10 za ove tri specifične kategorije uz kratko objašnjenje. Ali onako realno, ne da sad padaju baš same desetke.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/02/2012 : 22:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pa da ja započnem (pročitane sve epizode):

Scenarij- 9. Uz briljantne Serru i Meddu ne može manja ocjena. Vigna je dosta oscilirao, ali mu se tu i tamo znala potkrasti odlična epizoda. Od ovih novih, Ostini vrlo dobar, a Vietti sve bolji i bolji.

Crtež- 8. Briljantni De Angelis i Calcaterra ali oni i ne crtaju baš najčešće. Vrlo dobra braća Bastianoni, solidni Casini i Bonazzi, ispodprosječni Michelazzo i Di Clemente, kontroverzni Mari...

Naslovnice- 8. Castellini je briljantan, gotovo sve naslovnice devetke i desetke. De Angelis više oscilira, od nekih kultnih do osrednjih. Najjače su one bile zamjenske kod Ludensa, gotovo za smeća.
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 02/02/2012 : 02:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam sve kronološki do broja 98 regularne serije (uključujući sva popratna izdanja do tog broja).
Znači to je oko 110-115 pričica ako duple Nathančeke računamo kao 1 priču (iako su u originalu 2 stripa), pa mislim ovako:

Scenariji: 8/10 => svim autorima nalazim i lošije i odlične epizode, pa mi je tako za neke žao što nisu već ekranizirane, a neke su pak samo za uspavljivanje... onako usput. Možda (samo za sada) ipak minijaturna štafetica ide Serri, no vidjet ćemo dalje, jel...

Crtež: 7/10 => Preferiram (po mogućnosti ovim redoslijedom) Castellinija u početnoj fazi, a dalje Bastianonija (oba ), pa De Angelisa. Ostali su mi solidni, prosječni ili čak neki potprosječni, nikako fenomenalni, a kako ova najdraža četvorica nemaju previše nacrtanih epizoda, sveukupna ocjena mi nekako ipak nije za više od 7.

Naslovnice 8/10 => Castellini uvjerljivo najbolji, a nakon njega novija De Angelisova faza, onom početnom sam iskreno bio malo razočaran, no vježba radi svoje, valjda... (pri čemu sam svjestan kasnije "digitalizacije", no i dalje mislim isključivo na kvaltetu samog crteža koliko je to moguće, a za kojeg smatram da se i ispod "digitalnog" popravio).

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...

Edited by - kingleoric on 03/02/2012 12:42:45
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
394 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 02/02/2012 : 20:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Zasada sam procitao prvih 45 brojeva , ukljucujuci sva popratna izdanja (znaci nekih 50tak brojeva) i mogu reci sljedece:

Crtez: 9/10 - Tu je niz odlicnih crtaca tipa Bonazzi, Esposito Bros., Francesco Bastianoni, Ivan Calcaterra, zatim Mari koji mi po crtezu i nije savrsen ali zna stvoriti onu neku mracnu atmosferu. Tu su zatim nesto losiji (7/10) tipa Roberto De Angelis, Stefano Casini.

Scenarij: 9/10 - Sta reci vise, skoro sve epizode su napisane od velikog tria (Serra-Medda-Vigna) i bilo je tek par losijih epizoda (ali nikako dosadnih), vecina ostalih epizoda su odlicne a neke remek dijela tipa Zabranjena zona, Vrijeme osvete, U ponoru pamćenja, Izgubljeni svijet, Strava nad nama,...

Naslovnice - 10/10 - Mislim na Castellinijeve naslovnice, jednostavno su odlicne!

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 03/02/2012 : 12:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Priče/scenario za 9, jer je (pre svih) Serra odlično vodio i spojio u jednu celinu (prvih 100 epizoda i gigant trilogija Budućnost) sve narativne niti na takav način da je kraj u stvari - i povratak na početak (dolazak ultra sapiensa u Nathanovo vreme, bla, bla...) i novi početak. I rado se vraćam na taj početak... Međutim, još uvek nisam odlučio da li da nastavim sa čitanjem, a "dilema" je isključivo finansijske prirode...

Crtež, hm... Ne znam... Neka en general bude 7, ali je previše oscilacija... Loše, nečitljive epizode se mogu izbrojati na prste jedne ruke, a čak i prosečne Nathanove, glede priče, su za mene tu oko 70%, dok ima mnogo više onih u kojima je crtež baš ispod proseka... A zanimljivo je da isti crtači imaju svoje uspone i padove. De Angelis i Mari ipak najupečtaljiviji.

Naslovnice mi nisu toliko bitne... Mada su Castellinijeve odlične, de Angelisove su pomalo plastične, pa neka bude 8.

Edited by - Gil-galad on 03/02/2012 12:39:52
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/02/2012 : 15:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Međutim, još uvek nisam odlučio da li da nastavim sa čitanjem, a "dilema" je isključivo finansijske prirode...

Šteta ako zbog toga odustaneš... Ali lako je meni pričati kad samo Nathana kupujem.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/02/2012 : 15:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Priča - do uključujući Crveni planet (2. LIB knjiga), te gigante i popratne stvari većina odlična uz svega par zamornih (9/10 za te brojeve). Sljedeće 2 knjige sve zamorne, nakon Feniks sam prestao čitati i bojim se dalje (5/10 za te dve knjige).
Kod MV je bila slična stvar, ali od Nathana neću odustati.

Crtež - većinom vrlo dobar do odličan, osim onog tipa kojem ne znam ni ima (znam da često koristi tri visoke slike u redu pa ima dva stupca, umjesto dve duže u redu, pa tri stupca). Ukupno 8/10 (jer je taj tip nacrtao tek dvije kasnije epizode koje sam vidio).

Naslovnice - 10/10. Castellini je bio stvarno dobar, većinom odličan, a De Angelis u globalu još bolji. Da, De Angelis mi je bolji od Castellinija. Eto, reko sam!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 03/02/2012 : 22:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Pročitah sve regularce, specijalce 1-7 (danas konačno nabavih osmi), i manje-više sva druga popratna izdanja osim zadnjeg Libellusovog almanaha i jedanaestog giganta, ali sam ovog mjeseca čvrsto odlučio da neću kupovati druga Libellusova izdanja dok konačno ne odriješim te sitne zaostatke - i što reći?
NN je definitivno najkvalitetniji Bonellijev serijal, ne toliko po priči koliko po gotovo odličnom scenariju koji vuče čitatelja na čitanje čak i kad je određena epizoda najdosadnije tematike, dok po pitanju crteža NN sigurno spada u grupu ponajboljih (o najboljem crtačkom timu u Bonelliju dalo bi se raspravljati), i to prije svega zbog jakih imena kao što su De Angelis, braća Bastianoni, Calcaterra, Casini, Cascioli, Olivares,... Mada, ponekad, pretjerana upotreba digitalije jest veliki minus. A što se naslovnica tiče, na Castellnija ne treba uopće trošiti riječi, dok De Angelisov dobar period tek stiže i trajat će negdje do broja 220 kada će i on prijeći na digitalno bojanje.
Sve skupa: Scenarij/priča 9
Crtež 8.5
Naslovnice 9.5

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 03/02/2012 22:43:30
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 04/02/2012 : 10:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
Scenarij 10/10
znam,znam,ima loših epizoda,no onda opet u kojem serijalu tog obujma nema.ali priča,hommagei,iskorištavanje i najmanjih detalja više puta,povezanost svih edicija u jednan scenaristički povezan svijet...tu Nathanu nema ravog serijala...
samo zato zaslužuje najvišu ocjenu

Crtež 8/10
tja,ima vrlo loših,ima i odličnih,ali gledajući spram drugi serijala opet...

Naslovnice 10/10
mislim da tu ne treba previše trošit riječi...
imaju i kvalitetu a poneke i dušu čak,a te su kultne

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/02/2012 : 15:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkraver

Naslovnice 10/10
mislim da tu ne treba previše trošit riječi...
imaju i kvalitetu a poneke i dušu čak,a te su kultne

Imaš pravo, možda sam bio previše prestrog s osmicom za naslovnice. Ipak je Castellini bio gotovo savršen, a De Angelisove, iako više variraju, imaju onu emociju koja ocrtava serijal. Šteta je samo što je Ludens izdavao ono smeće od zamjenskih naslovnica. Ali ispravit će to Libellus.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/02/2012 : 20:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jao skoro zaboravio da nešto napišem

Budem posle kad uhvatim vremena

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/02/2012 : 21:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Jao skoro zaboravio da nešto napišem

Budem posle kad uhvatim vremena

Već sam se zabrinuo. A i sutra kačiš novu temu.
Go to Top of Page
Page: of 580 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.27 seconds. Snitz Forums 2000