forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIH Bonelli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/01/2012 : 13:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Nisi u pravu, Poli.
Govori se 'Sigurno uzmem prvi broj pa da vidim', a ne 'mozda'
;)

Sada (poslije ovih prepiski) ce sigurno da uzme prvi broj, a "mozda" (sigurno!) i nastavi...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 26/01/2012 : 14:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by nemanja93

Da nece mozda slati stripove i na kioske braci preko Drine

Nemanja jebo ti sliku svoju,zamalo si me navukao na malo duži ban.Uhhh nemate pojma koliko se suzdržavam da neprimjereno ne odgovorim na ovaj post.Skoro pa nešto kao "posljednje bagijevo iskušenje"...

Bas me zanima sta bi odgovorio!

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/01/2012 : 14:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemanja jebo ti sliku svoju,zamalo si me navukao na malo duži ban.Uhhh nemate pojma koliko se suzdržavam da neprimjereno ne odgovorim na ovaj post.Skoro pa nešto kao "posljednje bagijevo iskušenje"...

E,crni nemanja,valjda ćeš poslije mog izbacivanja moći mirno spavati...

Da sam izdavač slao bih vam sa primjerkom stripa i kitu cvijeća da vam čitanje bude ugodnije....

Ćaaoooo vidimo se za mjesec dana.....

Wtf?

Edited by - bagi on 26/01/2012 14:56:52
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 26/01/2012 : 14:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Jebiga mi pored granice nismo pederi pa cvece posalji, a kitu zadrzi slobodno
A bice mi zao ako popijes ban, svidjaju mi se tvoji radovi

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2942 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 26/01/2012 : 15:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by acestroke

Nisi u pravu, Poli.
Govori se 'Sigurno uzmem prvi broj pa da vidim', a ne 'mozda'
;)

Sada (poslije ovih prepiski) ce sigurno da uzme prvi broj, a "mozda" (sigurno!) i nastavi...

Sigurno uzimam prvi broj MV. Posle vidimo

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/01/2012 : 15:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Eto, eto, koliko ono bese... sređen vam cetvrti kupac!?

Znaci moze se, neka PR proradi. :)

Ja sam skoro uvijek za jeftinija SC izdanja uz odgovarajuc ritam izlazenja.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/01/2012 : 15:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Eto, eto, koliko ono bese... sređen vam cetvrti kupac!?

Znaci moze se, neka PR proradi. :)

Ja sam skoro uvijek za jeftinija SC izdanja uz odgovarajuc ritam izlazenja.

ja mislim da ce MV uspijeti na kioscima jer ima dosta kupaca koji ne mogu uzimati libellusovo izdanje , a poznaju po nasim postovima kakvi su to stripovi nego kada je to davno nekad izbacio na trziste sistem comics .

feka
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 26/01/2012 : 17:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Sve kul Zeljko.
Teler je u pravu(ovo vec postaje pravilo) sto se NR tice.
Nazalost

Ja bih volio da neki od garaznih izdavaca kupi prava na specijalne brojeve NR(ima ih 12). Tiraz 500 kom, meke korice, cijena 3-4 evra. Da i mi koji nismo toliko potkozeni imamo bar jednu ediciju NR po pristupacnoj cijeni.
Ali je to u domenu snova
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 26/01/2012 : 17:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

E,crni nemanja,valjda ćeš poslije mog izbacivanja moći mirno spavati...

Da sam izdavač slao bih vam sa primjerkom stripa i kitu cvijeća da vam čitanje bude ugodnije....

Quoted,da se ne previdi.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 26/01/2012 : 18:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Puna podrska novom izdavacu, uzimam MV i SL 100%.
Dobro, podrska u tom slucaju nije puna vec dvotrecinska, ali svejedno...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 26/01/2012 : 19:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
uzimam sve,samo da opstanu.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 26/01/2012 : 19:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
MV i SL uzimam sigurno. Što se tiče Zagora ako krenu od br.1 kao u originalu sigurno uzimam, ostalo najverovtnije ne.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/01/2012 : 21:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam znao da Angelina Jolie radi kao mehanicar u Bosni :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47306 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2012 : 23:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
odakle ti ona pala napamet?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/01/2012 : 23:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Ah, pa ti ne pratis srpske aktuelnosti ovih dana :D Informisi se malo...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 26/01/2012 : 23:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Ne mora svaki topik da ima političku notu, nema Bagija pa ću ja dati odgovor na ovo pitanje. Šta koga boli ona stvar što Angelina Jolie radi i kakve izjave daje i čiju stranu drži. Žao mi je Bagija što se navuko-bez veze, pa dobio ban bez potrebe.

Ovdje smo da damo svoje mišljenje o pokretanju bh. Boneli izdanja. Jebo politiku, treba je ostaviti sa strane, kad već nije dozvoljena.
Moje mišljenje, bez obzira na poteškoće, momak će istrajati i izgurati do kraja zacrtani plan. Nek mu je sa srećom, kupovat ću mu izdanja, eto to će biti moj mali doprinos.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/01/2012 : 23:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Na sta se to navukao, prijatelju ? Sto je ovaj rekao "prekodrinska braca" ? Bas je bio tesko isprovociran.

On-topic, kupovacu samo Magicnog, cisto da mu opet pruzim sansu. SL imam Lib, Zagor iz doba jure me ne zanima.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47306 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2012 : 23:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by lwood

Ah, pa ti ne pratis srpske aktuelnosti ovih dana :D Informisi se malo...

nisan pratia aj malo ču pogledat po netu da mi ne objašnjavate ovde.
mislia san da su po običaju neke drkaroške baze

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 26/01/2012 : 23:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Evo, @Mairosu na ovo se navukao, a Bagi kakav je takav je, ako treba ići glava -iće, nego je ipak bilo bolje da nije uopće odgovorio na ovo pitanje.
Odgovrio sam ti samo iz pristojnosti,da ne misliš da imam nešto protiv tebe ili da te ignorišem, ukoliko ti ne bih odgovorio - što mi je u prvi mah i bila namjera.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 27/01/2012 : 00:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Nadam se da će ovaj Zagor ići u koloru.

Ili da ide i paket drvenih bojica uz prvi broj.

Šalu na stranu, ovo je velika stvar za bh. strip-scenu. Bez obzira na to što će neko reći da je tržište BiH već pokriveno Bonellijevim izdanjima preko Ludensa i VČ-a, ovo je projekat koji svakako pozdravljam. Neće biti lako, pogotovo ako se uzme u obzir da je to pionirski pokušaj izdavanja Bonellijevih stripova u BiH, ali i iskustva iz Hrvatske i Srbije sa Slobodnom Dalmacijom, Vaninijem, Horusom, Abatonom...

Potpis.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/01/2012 : 13:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ne vidim nikakvog smisla u tome izdavati Zagora opet od prvog broja.
tek nedavno su Ludens i VC pokrenuli edicije sa tim pricama, da ne govorim o tome da to vec ima i kod SD.
Kada krenu sa tom edicijom od prvog broja, pa sve da izdaju mjesecno jednu svesku, trebace im 20 godina da dodju do mjesta gdje je sada Ludens sa extra serijom.
da ne govorimo o tome da su ove epizode iz naivnog perioda i da treba proci dosta vremena dok se ne pojave one dobre price.
ako su vec htjeli da urade nesto kako treba, onda su trebali poceti sa JA odisejom, da budu sto blize originalnim brojevima. na taj nacin bi dosta njih i iz SR i HR uzimali ta izdanja da bi bili sto blizi aktuelnijim dogadjajima.
sve drugo nema smisla i logike.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2942 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 27/01/2012 : 14:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

ako su vec htjeli da urade nesto kako treba, onda su trebali poceti sa JA odisejom, da budu sto blize originalnim brojevima. na taj nacin bi dosta njih i iz SR i HR uzimali ta izdanja da bi bili sto blizi aktuelnijim dogadjajima.
sve drugo nema smisla i logike.

potpisujem

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 27/01/2012 : 15:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Ja bi kupovao ta izdanja od prvog broja, samo se nadam da ce biti lako narucivati iz izonstranstva..ponekad iz Bosne teze naruciti onlijn stvari zbog slabog platnog sistema..narucujem lako stripove iz SNK i Babilona, pa ako ne mogu narucivati iz Bosne nadam se da ce ti ducani imati ta Bosanska izdanja..uzimam sva izdanja ako su od broja 1 i meke korice (preferirano plastificirana)..
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/01/2012 : 15:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ti će ti stripovi vjerojatno dolaziti i u hrvatske striparnice pa ćeš moći naručivati bez problema.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 27/01/2012 : 15:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ti će ti stripovi vjerojatno dolaziti i u hrvatske striparnice pa ćeš moći naručivati bez problema.

Nadam se, nadam. :)
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000