Hm, mislim da je vrijeme da pocnemo malo pricati i o 7. MaFestu.
Dakle, termin je 21.-27.5.2012., sto znaci da nas opet ceka 7 dana strip-ludila, a za prvo javljanje navest ću samo da ce 7. MaFest ugostiti minimalno 12 specijalnih gostiju + minimalno 10 glavnih gostiju iz prethodnih godina, tj. strip autora koju su bili specijalni gosti na nekome od prvih 6 festivala.
Zasad cu otkriti samo dva specijalna gosta koja cete moci vidjeti i upoznati u svibnju 2012., a to su:
- Jean Van Hamme (Belgija) (XIII, Thorgal, Largo Winch) - Angelo Stano (Italija) (Dylan Dog)
A o ostalima cemo u danima/mjesecima koji slijede. Stay tuned...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja se nadam da cu ovaj put biti svih 7 dana ... 22 gosta sta reci za to i to medju te goste da kazem sto nisu glavni spadaju: Brindisi, Alesandrini, Venturi ... Samo mi nije jasno kako ce sve smjestiti u 7 dana :)
Bio sam samo jednom,prošle godine,doduše samo zadnji dan ali dovoljno da se upecam.Ovaj put dolazim na dva dana,vikend 26 i 27 maja.Redovan sam gost crš-a u Zagrebu ali previše su mi tamo nešto uštogljeni.Jebeš Zagreb,Makarska je zakon.I da,ponijeću klopu i piće od kuće,gledaću da ne potrošim nijednu ćunu nepotrebno a kad krenem nazad kući popišat ću se u more,onako,bosanski iskreno...
Dajem si zadatak da upoznam dedu Kerca i da plesnem globinja po tintari,mučki s leđa,prošli put sam bio u iskušenju ali sam odustao u zadnji čas.Jedino neće valjati ako ustane i poželi odmazdu,imaću onda skraćeni vikend...
Prošle godine sam bio na MaFestu i bilo je odlično,tako da sigurno i ove godine dolazim barem na jedan dan,odlično da Stano dolazi još kad bi se i Ferri pojavio...